36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#718 Az emdles megszűnt! -
#717 de nekem kifejezetten playboy film kell. -
#716 playboy film?
bármelyik torrent oldal tele van xxx videókkal -
#715 tud valaki torrent linket nagy (600-900 megás), playboy filmekhez???? -
#714 Sziasztok valami jó oldalt ahol tudnék letölteni tudtok adni?Köszi -
#713 #706
Ööö 403 az endlessen a server hibáját takarja vagy ki vagyok tiltva? 1 fölött volt az arányom szal nemhiszem, de 403 az azt jelenti...
Erre reagáltam amúgy. Azt szerettem volna érzékeltetni h valószínűleg nem amiatt rakták ki őt sem mert rossz lenne az aránya. Vagyis a szerverrel van vmi
"gondolod, hogy ha 2 fölött van az arányod akkor neked megnyilik az amúgy nem működö weboldal?"
Ennyire ne nézz már hülyének légyszives. -
#712 Nem csak arra céloztam h nem hinném hogy kidobtak onnan. -
#711 gondolod, hogy ha 2 fölött van az arányod akkor neked megnyilik az amúgy nem működö weboldal? -
#710 Hát igen nekem sem működik.
Pedig nekem is 2 fölött volt az arányom. -
#709 van tényleg vele vmi, de amúgy is elég lassan jöttek a cuccok róla az utóbbi pár napban. ( vagy csak rossz seederektől szedtem ?? ) -
#708 Ok, azt én is láttam...de ettől a 403-tól megijedtem... :) -
#707 #701 -
#706 Ööö 403 az endlessen a server hibáját takarja vagy ki vagyok tiltva? 1 fölött volt az arányom szal nemhiszem, de 403 az azt jelenti... -
Máté008 #705 Aham és tudsz nekem mondani ilyen kis programot? -
#704 Igen lehet, ha egy kis programmal (nem a letöltésvezérlőben) elrejted az IP-det. -
Máté008 #703 Nekem pedig lenne egy olyan kérdésem, hogy az Azureus 2.2.0.2-es verziójú progit használom. És hallottam olyat, hogy sok torrent kliens megjeleníti az IP ket meg ilyen személyes adatokat. Ebben el lehet rejteni meg lehet benne csinálni ilyen biztonsági beállításokat? Valaki tudna nekem adni egy tippet, hogy mit hogy állítsak be benne? (Csak a fontosabbakat) Megköszönném. Előre is köszönöm! -
#702 Köszi, már látom én is. ;) -
Máté008 #701 Kivan írva nekik a főoldalra, hogy az oldal néha nem jelenik meg! De már dolgoznak a problémán! -
#700 Mit történt az Edless Torrenttel? Nálatok sem jön be az oldal?? :(
Remélem, csak a server rosszalkodik és nem egyébről van szó. -
sirdond #699 ts-es minőség? mert akkor inkább felejtem. -
#698 link
Minőség sux. 6 seeder 6 leecher jelenleg, szal ne számíts tul nagy sebességre. -
sirdond #697 akkor valaki adna nekem egy élő torrentet a csudafilmhez???
előre is kösz! -
#696 tudsz -
#695 Persze -
#694 Letöltötem egy torrentes játkot 100%ra. De még tölt fel. Attól még lehet használni azt a fájlt????? -
sirdond #693 az lenne a kérdésem hogy ha nem vagyok regisztrált a bithumenen, és lenne egy torrentem onnan, akkor tudnék letölteni? -
#692 thx -
#691 mert bugos...használj bitcomet -et -
#690 az -
#689 Ja és az miért van hogy a BitTornado kliensem kb fél oránként egyszerűen befagy? -
#688 Jah 13mal engedem kb. A seed az a visszaosztás? -
Caponee #687 Mikor töltesz le akkor felfelé csak max 13k engedj.Ha lejött akkor meg seedeld vissza ami a csövön kifér. -
#686 1024/128am van, mi az ideális beállítás? -
#685 most 14 40 az arány és 36kb/seccel tölt...
remélem jobb is lesz -
#684 Az a jó ha seeder:50, peer: 10 alatt. De előfordul, hogy pl. 29/44-es aránynál is max-szal jött. -
#683 tul sok a 40...amint belőlük is seederek lesznek fel fog gyorsulni -
#682 10 van peerekből meg 40 -
#681 Torrentnél a letöltési sebesség nagyban függ a seederek számától. Vagyis, hogy hányan töltik éppen felfelé. Nézd meg mennyi seeder van, ha kevés van, akkor azért csak 20k. -
#680 Sziasztok!
Légyszi segítsetek, mert tök új vagyok még torrent –be.
Bit Comet-et töltöttem le és azt próbálgattam. Először is miket kell beállítani, hogy jó legyen a letöltés meg hasonló dolgok? Letöltöttem egy torrent fájlt és elkezdtem letölteni ( Flat-out)
ADSL Otthonom van (1024/128v256????) szal 120kb/seccel töltök minden oldalról. De a Bit Comet-ben csak 20kb/seccel töltök le és fel. Nincs korlátozva se a sebesség. Visszaolvasgattam egy kicsit és volt róla már szó meg hasonló, de nem nagyon értettem. Kb. akkor hogy kell beállítani a letöltési sebességet úgy, hogy jó gyorsan tölthessek?
Légyszi segítsetek!!!!
THX: Sland
-
#679 a másik hogyha felviszem 20K közelébe a feltöltést, akkor böngészni sem tudok.. ezazért elég érdekes :(
ugye elméleti feltöltés chello esetén 64K lenne..