torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van egy stílusa a srácnak
[HUN]FaTaL
nc...

http://goo.gl/gd6Zi5

Marci0115
SA:_?DAS?DS:A?DAS

tommygear
SA:_?DAS?DS:A?DAS
bakkerman
bocsi hogy nem támogadtam....

geci,kajak ennek most staff helyében írnék egy üzit,hogy 1 napod van arra,hogy legalább 10.000 forintot átutalj nekünk,ha nem,repülsz.
hülye fasz,képes ilyet írni...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zaki
lál...

Narxis
Többé ilyen ne legyen 😄DDDDD na akkor meg lehet nyugodni, többé ilyen nem lesz xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MR ME
ezért csökken a mag szinvonala 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jAsOn VoOrHeEs

Atya világ b+! 😄 Ilyet beírnak a fórumra. Simán kitiltanám a picsába, de minimum egy warn. A 2 nap kiesés alatt meg inkább a nyelvtan könyvet lapozgatta volna...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

LoDMaSt
csak a fórumot nem sikerült teljesen átvinni.

@ Hellomarci

MR ME
és tényleg <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Punker
Feltámadt!!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lolSL
😄DD

nem kell aggódni, elnyaralják a támogatás pénzt, ha már nem -20 fok lesz mo-n visszajönnek és újra mennifog 😄

zaki
"Szerzõ: akos"

<#idiota>

na akkor jó
mindig megörülök ha megtudom valamirõl hogy van értelme és nem csak úgy van
[HUN]FaTaL
Kivéve amikor nem (pl. memória vagy hdd hiba), az sfv meg mindig pontos.

a torrent kliens észreveszi ha rosszul jött le valami és újra letölti
[HUN]FaTaL
"csak megmaradt mint hagyomány."

Aztán ha megsérült az ISO letöltés közben akkor bogarászgasd hogy most mi van, illetõleg töltsd le nyugodtan újra az egészet. Egyébként meg a scene szabály az scene szabály és kész.

LoDMaSt
ha sérül a file átvitel közben, a rar-olás miatt rájössz, egyébként nem nagyon.

@ Hellomarci

sajnos nem tudott felhozni egy jó érvet sem hogy miért érdemes torrentnél rarokra darabolva feltölteni.
max azt, hogy így pár perccel hamarabb kerül fel torrentre a cucc, miután az uploader leszedte az ftp-rõl.

viszont több ezer letöltönek mind végig kell várnia a 2-3 perces kitömörítést

lényeg a lényeg: semmi értelme torrentet rarban feltölteni, csak megmaradt mint hagyomány.
tommygear
"Egy dolgot értsetek meg: nekünk nem úgy megy, hogy bármelyik szolgáltató megfelel. Külföldön súlyos euró százakat kérnek az adatforgalomért, ráadásul nem mindenhol örülnek egy ilyen forgalmú torrentoldalnak.
Sajnos kompromisszumokat kell kötnünk, hogy mûködhessünk... már nem az van, mint 3-4 éve. Jelenleg a mi érdekünk is az, hogy álljunk... nem hálózati gondok vannak. A többi infó nem publikus... de elhihetitek, nekünk sem öröm a dolog."

hm :\
MR ME
ja most olvastam, hát akkor még várhatunk asszem 😄

[HUN]FaTaL
És akkor olvasd el akos kommentjét a témában 😊

LoDMaSt
plusz amit aszfalton írtak, a magyar torrenttopikban.

@ Hellomarci

MR ME
Leállás
Szerzõ: akos Idõ: 14:13 181 hozzászólás
Aggodalomra semmi ok, gondok vannak a szerverteremben.

Az illetékesek dolgoznak rajta, kis türelmet kérünk.

update: délután 2 - ezt az idõpontot kaptuk a szerverterembõl. További türelmet kérünk.

legalábbis ezt hazudták 😊

LoDMaSt
pont ezért nem valószínü. 😊

@ Hellomarci

[HUN]FaTaL
Azt se tudni mi a baj, nem hálózati gond van.

LoDMaSt
nem hinném, hogy estig kész lesznek.

@ Hellomarci

bakkerman
az lehet,tnap nem próbáltam

[HUN]FaTaL
Pontosítanék: 2 napja nincs.

bakkerman
egész nap nincs mag...mi a trágya van?? kéne pár cucc sürgõsbe,remélem éjszaka csak lesznek,hnap 08:00-ra kéne pár dolog...úgy 30-40 gigányi khmm

Bruk
Persze, ezért nem is szidtam, nem is nyafogtam. Most a támogatások szerintem kicsit rendbe hozzák az anyagiakat, de majd meglátjuk.

zaki
már igen. már kezdtem fosni, hogy ákoska megint izmoskodik 😄

MR ME
dehogynem...

zaki
az hagyján, de az asztalt sem megy

Én is így voltam ezzel, de már be sem nézek bizonyos helyekre, rúgjanak ki nyugodtan...
berlinboy6329
H all!

Nem tudjátok,h a releasek h kerülnek a nép kezébe?

A multkori kérdésemmel kapcsolatban,hogy miért kell betömöriteni..Azért h ne kelljen az egészet ujra feltölteni..Kinek?Aki fel akarja v a release csapatnak?Mert ha van FTP-jük és kikerül torrentre,akkor vkinek csak le kellett szedni FTP-rõl,akkor mi meg minek töltjük torrentrõl,ha van elm. FTP is?Mert torrentnél felesleges csomagolni...

Szal arra akarok kilyukadni,h hogy kerülnek ki a releasek a torrentoldalakra..Mi a LEGELSÕ hely ahova felkerül és ahonnan elterjed?És a release team vmelyik tagja rakja fel?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DarkHorSe
mi a geci van allandoan a maggal, eddig ez volt a legjobb aztan mostanaban mindig szarakodik....

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Privátot küldtem neked drága Esztike!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az overseeddel küzdött kór is, bár úgy hallottam mára már megoldották. Kíváncsi vok, ha egy kisebb oldal is nekiállna reklámozni és a feltöltõknek a bevételekbõl százalékot osztani, meddig tartana átcsalogatni a usereket free reggel. Sajnálom, h egy helyre gyûlt össze a legtöbb minõségi feltöltõ, mert így még a bH sem ellenfele a statisztikákban magnak. Jó hír viszont, h amit kérsz máshol azt az ottani feltöltõk a magos feltöltõktõl meg tudják szerezni, a kisebb oldalon meg sokkal könnyebb elevickélni. Ehhez csak egy lánc a mag, amit azért nem lenne nehéz megkerülni és még talán verseny is lenne és nem csak a magról olvashatnánk minden héten rendszeresen, h nem elérhetõ 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

GamEszti
Sziasztok

Lenne egy program, a neve QUIDAM 3 meg valami ilyesmi. Kerestem már minden oldalon amit ismerek vagy találtam, de sehol sincs. Segítenétek keresni? Nagyon kéne a progi!

Csunya csunyog!

MR ME
bh-val nálam dettó ez a helyzet, lehetetlen seedelni kb

grebber
Én raklap helyen fent vagyok külföldieken is meg 6 magyar oldalon is.
De inkább csak a magról töltök mert ott vissza is tudom seedelni a többszörösét.
BH-rõl töltenék de ott meg kb nem tudom visszaseedelni mert lõtéri kutya nem viszi tõlem soha holott van csomó leecher aki csatlakozok is hozzá.
Ezért csak néha benézek oda hogy ne dobjanak ki!

Next PC upgrade: 2022

bakkerman
Szerintem is elindult a lejtõn a mag, de nem érdekel.

én is így látom,bár én nem kövezem meg õket,hiszen gyakorlatilag amióta ez a nevük,ami most,kb 2007 óta,azóta toppon vannak,és ezt nem lehet bírni huzamosabb ideig anyagilag,és technikailag! Ugye havonta kapunk vmi újitást,amik nem kis munkába kerülnek! bevallom õszintén,sehol máshol nem vagyok fent,csak magon,mondjuk hálistennek olyan netem van,hogy nagyobb cuccokat nem muszáj kisebb oldalakról lekapnom,mert magon is vissza tudok lõni egy 20-25 gigás filmpackot 1 teljes nap alatt.

MR ME
<#eljen>

Bruk
Ha valami kell, azt elõször a magon keresem (mert valószínûbb, hogy ott fent lesz normális sebességgel/minõséggel, és a keresett kifejezésre nem mást dob ki pl.: rákeresek a Magnum-ra és kidobja a Knight Rider-t) és nem érdekel, hogy ingyenes-e vagy sem. Ha ott nincs fent, szétnézek a kisebb oldalakon. Szerintem is elindult a lejtõn a mag, de nem érdekel.

Amúgy felesleges itt vergõdni, nyafogni és belekötni mindenbe. 😊

Utolsó elõtti mondatodra: 4 oldalon vagyok fent: mag, bithorlo, 1st, kéksárkány(ezt nézem a legritkábban) és ha keresek valamit megnézem magon... és ha nincs fent free leechben, akkor megnézem a többi oldalon, hátha fent van freeben... vagy ha nem, akkor lehet inkább ott rontom az arányomat, mint magon😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nincs nekem semmi bajom, csak nem bírom, ha valaki ovisként dörgöli az orrom alá, h Neki van valamije amire (azt hiszi) mások a fél karjukat odaadnák. Általában az ilyen emberek azt se nézik sz@rba se aki a homokozójukhoz igazi dömperrel szállította a homokot, miközben Õ a játékdömperével feszít. Bocs a hasonlatért, jobb épp nem jutott eszembe. Látni kell, h mitõl jobb a mag. Elbeszélünk egymás mellett, mert nekem semmi bajom a maggal, csak épp nincs rá szükségem és ezzel vagyunk még így egy páran. Amit meg már megszerzett az ember azzal nem fogok pár év múlva veszõdni, hanem megtartom. 13HUF-os GB-onkénti vinyó árnál belefér. Talán lesz olyan film amit szeretnék FullHD-ban is élvezni, de ritkaságot úgysem adnak ki így, ami meg tucattermék az mindig is fent lesz. Meg értem én, h így a ritkaságok, meg úgy a ritkaságok, csak épp a tracker felmérés helyett ezeket kéne megnézni, h hány embert is érdekelt? Bõven akad nálam több mint 2 éve seedelt torrent, csak épp én nem sávszélességre költöttem a pénzem, hanem egy második, alacsony fogyasztású gépre és háttértárra és még így is 1-2 terrás UP-jaim vannak a "kis oldalakon" 512k-s nettel. Gyanítom, h egyesek annyira szeretik ezt az oldalt, h még a PC ISO-kat is onnan tölti, h menjen az arányának patentül, miközben máshol "ingyen" fent van. Na mind1 ne vitázzunk, mert eltérõek az igényeink, csak hát nem mindenki tolerálja mások álláspontját.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

zeli
Én is nem rég vagyok fent nMagon, és szerintem is jó. Regelve vagyok több kisebb oldalon is, és az új dolgok ott is fent vannak egybõl, de itt tényleg fent van nagyon sok minden régi (és ahogy lentebb írták seedelik is rendesen), és azt néztem folyamatosan tolják fel az új torrenteket.
Pont kb 1-2 héttel a Spooky Dayz elõtt regeltem, pont jó volt az idõzítés. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.