36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#34115 az a baj hogy 1-1 embernek kiosztanak warnt, nem jut el mind a 240k userhez, igy mindig lesznek érdekes feltöltések -
#34114 Borzasztó látni, hogy ennyi hülye ember van, aki nem képes venni a fáradtságot, hogy akár 1 sort is elolvasson a szabályzatból. Remélem ilyenkor tényleg kiosszák a warnokat. Ha már pofont nem lehet... -
#34113 Inkább csak nyóc' lehet. -
#34112 :DDDD -
#34111 -
#34110 Magon újra elérhető az Aktivitás szekció. -
#34109 vótmá -
Ironman2 #34108 ugyláttszik húsvét van upc-nél is.megy most a seed ezerrel! -
jbl #34107 Pontosan. Routere csatlakoztatott eszközre menti pendrive vagy külső winchester. -
pett3rson #34106 jaa, értem. elinditod PC-n amit akarsz és kikapcsolod, routert viszont nem, így az addig is tölt és nem fogyaszt annyit, mint egy gép. jó ötlet. -
#34105 Ez durva! -
jbl #34104 Ez egy router amibe van egy torrent kliens. Pc nélkül torrentezés. Úgy is megy mindig a router. A gyári Firmware le kell cseréli erre. -
pett3rson #34103 ezmiez? -
jbl #34102
Firmware itt tudod letölteni.
link
-
#34101 :DDDD -
#34100 nem nagy veszteség :D -
DIESEL DOG #34099 epic... -
#34098 asvainfo eddig legjobb hozzászólása :
-
#34097 Szükségem lenne egy kis segítségre. A lényeg az, hogy még elég új nekem ez a torrentezés és egyszerűen nem tudom magam aktív állapotra állítani. Konkrétan azt sem tudom, hogy passzív vagyok-e, csak abból következtetek, hogy nem számolja az oldal a feltöltéseimet és az arányom sem változik.
Ezt a leírást találtam: http://www.torrenthd.hu/leirasok/16-passzivbol-aktivba-win7.html
Az elejét meg tudom csinálni, azzal nincs gond. Viszont a router beállításokat nem engedi, pedig nekem is TP link routerem van, mint a leírásban.
Emellett Eset Smart vírusírtót használok, illetve a Win7 tűzfal is be van kapcsolva. T-Home netem van (valami üvegszálas, telefonnal meg IP tv-vel együtt jön) és uTorrentet használok.
Nagyon kéne a segítség, mert, ha nem tudom az arányomat felnyomni, akkor kiraknak az oldalról előbb-utóbb. -
#34096 Így van...az idióta ha nem változtat repül... :) -
#34095 10 000 usernél az endlessen is voltak idióta torrentek :) -
#34094 jobban belegondolva valóban nincs ezzel semmi gond, most komolyan ne sajnáljuk már másoktól a meghívót, aki meg gyökér úgy is ki lesz rakva, sőt eddig is volt ilyen meghívó igénylő cucc a főoldalon... a sok idióta torrent meg nem a 200k+ felhasználó miatt van, 5 éve amikor 60 ezer felhasználó volt akkor is kerültek fel ilyenek, ezért is nem értem ezt a nagy felháborodást itt mindig amikor felkerül egy idióta torrent, ilyen volt van és lesz is, az nem az oldal hibája, hogy növelni szeretné a felhasználói számát és becsúszik 1-2 idióta -
#34093 Valóban,nincs elég hülye az oldalon... -
Reg5 #34092 Nincs azzal semmi gond, csak nem kell túlkombinálni. -
#34091 naja eléggé -
#34090 főoldalt nézd már meg kijelentkezve, ez azoknak szól akik meghívót akarnak igényelni -
#34089 Nem fake ja. Viszont saját magad nem kell újra regelni csak faszul van megfogalmazva a hír. -
#34088 "Már most lehet jelentkezni a meghívóra ITT, nehogy lemaradjatok! Az így megadott e-mail címen pár héten belül értesíteni fogunk, hogy mikor tudsz regisztrálni az oldalra." -
#34087 nem kell újra regelni, miért kéne?
de sajna nem fake, pár admin is írja a hozzászólásokban hogy nem fake, sőt kijelentkezve a főoldalon is megjelent azaz igénylős dolog, meg a meghívás menüpontnál is -
#34086 Fake az egész, szerintem felnyomták az oldalt.
Mégis minek kéne újra regelni? -
#34085 vagy megkésett április tréfa? -
#34084 reménykedtem h valaki megint szórakozik az oldallal, de úgy néz ki nem :( -
#34083 Kedves Felhasználók!
Az oldalon tulajdonos váltás történt, aminek köszönhetően hamarosan megnyitjuk egy rövid időre a meghívó küldést.
Emellett célunk, hogy még jobb rendszert tudjunk látogatóink részére biztosítani! Folyamatosan szeretnénk a Ti véleményeiteket is kikérni ahhoz, hogy a lehető legjobb irányba tudjunk fejlődni, növelve a közösségi szellemet a jelenlegi színvonal fenntartása mellett.
Már most lehet jelentkezni a meghívóra ITT, nehogy lemaradjatok! Az így megadott e-mail címen pár héten belül értesíteni fogunk, hogy mikor tudsz regisztrálni az oldalra.
Akkor is célszerű meghívót igényelned ha másnak a hozzáférését használod. Ez a fajta feliratkozás nem kerül pontokba, és korlátozva sincs, így nyugodtan megadhattok több e-mail címet is! -
#34082 A tutti frutty-nál? -
#34081 Tulajdonos váltás, remélem nem romlik el semmi. -
#34080 :DDDD -
#34079 hát mondjuk szerintem lehetett volna úgy is hogy tutti frutti party - és a csaj művészneve :) -
#34078 sajnos nem sajnos ezeknek tényleg ez a hivatalos címe, ezért így kell feltölteni -
#34077 kell ám a 240k user magra
-
#34076 3.1.3 build 26837