36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
balcsi70 #838 Kösszi.És jegyet lehet valahol venni?.Vagy asztalfoglalás? -
tomo #837 akkor allitsd kisebbre. elobb utobb a kivant sebesseget ered el. -
#836 az oldal zártkörű. ezért nem tudsz belépni -
#835 Belépés csak meghívásos alapon. -
balcsi70 #834 Sziasztok.Megmondaná valaki hogy a bitHUmenre hol kell regelni? Mert ha rámegyek az oldalra ott már a belépést kéri a felh.nevet meg jelszót. Kössz elöre is a választ. -
#833 Azureus -ban beállítottam (azt hittem), hogy max 120 al töltsön e, de van hogy 120 fölé megy.
mit kéne beállítani? -
tomo #832 nalam megy -
#831 torrenbytes másnak se megy? -
tomo #830 meg olvasd el a #826 os hozzaszolsban levo longstuff cikkeket. -
Wars #829 Köszi Szépen!!!! Eddig úgy néz ki működik, mert rögtön felugrott 15-20k-ra -
#828 az xDSL tulajdonsága hogy a feltöltés csökkenti a letöltés sebességét. korlátozd le olyan 10% ra ( azaz: 12-13K ra ) a többiekért ne aggódj.. -
Wars #827 Sziasztok!!!!! Lenne pár kérdesem!!! TorrentStorm-ot használok (128kB/s es ADSLlel) Na az van, hogy éppen filmet töltögetek és csak kb. 3-4kB/s-el jön!!! Megnéztem, h általában úgy 3-4 seeder-hez kapcsolódok, de a köcsög gép a choked és a snubbed mezőkbe mindig rak szépen 1 x-et és downloadspeed=0!!!! És így általában csak a leecherekröl jön ezzel a csúcssebességgel!!!! Persze rólam meg húzzák, mint atom, átlagba olyan 15kB/s-el!!! Azzal meg nem akarok szemétkedni, h lekorlátozom a feltöltésemet!!! Habár szerintem 1 páran ezt csinálják, ja + miután lehúzták nem haggyák bent seedingelni!!! Megnéztem, hogy a gyerek tőlem húzza most majdnem 20K-val, összesen + 80-90-el, erre én meg 2k-val tudom róla húzni!!!! Ehhez vmi tippet tudnátok adni, esetleg a klienssel lehet baj???? -
#826 LongSTUFF
http://brujotorrent.uw.hu/faq.html -
#825 Esetleg valami magyar nincs? -
tomo #824 bittorrent dokumentacio
tessek lehet olvasgatni, foleg a legutolso allomanyt ajanlom (For academics: * BitTorrent Economics Paper (PDF))
-
#823 Az ember mindig tanul! A mai napig azt hittem, hogy a letöltésem a Készforrásoktól függ. Most elkezdtem tölteni egy játékot és nincs egy Készforrásom se! Csak Ügyfeleim de abból meg 7x valahány.
CSak az a fura, hogy más meg el se indul, ha nincs Készforrásom. Meg háááát vannak itt még fura dolgok, azért sem értem ezt a Készforrásos meg Ügyfeles dolgot. Valaki elmesélhetné hogyis van ez. -
#822 nem -
#821 Véletlenül nem tudjátok, hogy kell regisztrálni a Solar System 3D Screensaver-t? -
#820 megint leállás az endless nél -
#819 oksz.. vegulis valami ilyesmit akartam kderiteni..
a zagyvas szovegert bocses.. amugy en magam se tudtam igazanmit hogyan akarok mondani mert fogalmam sem volt hogy mivan a torrenttel ha proxy vagy szerver vagy mittom en. nah mindegy a lenyeg hogy a proxynak meg szervernek semmi koze a torrenthez.. -
#818 nforce-n nézd meg hogy ki jött e már vmi.. -
#817 Grand.Theft.Auto.San.Andreas-FAIRLIG.rar
Valaki találkozott már ilyennel?? elvileg lehet tölteni valami béta GTA-t.... -
tomo #816 kiderult, ennek semmi koze a torrenthez.
csocso itt folytatja:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1112578466 -
#815 Ja vagy úgy, hogy egy proxy -t szereztél? Az nem jelent semmit, legalább is a sebességnél nem számit. -
#814 Ööö úgy érted hogy az ftp tárhely fogja letölteni a torrentet és nem te? Hát ezt nehezen hiszem el. Ha mégis így van akkor biztosan gyorsabban fog jönni, de akkor sem hozzád fog letöltődni hanem a szerverre, onnan még le kell húznod. Ha létezik ilyen, akkor annak egy előnye van, hogyha ennek a szervernek nagy az uploadja akkor az jót tenne a ratio-nak.
Vagy lehet, hogy nem is erről beszéltél, fogalmazz egy picit tisztábban :) -
tomo #813 bocs, de ez nagyon zavaros. en egy mukkot sem ertek belole. -
#812 szereztem egy uj progit amivel lehet tolteni fileokat.. de elo kell fizetni egy ftp tarhelyre...tokmindegy melyik ilyen cimre fizetsz elo.. a lenyeg hogy legyen.. es ezen jon majd gyorsabban az adat...
namarmost.. lehet hogy ez a proxy es ezzel sokkal gyorsabban jonne a torrent is? -
Terayon #811 -
Terayon #810 endless most megy ! 04-04 01:25 -
#809 -
#808 endless helyett bitsoup filelist torrentbytes elitetorrents a jó ;] -
tomo #807 nem csak a seederek szama szamit, sokkal inkabb az upload savszelesseguk. -
#806 onnan nem is fog gyorsan jönni.
túl kevés a seeder. -
#805 ilyenkor praktikus.
eddig sem jött 10 K nál többel. -
tomo #804 azureus bitcomet tarol -
#803 a meglévő fájlokat nekem így is tölti le. a kliensprogi tárol a peerekről adatokat??
mert az endless tracker elvigel ugye nem üzemel.. -
#802 A számok csak azt jelzik, hogy hanyadik letöltés amit elindítottál. -
zsuzsi001 #801 Azureus-t használok. Csináltam ilyant, h két torrent file-t adtam egy feladatnak. van egy ilyen jel fent " # " és kettes van alatta. Most ez jó, vagy nem? mert kiirta, h felülbirált letöltés. namost én azt sem tudom mit jelent. -
tomo #800 igazabol pillanatnyilag szinte 0 az eselyed.
ha feltamasztjak az endless t akkor kicsit javul.
ha meg bejutsz a bithumen re, akkor ott talalsz. (ha bejutsz , ha nem keress torrent filet dcn (bhum_)) -
zsuzsi001 #799 Abszolut kezdő vagyok ebben a dologban, sikerült nagyábol beállitani, jön is 70-80K-val, de TI akik azért benne vannak a dologban melyik oldalt/-akat/ részesititek előnyben? Hol lehet fellelni monjuk jó DVDR-eket, amin esetleg még magyar felirat is van, esetleg hang.