36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#8779 mindenttudó csodalink -
ates1 #8778 Szega!
Valaki pls linkeljen be egy Azureus, v. Bit Comet letöltést!!!
-
#8777 Hali! CoolTracker-ről tud vki vmit? mert nekem nem hozza be a bönkészőm... -
mikiking #8776 császtok,azt hallottam hogy éjféltől megint menni fog a gigatorrents, hallottaatok valamit? csa -
Styler #8775 Üdv!
Éppen töltök le az utorrentel. Nagyon nem értek hozzá, hogy lehet letöltési sebességet növelni? Mert max 10kb\s tölt. A segítséget előre is köszönöm. -
#8774 Pont most nyílt róla topik, csekkold le! -
#8773 Ez mi ez:
"Üdv,
légyszíves küldjetek ki egy körüzit, amiben figyelmeztetni kellene az embereket, hogy egyes jogvédő szervezetek új módszert dolgoztak ki az illegális szoftverhasználók lefülelésére. A módszer lényege, hogy egy lekérést küldenek a felhasználó IP címére, amiben lekérik az összes, a felhasználó által használt szoftver adatait. Ennek kivédésére javasolni kellene, hogy mindenki szedje le a http://phoenixlabs.org/pg2 oldalról a Peer Guardian nevű programot. Ez blokkolja ezeket a lekérdezéseket, azonban a felhasználó által használt netes alkalmazásoknak nem kavar be."
-
#8772 sikerült az utorrentet ugy elkrnom,hogy már besem jön az exe,hiába szedem lemásik oldalrol,ez van ,szép voltam . -
#8771 Én is kaptam csak úgy 5gb-ot endlessen ,csak kérdés az hogy ezt később nem veszik-e el -
#8770 én is kaptam plusz 5 gigát. :P
amúgy sztem ez a foci vb-s fogadásos dolog jó móka. neveztem is. :) -
Reyes #8769 Tőlem meg beszoptak 25 gigát, az arányom meg leesett 1.4-ről 0.9-re...Kösz... -
#8768 :OOOOOOOOOO -
#8767 aha, kycsyknek meg adták az upot, szép -
Jimbo #8766 Én csak azt nem értem, h állítólag csak az upload tábla sérült meg. De akkor h lehet h többen is mondják, h ők meg kaptak feltöltést? Ami tölünk eltűnt az került hozzájuk, vagy mi? -
#8765 Jah, hát így azért más, az kb 5-6Gb plussz feltöltés, én is annyit kaptam -.- -
Tmac #8764 Jó mondjuk az is igaz hogy kb 300mb töltöttem még le azt endless-ről de most akkor is jó az arányom -
Monoton #8763 :-o LOL :DDDDDDDDDDDD -
Tmac #8762 Endless 2,8-->16,5 Ez nagyon Gáz :D:D:D -
#8761 hát ja!! elég érdekes, meg arra is kivánki vok, h hogyan fogják "kárpótolni" a usereket mert sztem ez megoldhatatlan!! -
#8760 Meg most indítottak végtelenen egy ilyen Foci VB tippelős játékot, és ahhoz hogy regisztrálni tudj, "elcsórnak" tőled 500mb feltöltést.
Szvsz inkább ezt a játékot feltöltés levonás nélkül kellett volna beindítaniuk a tegnapi eset kárpótlásául, legyen azért valami kis kompenzáció...(jó van aki nyert is az eseten, de viszont van akinek 2-300gb feltöltése szállt el) Engem érdekelt volna a játék, de 15-20k-s feltöltéssel boldog vagyok ha nehézkesen is de visszatolok 500-700mb-ot, így aztán én tuti nem fogok résztvenni benne... -
#8759 hát majommal nekem még soha nem volt problémám, e-vel meg folyamatosan, nem is használom inkább, bár most adtak egy kis feltöltést ajándékba:D -
Jimbo #8758 Hmmm, kipróbáltam a Majmot. Egyelőre jobbnak tűnik, mint az E-less. Folyamatosan frissül a ratio, itt rendesen el is számolják az upot. -
#8757 0.85 --> 1.6
köszike EL ...
:) -
#8756 Az X-men 3nak xboxra milyenek fájljai és hogyan vannak elrendezve a DVDjén? Légyszi válaszoljatok, sürgős. -
algopyrin #8755 Ha kipipálja, az azt jelenti, hogy befejezte. Nézd meg a beállításokat:
Options/Preferences/Seeding priority, lehet, hogy 0%-ra van állítva és be van jelölve, hogy állítsa meg olyankor, amikor teljesül a feltétel. -
#8754 Letöltöd és a .torrent fájlt. És megnyitod, letöltésre. Mikor kérdezi, hova töltenéd, megkeresed annak a cuccnak a mappáját/vagy önmagát amit felraktál, és bevált seed-re. -
swabo #8753 letöltöttem de úgy se jó -
#8752 "majd azt írja hogy ahoz hogy seedelni tudjam töltsem le innen"
előbb le kell töltened, hogy seedelni tudd -
swabo #8751 az utorrentel töltenék fel egy oldalra. odáig eljutottam hogy elkészítem a torrentet, az oldalon is megcsinálok mindent (kiválasztom a kategóriát, beteszem a *.torrent -et stb...)rámegyek hogy kész, majd azt írja hogy ahoz hogy seedelni tudjam töltsem le innen, rámegyek, az utorrentben kijelölöm hogy megnyitás seedelésre, ok, és nem azt jelzi hogy töltené felfelé hanem kipipálja.
mit csináltam rosszul, vagy mit kéne csinálnom???? -
algopyrin #8750 Azureusban nem tudom hol kell beállítani, mert nem ismerem. uTorrentben biztosan működik, de arra, hogy állandó megosztásod legyen sztem nem alkalmas a bittorrent technológia ill más hálózatok erre sokkal jobbak.
uTorrentben (1.4, mert az 1.5ben nem működik rendesen, a fórumukban is felmerült ez a gond): Options/Preferences/Advanced: bt.enable_tracker-t állítsd true-ra. Ezután hozd létre a .torrent fájlt, aminek a trackere http://{te külső ip címed}:{uTorrent által használt port}/announce
Ha router mögött vagy, akkor a http://localhost:{uTorrent által használt port}/announce -ot is add meg trackerként egy új sorban. A uTorrent portját tedd szabaddá a tűzfalon és a routeren.
A külső ip-d helyett használhatsz dinamikus domaint (myip.hu, dyndns) is. Ezt a valami.torrent fájlt már elküldheted az ismerőseidnek.
PM ment! -
#8749 emdlessen 40 giga a különbözetem, bár hogy milyen irányba, nem tudom megállapítanie -
Monoton #8748 nekem minden maradt a régiben! -
#8747 0,5--->0,8
htx Endless!:d -
#8746 tud valaki NFO-t az X-men 3hoz xboxra? -
#8745 Elszállt az egyik vinyójuk és az adatokat csak 1 hónapos állásból tudták visszaállítani.
-
#8744 0,695 ---> 0,790
HTX Endless :D -
#8743 lol én kaptam plusz 4giga feltöltést!! -
CéZé #8742 Nekem a 10-es arányomból lett 7 :( -
#8741 az eléggé szép baleset... -
#8740 lol, megcsinálták az endlesst aztán van akinek kevesebb lett a feltöltése van akinek több. Nekem pl. elszállt 25 giga...