36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
tomo #8860 http://mp3portal.hu/ keress magyar leirast van par rajta.
meg itt az sgn az edonke2000 topik tartozik hozza ( az emule topik , kevesebb infot tartalmaz )
ha ezeket elolvasod mindent tudni fogsz. -
Tmac #8859 Megkéne tanulnom használni mert még nem próbáltam (ha valaki tud róla valami magyar leírást segítene vagy van saját topicja?) -
tomo #8858 ha sehol semmi, akkor marad az eMule. -
Tmac #8857 Valaki tudna ehhez torrentet adni (olyat ahol seeder is van): The Notic 2
Én már mindenhol kerestem, de sehol semmi :( -
#8856 Már nemnagyon tiltják, a szemellenzős idióta opok rájöttek, hogy nincs értelme. Amíg meg tiltották, addig is ha megkérdezte valaki, akkor orbitális baromságokkal érveltek, hogy miért tiltják... -
#8855 " olyat nem lehet hogy nem töltöm le teljesen hanem rögtön feltöltöm ?"
De lehet. Én is csináltam ilyet. uTorrent és a Bitcomet is támogatja. Letöltöd mondjuk a negyedét, majd leállítod, és csak seedelésre indítod újra. Így csak a feltöltés fog menni. Főleg akkor hasznos, ha utánad még sokan kezdik meg a letöltést, így számukra te is fogsz tudni hasznos anyagot nyújtani -
r3ga #8854 aham , köszi ! -
tomo #8853 ez azonositja az accountot a trackernel ( igy nem kell belepned a weboldalra, hogy tolthess, pontosabban, hogy lasson a tracker ).
ha a sajat torrentjeben kicsereli a sajat passkeyet a tiedre, a fentiek ertelmeben a tracker azt hiszi te toltesz.
vili? -
r3ga #8852 ja és még vmi : a passkey tulajsdonképpen mire jó ? és ha valaki tudja a passkeyemet akkor hogy tud letölteni az én accom ról ?? -
r3ga #8851 valaki megtudná mondani mi a DarkNight url-je ?? Vagy megszűnt volna ?? -
#8850 suxxx :D -
Bankrupt #8849 Az értelmes dolog, hogy egy fájlt 16-an már leszedtek, értelemszerűen már nem seedelem, és ezért warnt kaptam. Azt írják 2 letöltőig seedeld... -
#8848 nálad biztosan kevesebbet...
de ha már feltettem a kérdést válaszolj rá! -
ssolitude #8847 Sokat tudsz mi?
Csak annyit mondtam, hogy nem általánosítható. Aki meg 2006-ban nem többszálas klienst használ az ne menjen a p2p közelébe. Ettől függetlenül a torrent kétségtelenül hatékonyabb. -
#8846 oké:
többszálú /sok helyen tiltott/ kliensen kívül mondjad már azt a lehetőséget, amikor nem egy embertől tölt a DC kliens
Köszi! -
ssolitude #8845 Nem csak a Strong van. Ezért nem lehet általánosítani a "DC csak egy embertől tölt" kijelentést. Egyébként sem emiatt elavult kissé a DC a torrenthez képes. -
#8844 DC-n egy dolgot egy embertől tölthetsz, persze van a Strong DC ami képes több embertől ugyan azt tölteni, de sok helyen nem szeretik -
ssolitude #8843 "...annyi a lényeg h a dc az csak 1 embertől tölt egszerre..." A DC nem csak egy embertől tölt egyszerre. -
#8842 annyi a lényeg h a dc az csak 1 embertől tölt egszerre, a torrent meg többről, de lentebb adtak linket, ami leírja a torrentet meg a progi használatát is...különben esetleg told fel a cfosspeed nevű progit az is segíteni szokott... -
tomo #8841 1. probald ki.
2. a letoltesed sebessege attol IS fugg a tobbiek mennyivel toltenek fel.
3. vannak a hozzaszolasok felett linkek , olvasgass.
4. torrenttel mivel tobbszalu, es a letoltes alatt allo cuccot is visszaosztjak, meg mivele kevesebb fele forgacsolodik , jo esetben a savszelessege a feltoltonek jobb sebessegeket lehet elerni.
5. itt nem kell slotra varni ( legalabbis nem ugy mint dcnel )
6. probald ki.
7. a dc halott technologia. -
slylecz13 #8840 Sziasztok! Mit tudtok arról, hogyha átlagos gyorsaságú a letöltésem, de viszont a dc++ nekem lassú, akkor ajánljátok nekem a torrentet? Az gyorsabb letöltéssel működik? És erről még mit kellene tudnom, hogy én is használhassam, mert ehhez nagyon h..lye vagyok még... A segítséget előre is köszi... -
r3ga #8839 köszi a helpet .
Nekem is gyenge adsl-em van max feltöltésem 16kbps :( -
tomo #8838 tapasztalatom szerint.
ha lassu feltolto torrentjet rogton felrakas utan elkapod, akkor viszonylag jo esellyel toltesz vissza is a tobbieknek.
kozben megallni es seedelni azert nem erdemes mert:
1. ha vannak felbemaradt piecek, akkor azokat nem tudod visszaosztani ( felesleges letoltesnek minosulnek)
2. a tobbieknek csak a friss piecek kellenek, hisz hamar sztoszlik egy piece, es azt csak ez alatt a szetterjedesi fazis alatt tudod terjeszteni. ezek utan a "friss piece" mar csak azujonan belepoknek kell, akiket viszont az egesz boly probal kiszolgalni (overseed, tulkinalat nehezen jutsz szohoz)
ha nem sikerul elkapni az elejet,megteheted ( ha van ra lehetoseg pl: rarral darabolt fileok , sample )hogy csak par reszt toltesz le, es aztan azt seedled, amig vilag a vilag. sample jo lehet, ha sokan belekukkantanak, de en pl a samplet mindig kihagyom szal nekem nem tudnad feltotleni. kerdes, hogy kik vannak tobben )
kiserletezz, erezz ra.
az en kapcsolatom gyenge adsl. -
#8837 -
#8836 Én meg olvashatnék előre :D -
#8835 azért mert akkor jön le gyorsan ha több a seeder és kevesebb a leecher a seeder az aki visszatölti míg a leecher az aki letölti és nem tölti vissza valszeg ezt igy nem fogod megérteni de ha a bannerre kattintasz ott találhatsz leirásokat arról hogy hogyan működik ez a dolog
-
#8834 Ok bocs visszaolvastam és megvan:DMár értek mindent -
#8833 Segítség kéne!
Töltök egy jatekot torrentel.És nem nagyon értek ezekhez.
Mi az a seeder meg mi az a leecher???A jatek lassan tölt!a seeder 3 a leecher meg 35.Ezek mik?Mér nem tölt gyorsabban a gém??? -
#8832 nem lehet -
r3ga #8831 ez jó ötlet ! de olyat nem lehet hogy nem töltöm le teljesen hanem rögtön feltöltöm ? -
tomo #8830 kapj el egy torrentet rogton az elejen es csak azt toltsd ami a csovon kifer, lehetoleg olyat valassz, amelyik :
1. varhatoan nepszeru lesz.
2. lassu feltolto tolti fel. -
#8829 könnyű!! letöltessz egy új torrentet, azt seedeled mint állat, vagy a legjobb ha már megvan neked, séa kkor nem is kell letölteni, csak seedelni!!! -
#8828 keress olyan torrentet amelyiknél sok a leecher, töltsd le és mikor kész vagy hagyd úgy seedelni -
r3ga #8827 Meghívóval regisztráltam magam egy új oldalra . Hogyan csinálhatok jó arányt viszonylag gyorsan ? adatmennyiség nem fontos most . ( no cheat ) -
mikiking #8826 császtok, nem tudjátok mi van megint a gigalordsal?
már megint szarakodik, nem jön be, megint meghalt? -
#8825 kösszi szépen majd átolvasom!!!
-
swabo #8824 melyikhez? az utorrent hez ez egy non jó kis oldal:link
a torrentek használatához meg:link -
#8823 Sziasztok nem tudtok vmi magyar nyelvű oldalt ahol leírják a program használatát???
Előre is köszi!!! -
#8822 hát ja ez van, de ha vársz kicsit sztem kimászik sok ember a seedből, és akkor már te is tolhatod ezerrel:D -
#8821 ja lehet h ez a baj, visszont igy szar az arányom...