36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#438 mert azt is irtuk hogy az meghívós lett. ha van ismerősöd aki elég cuccot töltött már fel, attól kérhetsz meghívót.
#435 attól függ honnan töltöttél.. lehet hogy a szervert lefoglalták bezárták, a tracker túlterhelt. Egyáltalán nem biztos hogy később le fog jönni. Helyedben megkeresném más oldalon azt a fájlt, ezt meg nem törölném ki egy hétig. -
olasz #437 Turbo Torrentet használok!Szerintetek melyik a legjobb kliens?Honnan tudok torrent fájlokat letölteni amik jók mert amit írtatok http://bithumen.tx.hu/ erre nem tudok bejelentkezni -
#436 MErt már leyött belőle valami? akkor vlami üzemzavar! szal megpróbálhatsz később is rákapcsizni és valamikor maydcsak válaszol de lehet hogy nem seedeleik vagy nem aktuálisak a torrentinfók salz lehet nemyönle :( -
ipko #435 Köszi a választ! Még csak annyi, hogy most ezt a cuccot már soha nem tudom letölteni??? -
#434 azt hogy az operáciú túlépte azidőlimitet magyarul nem válaszolt az elérendő cucc és megunta a te cuccod!! :) -
tomo #433 "egy hiba tortent , nezd meg az uzenetablakot."
legkozelebb ha kerdezel , legalabb azt ird le milyen klienst hasznalsz -
olasz #432 Sziasztok!Le akarom tölteni a GTR nevű játékot de ezt írja a bittorrent amikor elindítanám a letöltést hogy: an erorr has occured!Chechk message tab !Ez mit jelent?Most használok először torrent progit légyszi segítsetek -
ipko #431 Tudna valaki segíteni? Miért írja ki a BiTTorent hogy Operation timed out egy letöltésemnél??? -
#430 elvileg azt írták hogy az biztonságos..
én még egy darabig külföldi oldalaktól távol tartom magam. :( -
#429 de én teljesen előről kezdtem. -
bandia #428 Na akkor most mivan? Nekem még megy pár letöltésem, az isohunt-ról szedtem a torrentet....Az most milyen trackert használ? Kell félnem, hogy lekövetik? Mert most ez a lokitorrentes hülyeség megilyesztett kicsit... -
#427 Igen így kell!Köszönöm! -
greco #426 Katt a torrentre-fájlok-jobb katt a fájlra-rangsor beállítása-nincs letöltés
Asszem így lehet... -
#425 Azureusban hogyan állíthatom be hogy csak bizonyos fájlokat szedjen le? -
#424 Mikor múltkor néztem, még nem tudta ezt. Sry akkor semmi gond. -
tomo #423 ajanlom figyelmedbe a feature listat
valknut/dcgui features
+ multi-/chunkdownload (download one file from multiple sources at the same time)
szal ez csak eliras lenne? -
#422 Eddig csak a strong-ot próbáltam wine-al de nem ment. Thx majd kipróbálom ezt is.
-
#421 Az nem többszálas... -
tomo #420 a jo beharangozas, csak marketingduma volt. ez nyilvanvalo volt mar a kezdetektol fogva. a simlik miatt meg nem fogjak nyitni a forraskodot.
de meglatjuk. lehet kinovi magat, de en ketlem. tul sok jo rendszer konkural vele, amelyeknel nem nyujt tobbet. -
#419 a nyílt forráskódúság hamarosan megoldódik, viszont kétségesnek tartom a rendszer hosszútávú működőképességét :(
amilyen jól beharangozták ( torrent utódja, jobb kezelés,.. ) hát.. -
tomo #418 de van gyarto es a fejlesztest leallithatjak. es mivel nem nyilt forraskodu, nem lesz aki folytassa. de szerintem ez az exeem amugy is zsakutca. manapsag ha az ember foldalatti mozgalmat akar inditani , szerintem minimum hogy nyilt forraskodu legyen. -
#417 az exeemet ugy. elvileg nem perelhetik be?
szerverek nélkül kicsit nehezebb a dolguk.. -
greco #416
És ennyin van már napok óta. -
tomo #415 valknut -
#414 rmDC! és szedsz egy windoz emut a linuxra! -
#413 Mondanál egy nevet? Én linuxos verzióra gondoltam. -
#412 devan többszálú dc kliens -
tomo #411 ha visszaolvosod ezt a topikot szerintem talalsz egy zsak cimet -
#410 Mi most a jelenlegi legnépesebb/legnépszerűbb torrent site? Dc++-ról szeretnék/szerettem volna átállni, de ha megszűnnek a trackerek akkor lehet meggondolom. Meg persze linuxon meg lehet oldani a torrentezést, de pl dc kliens nem nagyon van(többszálú). -
#409 kurva nagy sux, bár gondolom a top 100 user ben nem vagyok benne, [reménykedik]
mekkora szívás. már csak az kell hogy a bthument is elkapják. -
tomo #408 hmm, uj fejlemenyek, a lokitorrent uzemeltetoje eladta az egesz hobelebancot a jogvesztoknek. logokkal mindennel. gyonyoru...
http://www.torrent-news.com/archives/rumor_mill/000020.php
(ezt a cikket jan 30 an postaztak. sajnos igazuk lett) -
tomo #407 az a csavo mar nem tolt fel semmit az tuti -
#406 az még nem nagy gond, mert a site ot feltölti másik szerverre, és megvan az oldala.
viszont ha a trackert is buzierálták :( -
tomo #405 szegeny lokitorrentet defacelte a hulye mpaa. dogoljenek ehen... -
#404 nekem már megy, a tracker is meg az oldal is. biztos adásliba volt :) -
#403 nekem megy egy letöltés bithumenről..... és nem álltle! -
#402 reggel még ment.
kirakták a győzikés tv ripet, azóta nem megy :pppp -
#401 majd ha pár nap múlva sem megy akkor tünt el -
tomo #400 bitumen cime eltunt a sullyesztoben? -
#399 #388