36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Bal0924 #34075 Most melyik a legfrissebb uTorrent? A honlapjáról nem nagyon derült ki, számomra... -
#34074 Neki is kezeli a magnet linkeket, a baja avval van, hogy nem mutatja a fájlokat, amikor berakja. De a technológia miatt nem is fogja mutatni, csak azután, hogy letöltötte valakitől az adatokat. -
#34073 uTorrent, Bittorrent, teljesen mindegy, a lényeg hogy valamelyik "frissebb" verziót használd, egy ideje már megoldott a magnet linkek kezelése bennük! :) -
#34072 látom nem érted :D -
#34071 De mit tegyek? Cseréljek Bittorrent-re? Mert a laptopomon Bittorrent van, azzal megy. -
#34070 A manget link gyakorlatilag mindenféle infót a torrent kliensbe tétele után szerez meg a többi felhasználótól, azért látod ezt a jelenséget. Bizonyos verziójú uTorrent ("régebbiek") például nem kezeli a magnet-eket, így sohasem fognak betöltődni a magnet módszerrel betett torrentek adatai! -
#34069 Persze, hogy üres mert magnet link. Ha kapcsolódik valakihez akkor kezdi el mutatni a fájlokat. -
#34068 Sziasztok!
A ThePirateBay-on található "Get this torrent" nevű magnet linkek nem működnek.
kattintok rá, megnyílik a utorrent, de a bevezető ablakban (ahol megadom a mentés helyét, kiválasztom a fájlokat, stb.) nem megjelenik meg a torrentnek a letöltendő fájljai, üres és a méretet pedig 0 bájtnak mutatja. Mikor leokézom, megjelenik a torrent neve a listában, de nem kezdi tölteni!
Hiába a legfrissebb kliens van, akkor is csinálja! Amikor letöltök egy torrent fájlt, az működik. csak a manget linkek nem.
Megoldás? THX! -
pett3rson #34067 akkor az lehet, még nem jött ki DVD-re vagy BR-re. pedig nem egy nagy szám film, az olyanok hamar megjelennek, pont amiatt, hogy legalább így termeljék a pénzt. akkor marad a várakozás :) -
#34066 Tilos feltölteni rossz minőségű (mozis) filmeket az is gond lehet. -
pett3rson #34065 igen, ez az egyik, már észrevettem, meg lehet, hogy túl frisseket is keresek, bár némelyik 3 hónapos is megvan és nem nagy filmek. mindegy, majd talán később meglesznek. -
#34064 Szerintem a kereső hibája, nekem sem dob ki nyilvánvaló kulcsszavakra találatot. -
pett3rson #34063 mi történt a maggal? csomó film nincs fent amit keresek. régebben minden szar fent volt, most meg alig találni valamit. bár lehet, hogy Én nézek olyat ami keveseket érdekel, de korábban nem volt ezzel gond. -
#34062 jah...:P -
#34061 Karbantartás van. -
#34060 147 days ago -
#34059 se déltuán nem volt vele probléma se most -
#34058 Elszállt az SSD! -
#34057 Jah hogy még ők figyeljenek oda? :)
Támogató vagy? :P -
#34056 Az túlzás, hogy megy.
Egyelőre inkább csak megyeget...
Hol van, hol meg nincs.
Ezen még dolgozni kell a fiúknak. -
#34055 :) -
#34054 Köszi.
Du. fél 5 óta néztem - még 10 perccel ezelőtt is, akkor még nem ment... -
#34053 Megy a mag. -
#34052 Hallott róla valaki, mi van a maggal?
Karbantartás? Vagy valami más? -
#34051 Például jah. -
#34050 Értem én. Szóval.
Ftp-re közvetlenül menthetek saját szerverre, ha szerver gépen fut ol egy uTorrent és remote beállításával vezérlem a dolgokat a szerveren távolról.
Jól értelmezem?
Egyébként próbálgattam dolgokat, nem igazán megy. Találtam egy programot, ami elméletileg FTP tárra menti közvetlenül a torrentet GetRight a neve, de nem bírom kisilabizálni mit hogyan... Elméletileg https-re, ftp-re stb... le tudja menteni az adatokat közvetlen. Foggalmam sincs hogy hogyan :D
De mindegy is :) Akkor marad a régi módszer. Azért jó lett volna =) -
#34049 Routerekbe illetve ftp gépekbe vagy HTPC-ken van ilyen leghetőség.
De te pl a freeweb tárhelyére nem fogod tudni átirányítani sőtt még illegális is. -
#34048 Hmmm... Nekem ez így még magas :D Torrent kliens ftp tárra? ami futtatható is?
Egyébként olvasgattam még erre arra, és írták, hogy létrehozni egy új kapcsolatot az ftp-nek (mármint sajátgépen belül) és oda mentetni a Torrent klienssel... Nos ez megvolt, be is engedte lőni a kliens az adott célmeghaytót (esetemben a hálózati ftp-t) csak a gond az, hogy jelszóval védett a tár :/ és azt már nem lehet beállítani rajta :S -
#34047 Szerintem ilyet nem lehet.
Akkor ahová kell az adat arra az ftp-re kell leszedned a torrent klienst és ott letölteni. -
#34046 Hali! Lehet falnak mentek a kérdésemtől, de nagyon fontos lenne.
Adott egy torrent oldal, ahonnét a letöltött torrenteket (mármint nem a ".torrent" fájlokat) fel töltögetem egy FTP tárra. Nos ez abszolult hülyeség részemről így (mivel az adott tartalom nem nekem lenne, hanem további megosztásra kerülne), tehát a kérdés a következő:
Meg lehetne oldani, hogy az adott torrentet ne a c:/xy/asd mappába mentse, hanem közvetlenül az ftp tárra? Van valami program erre?
Nagyon fontos lenne, mivel T-home net mellett egy 1,5 Gb-s tartalmat feltolni tárra o.O hát mit ne mondjak 60Kb/s sebesség mellett :O
Érdekes, hogy elméletileg 3,5Mb/s a garantáltam és P2P korlátozásra utalnak... FTP is p2p lenne? nem hiszem.... Csak járna már le a szerződés -.-" -
#34045 Köszii, működik. Igaz 40-50%-ig le kell szedni a filmeket és úgy kezdi a stream-et, de ez is valami (= -
Keresd meg ezt a részt az advanced options-ön belül és legyen true, false helyett, majd OK! Elvileg ennyi...nem tudom több beállítás befolyásolja-e még a stream-elési fícsört', sohasem próbáltam... :) -
#34043 uTorrentben, hogy lehet beállítani, hogy megfelelő sorrendben töltse le a szeleteket? Mert így nem igazán működik a streamelés, van hogy a letöltés 80%-nál jár és még akkor is meg-megakad az adott videó. -
#34042 Ha kivonod az összesen eltelt időből a letöltés idejét akkor igen... :) -
#34041 Tehát használható a mag 48 órás min. seedjének mérésére?! -
#34040 Azt az időtartamot mutatja meg, amely alatt az adott torrent valósan futott, tehát a letöltéstől számolva a seed-elésen át az összes aktivitással eltöltött időtartam. Az adott torrent stoppolása rögtön megszakítja a számlálót, az újbóli startolás pedig újból elindítja! :) -
#34039 Az szerintem a "hozzáadva" és a két idő eltérő. -
#34038 annyi ideje van benne a torrent a kliensben -
#34037 szerintem a letöltés közben eltelt idő. -
#34036 utorrentben az "eltelt" fül alatt lévő idők mit jelentenek? Annyi idő telt el seedben?