36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• precision
    Nekem nincs, egyik haveromnak gyűjtöm, de mióta visszatették 20k-ra az uppomat elég nehéz összehozni...

Hát, ha nincs vmi ismerősöd akinek már van regje, akkro sztem ne nagyon reménykedj
  • ibrik
    Nekem ugyan két meghívóm is van, DE idézem a szabályt:
    "Csak olyan embert hívj meg akit ismersz, különben kénytelenek leszünk az oldalt bezárni!"

Szóval én biztos nem hívok meg senkit innen. Az ismerőseimnek (akikkel élőben is találkozom) pedig nincs még gyors internete. Én vagyok a "beszerzőjük".
    Tehát gyűjtögetem a meghívókat, jól jönnek azok még...
  • Yossarian
    Ehh, sejtem a választ, de azért csak megkérdzem. Nincs valakinek elfekvőben egy bithumenes meghívója? :)
  • Serpa
    hagyjuk, jó ahogy van.
  • nemcsakfeel

hogy rohadnának meg..
  • Frank99
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=36056
  • Met
    rengeteg ilyen kis pöcs van
  • nemcsakfeel
    lál.
    beszól a gyerek, erre nem fejthetem ki róla a véleményem :(
  • precision
    ignore-ra tett :)
  • tomo
    jopofa, sose lattam a masik oldalt...
  • nemcsakfeel
    bithumen:

Refused
    This user has blocked PMs from you.

privát üzenetre válaszoltam volna erre... ezt kaptam. ???
  • Belga
    HI Precision! Nekem Pinnacle PCTV-Pro kártyám van,és az megtalál minden csatornát,és vele is rögzitek.
  • precision
    Htx, kipróbálom!
  • nemcsakfeel
    off.

Virtualdub nem támogatja a WDM et, csak a VFW-t, szal ne azzal próbáld ( mármint XP alatt ). iuVCR és FlyDS progikat ajánlom, egyik sem free, de mindhez lehet találni megoldást.
    A csatornákat érdemes automatikus hangolás után kézzel beállítgatni.

On.

olasz: van tűzfalad/routered ? mert azon engedélyezni kell egy portot a torrent kliens számára, amit majd a progiba is be kell állítanod.
    lehet az is hogy a tracker már nem él, rossz a hivatkozás..
    próbálj meg más oldalról letölteni, h máshonnan megy-e?
  • ibrik
    Szerintem regisztrálnod kell magadat arra a trackerre, ahonnan az a torrent fájl származik.
  • olasz
    Sziasztok!Most használok először torrentes progit,de a fájlokat nem akar letölteni azt írja TRacker Return Code 403,Stop!Ilyenkor mit csináljak?A portfigyelőbe milyen port számot adjak meg vagy az mindegy hogy hányason van?
  • precision
    OFF:

TE vagy az én emberem! Milyen szoftverrel rögzíted? Mert én virtualdub-bal próbáltam és nem keresi be normálisan a csatornákat. Pixelview playtv pro kártyám van. (sry az offért)

ON!
  • Belga
    Inopier.Üdv!Olvastam a hozzászólásod,én is nagy F-1 rajongó vagyok lehet hogy tudnék segíteni.2004 óta rögzitem(RTL KLUB)az összes futamot DIGkártyával a gépemre,az idei első is megvan,mindegyik kivan írva egy egy DVD-re(menü/chapter)ha érdekel a dolog jelezd itt a fórumon.
  • nemcsakfeel2sch
    ha a rar részekből hiányzik valamelyik is, úgy nem érsz velük túl sokat.
    miért érdekel hogy a progi milyen sorrendben tölti le a részeket??
  • Serpa
    aha.

torrent file miatt van ez?
  • nemcsakfeel2sch
    de úgyis megvárod, míg az egész leér, nem?
  • Met
    a rar az első és a r00 a második
  • Serpa
    nem az r00 val kezdi, hanem a rar -al.
    de csak egy bizonyos oldalról való torrent file nál van így.
  • nemcsakfeel2sch
    Végéről ? :O
    sajnos a torrent előnye pont az hogy a fájlokat feldarabolja, azokat hasheli, és ezeket a darabokat, külön külön helyekről tudja tölteni. Na most az hogy melyik részéről milyen gyorsan tud tölteni, azt nem hiszem h tudod befolyásolni :(
    Ha az elejéről való letöltést akarsz ,akkor arra ottvan az egyszálas FTP..
  • Serpa
    mit kéne ahhoz beállítanom, hogy ne a végéről kezdje a letöltést ?
    BitTornado
  • gyűjtő
    Köszönöm Greco és tomo a segítséget.
    Rendesek vagytok, hogy ilyen gyorsan megválaszoltátok kérdésemet.
    Természetesen nem akarom megúszni, hogy az Azureus programot átböngésszem, csak mielőbb meg akartam ismerni a letöltés legegyszerűbb módját.
  • tomo
    esetleg ne letoltesvezerlovel szedd le a fileokat.
    es a .torrent kiterjesztest tarsitsd az azureushoz
    (eszkozok , beallitasok, kezelofelulet, legalso sor "fileok tarsitasa most (.torrent) )
  • greco
    A letöltés helyett a megnyitást választod és így egyből az Azureus-ba kerül.
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Az Endless Torrentsből töltök le linkeket. Jelenleg 2 lépésben jutok hozzá a letöltött anyaghoz ( pl. mp3 fájlokhoz)
    Egy letöltésvezérlővel letöltöm a torrent fájlt ( pl. WellGet-el), majd ezt követően az Azureus programmal töltöm le a torrent fájlt.
    Kérdésem: Az Endless Torrents letöltési oldalon meglevő linkeket le lehet-e és hogyan lehet 1 lépésben az Azureus programmal letölteni? ( a letölteni kívánt linket hogyan lehet "bevarázsolni" az Azureus program főablakába és melyik mezőbe?).
    A választ - ha lehet - lépésről lépésre.

Köszönöm.
  • saviola83
    Az lenne a kérdésem hogy én nba meccseket szedek toorrentről és pl amikor elindítom a letöltést és egy idő után mondjuk leállítom majd újra elindítom vagyis folytatoma letöltést akkor valami hibát ír ki.Mi lehet a baj?Én azureust használok és amikor a fenti letöltő részben leszedte akkor ugye lennre teszi és akkor is kiír valami hibát.Lehet hogy ez miatt van az hogy csak, mivel négy negyedre van felosztva a meccs tehát hégy különböző fájlból áll, szóüval lehet emiatt van az hogy pl csak az 1. és a 4. negyedet tudom megnézni a 2. negyed elindul de nem látni semmit a 3 negyedet meg el sem indítja mert a mérete 0 MB.Az az érdekes még hogy ahonnan leszedem a torrentfájl ott a meccs neve alá mindig oda van írva a honlap ahonnan szedem és ezek a hibák csak azokkal vannak amiket a httpftp.com oldalról szedek.M?i lehet a hiba?Valaki találkozott már hasonlóval.Aki tudja a megoldást az légyszi árulja már el.Köszi
  • Sonajk @:o)
    Mindkettőtöknek (#566, #567) köszönöm a linket. Igen hasznosnak tűnnek :)))
  • precision
    liMk

Itt pár torrent siteon tudsz keresgélni, benne van ez a btbot is pl.
  • nemcsakfeel
    kereső, még nem ismertem eddig: btbot
  • Zsoltika 007
    http://www.f1racingworld.com/
  • Inopier
    sziasztok!

én kb. négy hónapja torrentezek és igazából most merült fel bennem egy érdekes dolog, aminek utána néztem, de eddig sajnos nem találtam semmit: forma1es videók érdekelnének, teljes futamok felvételei, talán a legjobban a tavalyiak meg az idei nyitófutam. Szóval, ha valaki tud olyan oldalt, akár torrenteset (ez volna a legjobb) akár más helyet, ahol ezek elérhetők, akkor azt nagyon megköszönném, mert eddig a törzshelyeimen nem találtam, szóval kérlek titeket, segítsetek, sziasztok:

Inopier
  • R9

legjobb oldal http://www.bittorrentportal.com/
  • R9
    ez a kurva zip fájl passot kér :)
    és a tracker nem jó,más ötlet?:s
  • sirdond
    ah, kösz a gyikot,már rájöttem a gondomra :)
    köszi a linkeket is.
  • nemcsakfeel
    kis GYIK:
    * Tracker: egy központi szerver program; tárolja, hogy melyik torrentet melyik peer tölti és statisztikát gyujt.
    * Torrent: ez egy fájl, ami tartalmazza a tracker címét, a megosztott fájlok nevét, a pieces (darabok) számát, méretét és a hash-t.
    * Seeder: az a peer, akinek megvan az összes adat (100%).
    * Leecher: az a peer, aki még lefele tölti az adatokat (<100%), ha letöltötte seeder lesz belole.
    * Feltöltő: az a felhasználó, aki az új dolgokat felteszi az oldalra.

torrentreactor jó, de amikor rámész a .torrent fájl letöltésére, akkor nézzd meg mindig hogy hány seeder van. ha nincs 2, akkor el se kezzd letölteni.
    ez is jó oldal:
    http://www.mininova.org/
    meg ez is:
    http://trackerwww.prq.to/frame.html
  • sirdond
    a seederek azok az ügyfelek nemde?(azureust használok)
    amúgy a torrentreactorról töltöm,nekem,amióta torrentezek (2-3 hét,azóta ez tűnik a legjobb oldalnak