36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• sirdond
    adsl modemem van.512Kb/128Kb -es net.most raktam fel cfos speedet is, bár nem sokat változott. milyen info kell még?
  • Caponee
    Ruoter?Net?Vagy Modem?Mármint adsl modem vagy egyéb?Kicsivel több info kéne.
  • sirdond
    sziasztok.
    vki tudna nekem segíteni? miért megy csak 10 kb/s -kel a letöltés bitcometnél,miközben azureusnál akár a 100-at is elérte?
    zone alarm pro tűzfalam van. help vki segítsen mert ez így nem állapot.
    vagy estleg egy megoldást arra hogy azu ne terhelje le annyira a gépem?
    előre is kösz.
  • nemcsakfeel
  • precision
    Rohadt április elseje :)
  • precision
    Basszameg!
  • nemcsakfeel
    az endlesst nézzétek.
  • nemcsakfeel
  • tomo
    peldaul gyere vissza junius 10e utan, es akkor keresd a san andreaszt.
  • petruszvaldesz
    Szasztok! Új vagyok még,aztán nem tudok olyan oldalról ahol pc-s játékok torrentjei is fenn lennének! (pl: San Andreas) Ha valaki tudna nekem segíteni nagyon megköszönném!
  • gyűjtő
    Tegnapelőtt (29-én) olvastam a főoldalon, hogy karbantartást végeznek a lapon.

gyűjtő
  • balcsi70
    Sónajk, meg Nemcsakfeel-nek.
  • balcsi70
    Kössz az infót.Majd egyszer hátha én is segithetek valamiben.
  • cs31
    Bocs nem olvastam vissza! Látom már az infót!
  • cs31
    Nem jön be az Endless! Más is tapasztalta ezt?
  • nemcsakfeel
    még felirat sincs minden filmhez..
  • Sonajk @:o)
    Ez valóban így van (legalább is ezen az oldalon), de lehet, hogy valaki éppen itt talál rá arra, amit nagyon buzgón keresett :)
  • nemcsakfeel
    jó, van 20 filmhez :)
    Most bizony egy nagyot tévedtél, de sebaj :)
    Szinkronok
    fórum
  • nemcsakfeel
    külön szinkront biztos hogy nem fogsz találni, feliratot jó esetben találsz.
    Magyar szinkronos filmeket, csak DVD rip ben találhatsz.
  • balcsi70
    Kössz az infót.Ez is segitett.Most lehet hogy kérdezek egy hülye kérdést.Olyan van hogy szinkront is lehet,tölteni le filmhez? vagy csak feliratot.! Kösszi a segitséget.
    és jó reggelt mindenkinek (még akkor is, ha és-sel nem kezdünk mondatot)
    Köszönjük az információt.
  • Terayon
    Az oldal üzemeltetöitöl:

Endless infok naprakészen

• nemcsakfeel
    ember. ébresztő.

amúgy a legtöbb film mindenhol angolul van fent, feliratot kell hozzá szépen keresnihttp://feliratok.hu/
    Ahogy már más is írta neked pár hozzászólással lejjeb. Vedd a fáradtságot és olvasgass egy kicsit vissza itt a fórumon. Hidd el, hogy nem haszontalan dolgok vanak a hozzászólásokban. Szerintem te is megfogod találni azt, amit keresel. Talán még olyat is, amit nem is kerestél, mégis hasznosnak tartod majd. Jó böngészést neked.
    Nem hagytál ki semmit. Ahogy már a napokban is írták az oldalon, előfordulhatnak leállások. Egy másik szervert fognak beindítan és mind ez azért van. Nem tudom, hogy ez a mostani, csak egy rövidebb ideig tartó vagy esetleg a már említett hosszabb ideig tartó leállás. Majd kiderül. Időnként próbálkozz fellépni az oldalra. Addíg is, amíg ez nem sikerülne, türelem és kitartás mindenkinek.
  • balcsi70
    Kösszike.Hát most nem tehetek róla hogy nem rég regeltem és nem 2-éve van netem.Mit kellene tennem? Oldalt tudok ahol van minden,játék film,apzz stb,de a filmek csak angolul vannak,nekem magyar kellene mivel az angol tudásom az = a spanyoléval.Hát kössz az infot.Hátha majd leesik valami.
  • nemcsakfeel
    én hagytam ki vmit? az endless megint nem megy.
    Nem véletlen linkeltem ki a BitSpirit2.7.2.232 prg-ot :)
    Ja! És az Azureust én nem szidtam, csak nekem jobban bejött a BitComet és a BitSpirit. Nem ugyan az!!!
  • ibrik
    eltöltés=letöltés (az utolsó előtti sorban)
  • Yossarian
    hát ott írja, hogy a bitcomet sem megy neki! :)
  • ibrik
    Nem kell szidni az Azureus-t.
    Azt leszámítva, hogy "nagy kényeskedve" csak a Sun java VM-jét fogadja el (az MS-ével szemben), egész jó progi, én is sokáig használtam.
    Az általad tapasztaltaknak három oka is lehet:
    1. Szerintem olvasd el a tracker oldal FAQ/GyIK-ját a támogatott port-okról. Van néhány olyan oldal, amelyekről leszedett torrent-ek egyáltalán nem indulnak el bizonyos port-tartományoknál/értékeknél és ezt le is írják ott.
    2. Sok tracker oldalon más tracker-ek torrentjeit is kiteszik és nem mindig írják ki, hogy azon a másik oldalon kell-e regisztrálnod magad, hogy letölthess bármit. Pontosabban: hiába szerzed meg máshonnan a torrentjeiket, semmiképp sem fog elindulni a letöltés, hanem valamilyen "authentication error" üzenetet kapsz a torrent összegzésében/naplójában stb. Ilyenkor fel kell keresni az eredeti trackert, ahonnan a torrent származik és regisztráld magad.
    3. Sok (főleg regisztrálós) tracker-en vannak a friss cuccokra különböző kiszabott várakozási idők a eltöltés, az arány, stb függvényében. Talán te is várakozásra vagy "kárhoztatva"...
  • Met
    én használom mind a kettőt és egyikkel sincs problémám
    Én a helyedben gyorsan levenném és feltenném a BitComet-et :) (Persze ez csak az én véleményem, mielőtt jöttök és lehurrogtok.)

Esetleg ha gondolod, kipróbálhatod ezt is. BitSpirit2.7.2.232. Rettenetesen kicsi az erőforrás igénye és természetesen ott a magyar nyelvi file is hozzá.
  • Googre
    Szasztok formák.:) Felraktam ezt az Azureust és az istennek nem akar elindulni a letöltés.Nem a tüzfal(Kerio) blokkolja,mert azt már ki is kapcsoltam és ugy sem megy.Nem megy a Bitcomet sem,szoval majdnem biztos,hogy én vagyok a kasu.Nagyon megköszönném,ha vki felhomályositana mert elég hülyének érzem magam.Ja és az "Azi" beállitásait még szándékosan nem piszkáltam.
  • Caponee
    Ja..Dolgozzon meg érte mint mindenki más.Egyébként is pár perc az egész.
  • nemcsakfeel
    ez nem sült galamb.
    amúgy is elég pár oldalt visszaolvasnia..
    Először is: szerintem te nagyon félre nyomtál és mint ismeretes, abból jó soha sem származik :).
    Másodszor: Én pl. annak idején nem kértem és nem is kaptam infót. Ellenben egy kis keresgélés után magam is rátaláltam.
    Ennyi.