36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Serpa
    akkor nem nálam van a gond.

nálam is 14kval még fullal jön a down, de afelett ...
  • precision
    mi lenne?
  • Met
    Hát igen, azt mondták, hogy a torrent akkor gyors ha sokan töltik és te is gyorsan töltesz vissza mert akkor hamarabb kapod az adatokat.
    Kipróbáltam, 10-15k-s korláttal jött lefelé 160-170-el korlát nélkül vissza esett 70-80-ra. Sajnos nekem a chello miatt oda kell figyelnem a feltöltésre is ezért 10-kra korlátolom, viszont sokáig seedelem.
  • MerlinW
    bithumennel mi van?
  • Serpa
    most má minden sötét előttem.

ahogy felviszem 18kra az upot, az addig 130k down visszaesik 40 és 70 közé.
  • Yossarian
    gyorsabban mehet fel anélkül, hogy a down lassulna, illetve max up mellett tudsz rendesen böngészni.
  • Serpa
    én meg úgy értettem, hogy fullon fel/le mehet a cucc.
  • Caponee
    Szvsz csak akkor jó, ha csak visszatöltesz. Akkor mehet fullon vissza, és nem zavarja a böngészést.
  • Serpa
    felraktam ezt a cfosspeed -et, de nem igazán működik úgy ahogy kéne.
    ahogy 18kra viszem az upot, egyből visszaesik a down.
  • precision
    Ok.
  • precision
    Most nézem csak hanyadik hsz!
  • Serpa
    miután átírtam a bejövő TC portot, ok lett.
  • precision
    nem hinném...sokan használunk itt egyszerre több site torrentjeit
    talán alacsony ratio v. nemtom miért kaphattad
  • balcsi70
    Sziasztok.Tud valaki olyan torrent oldalt ahol találnék szinkronos filmet,vagy feliratosat? Kösszi elöre is.
  • Serpa
    "blacklisted" üzenetet kaphatam azért, mert 1xre két oldal torrentjét akartam futatni?
  • makero
    Gyerekek!

Hogy a pics*ba tudok torrental gyorsan leszedni?
    Vagy melyikek azok az oldalak amelyikekről működik?
    Nekem csak 5kb/s-al jön!Az elég gáz....4nap míg lejönne valami....
    :((((
  • precision
    Meg persze, csak nemtom hogy érdemes e korlátozni, ha igen milyen arányban...sok függ a klienstől.
  • Zsoltika 007
    Abban is meg lehet oldani.
  • precision
    Annyit tudok mondani hogy a max upload sebességednél 1-2 k-val kevesebbre korlátozd a feltöltést, ha a feltöltés belassít. A többit nemtom, net és kliensfüggő. Azureust még sohasem használtam.
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Azureus klienst használok. Több hozzászólás is foglalkozik a letöltési sebesség maximálásával, de végül nem nagyon derül ki számomra egy olyan összefüggés, amely alapján a letöltő kliens Eszközök > Beállítások > Átvitel almenü alábbi értékeit optimális értékekre tudnám beállítani.

Feltöltés
    Letöltés
    Torrentenkénti csatlakozás
    Összes létrehozható kapcsolat

ADSL 384/64-es Internet kapcsolatom van.

Segítsetek megfejteni az optimális beállítás értékeit és a köztül levő összefüggéseket.
  • Yossarian
    guglival keress rá a wondershaperre
  • nemcsakfeel
    linux alá kéne, csaknemtom mi :d
  • Yossarian
    egy próbát megérhet a dolog
  • nemcsakfeel
    de a max feltöltés az 64 K lenne, de 30 K felett már lassít.
  • Yossarian
    Nemtom, hogy linux alá kell-e ez. Úgy tom, hogy oda a wondershaper kell, de én nem értek hozzá :)
    Különben meg az a lényeg, hogy a max feltöltés lassítja-e a letöltésed? Ha nincs ilyen gondod, akkor nem is kell neked :)
  • nemcsakfeel
    cfos tulképpen mit csinál? csomag méretet optimalizál, vagy pedig QOS feladatokat lát el?
    linux alá kell e ez?
  • Yossarian
    igazán nm.
  • Yossarian
    akit érint, annak mondom, a micronettel is müxik a cfos. D-link DWL-520-as kártyám van és megy vele gyönyörűen. Maxon seedelem a torrentjeim, közben a böngészés olyan gyors, mintha semmit se csinálnék.
  • Serpa
    köszi.
  • Yossarian
    néztem az oldala tartalmát. tök kamu a gyerek :)
  • nemcsakfeel
    mire való a bsa gyanutlanul segítünk nekik :D
  • Yossarian
    jaja, cfosspeed.
    Amikor letöltesz, minden csomagot vissza kell igazolnod, hogy megkaptad, jöhet a következő. Amíg nem igazolod vissza, addig nem kapsz másikat. Ha a feltöltésed nincs limitálva, akkor előfordulhat, hogy a kimenő csomagjaid feltorlódnak, ezáltal egyre ritkábban kapsz új csomagot, magyarán belassulsz. Ez a cfossped prioritást ad ezeknek a csomagoknak, tehát nem kell limitálnod semmit. Konyhanyelvre lefordítva kb ennyi :)Ratios torrenteknél jól jön az ilyesmi. klikk
  • Serpa
    nem lehet az ilyeneket becserkészni/elkapni vhogy?
  • Serpa
    és ezzel mit kell csinálni ?
    honnan lehet beszerezni ?
  • precision
    kis progi ami kisebb-nagyobb sikerrel megoldja az adslnél és kábelnetnél jelentkező problémát, miszerint a full speedes upload nagyon lefogja a downloadot. Ez akkor idegesítő mikor seedelsz éppen, de mondjuk szeretnél azért pl böngészni a neten, de ha teljes sebességgel uppolsz ilyen dial-upos időket megszégyenítő sebességgel fognak bejönni a weboldalak.
  • precision
    bitumen pont átéwé pont hu

Az ilyeneket kéne egy utálom a cigányokat táblával beküldeni a nyócba (like Die Hard)
  • Serpa
    cfos?
  • Yossarian
    nekem nem kábelem vagy ADSL-em van, de állítólag ha fent van a cfos, akkor egyáltalán nem kell korlátozni az uploadot
  • Serpa
    "...de az egy idő után nálam mindíg belassúlt."

ez hogy érted?
    én ma kezdtem tesztelni.
  • tomo
    nevleges sebesseged 80%ara erdemes beallitani.