torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
geci,kajak ennek most staff helyében írnék egy üzit,hogy 1 napod van arra,hogy legalább 10.000 forintot átutalj nekünk,ha nem,repülsz.
hülye fasz,képes ilyet írni...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Atya világ b+! 😄 Ilyet beírnak a fórumra. Simán kitiltanám a picsába, de minimum egy warn. A 2 nap kiesés alatt meg inkább a nyelvtan könyvet lapozgatta volna...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nem kell aggódni, elnyaralják a támogatás pénzt, ha már nem -20 fok lesz mo-n visszajönnek és újra mennifog 😄
mindig megörülök ha megtudom valamirõl hogy van értelme és nem csak úgy van
Aztán ha megsérült az ISO letöltés közben akkor bogarászgasd hogy most mi van, illetõleg töltsd le nyugodtan újra az egészet. Egyébként meg a scene szabály az scene szabály és kész.
http://goo.gl/gd6Zi5
max azt, hogy így pár perccel hamarabb kerül fel torrentre a cucc, miután az uploader leszedte az ftp-rõl.
viszont több ezer letöltönek mind végig kell várnia a 2-3 perces kitömörítést
lényeg a lényeg: semmi értelme torrentet rarban feltölteni, csak megmaradt mint hagyomány.
Sajnos kompromisszumokat kell kötnünk, hogy mûködhessünk... már nem az van, mint 3-4 éve. Jelenleg a mi érdekünk is az, hogy álljunk... nem hálózati gondok vannak. A többi infó nem publikus... de elhihetitek, nekünk sem öröm a dolog."
hm :\
Szerzõ: akos Idõ: 14:13 181 hozzászólás
Aggodalomra semmi ok, gondok vannak a szerverteremben.
Az illetékesek dolgoznak rajta, kis türelmet kérünk.
update: délután 2 - ezt az idõpontot kaptuk a szerverterembõl. További türelmet kérünk.
legalábbis ezt hazudták 😊
Nem tudjátok,h a releasek h kerülnek a nép kezébe?
A multkori kérdésemmel kapcsolatban,hogy miért kell betömöriteni..Azért h ne kelljen az egészet ujra feltölteni..Kinek?Aki fel akarja v a release csapatnak?Mert ha van FTP-jük és kikerül torrentre,akkor vkinek csak le kellett szedni FTP-rõl,akkor mi meg minek töltjük torrentrõl,ha van elm. FTP is?Mert torrentnél felesleges csomagolni...
Szal arra akarok kilyukadni,h hogy kerülnek ki a releasek a torrentoldalakra..Mi a LEGELSÕ hely ahova felkerül és ahonnan elterjed?És a release team vmelyik tagja rakja fel?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Swedish people are albino monkeys
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Lenne egy program, a neve QUIDAM 3 meg valami ilyesmi. Kerestem már minden oldalon amit ismerek vagy találtam, de sehol sincs. Segítenétek keresni? Nagyon kéne a progi!
Csunya csunyog!
De inkább csak a magról töltök mert ott vissza is tudom seedelni a többszörösét.
BH-rõl töltenék de ott meg kb nem tudom visszaseedelni mert lõtéri kutya nem viszi tõlem soha holott van csomó leecher aki csatlakozok is hozzá.
Ezért csak néha benézek oda hogy ne dobjanak ki!
Next PC upgrade: 2022
én is így látom,bár én nem kövezem meg õket,hiszen gyakorlatilag amióta ez a nevük,ami most,kb 2007 óta,azóta toppon vannak,és ezt nem lehet bírni huzamosabb ideig anyagilag,és technikailag! Ugye havonta kapunk vmi újitást,amik nem kis munkába kerülnek! bevallom õszintén,sehol máshol nem vagyok fent,csak magon,mondjuk hálistennek olyan netem van,hogy nagyobb cuccokat nem muszáj kisebb oldalakról lekapnom,mert magon is vissza tudok lõni egy 20-25 gigás filmpackot 1 teljes nap alatt.
Amúgy felesleges itt vergõdni, nyafogni és belekötni mindenbe. 😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Pont kb 1-2 héttel a Spooky Dayz elõtt regeltem, pont jó volt az idõzítés. 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.