36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Marci0115
    az a baj hogy 1-1 embernek kiosztanak warnt, nem jut el mind a 240k userhez, igy mindig lesznek érdekes feltöltések
  • shaba23 #34114
    Borzasztó látni, hogy ennyi hülye ember van, aki nem képes venni a fáradtságot, hogy akár 1 sort is elolvasson a szabályzatból. Remélem ilyenkor tényleg kiosszák a warnokat. Ha már pofont nem lehet...
  • broman191
    Inkább csak nyóc' lehet.
  • Narxis
    :DDDD
  • Marci0115
  • jAsOn VoOrHeEs
    Magon újra elérhető az Aktivitás szekció.
  • tommygear
    vótmá
  • Ironman2
    ugyláttszik húsvét van upc-nél is.megy most a seed ezerrel!
  • jbl
    Pontosan. Routere csatlakoztatott eszközre menti pendrive vagy külső winchester.
  • pett3rson
    jaa, értem. elinditod PC-n amit akarsz és kikapcsolod, routert viszont nem, így az addig is tölt és nem fogyaszt annyit, mint egy gép. jó ötlet.
  • Narxis
    Ez durva!
  • jbl
    Ez egy router amibe van egy torrent kliens. Pc nélkül torrentezés. Úgy is megy mindig a router. A gyári Firmware le kell cseréli erre.
  • pett3rson
    ezmiez?
  • jbl

Firmware itt tudod letölteni.
    link

• Narxis
  • tommygear
    nem nagy veszteség :D
  • DIESEL DOG #34099
    epic...
  • Armagedown
    asvainfo eddig legjobb hozzászólása :

• totyak
    Szükségem lenne egy kis segítségre. A lényeg az, hogy még elég új nekem ez a torrentezés és egyszerűen nem tudom magam aktív állapotra állítani. Konkrétan azt sem tudom, hogy passzív vagyok-e, csak abból következtetek, hogy nem számolja az oldal a feltöltéseimet és az arányom sem változik.

Ezt a leírást találtam: http://www.torrenthd.hu/leirasok/16-passzivbol-aktivba-win7.html

Az elejét meg tudom csinálni, azzal nincs gond. Viszont a router beállításokat nem engedi, pedig nekem is TP link routerem van, mint a leírásban.

Emellett Eset Smart vírusírtót használok, illetve a Win7 tűzfal is be van kapcsolva. T-Home netem van (valami üvegszálas, telefonnal meg IP tv-vel együtt jön) és uTorrentet használok.

Nagyon kéne a segítség, mert, ha nem tudom az arányomat felnyomni, akkor kiraknak az oldalról előbb-utóbb.
  • broman191
    Így van...az idióta ha nem változtat repül... :)
  • [HUN]FaTaL
    10 000 usernél az endlessen is voltak idióta torrentek :)
  • tommygear
    jobban belegondolva valóban nincs ezzel semmi gond, most komolyan ne sajnáljuk már másoktól a meghívót, aki meg gyökér úgy is ki lesz rakva, sőt eddig is volt ilyen meghívó igénylő cucc a főoldalon... a sok idióta torrent meg nem a 200k+ felhasználó miatt van, 5 éve amikor 60 ezer felhasználó volt akkor is kerültek fel ilyenek, ezért is nem értem ezt a nagy felháborodást itt mindig amikor felkerül egy idióta torrent, ilyen volt van és lesz is, az nem az oldal hibája, hogy növelni szeretné a felhasználói számát és becsúszik 1-2 idióta
  • Rash87
    Valóban,nincs elég hülye az oldalon...
  • Reg5
    Nincs azzal semmi gond, csak nem kell túlkombinálni.
  • tommygear
    naja eléggé
  • tommygear
    főoldalt nézd már meg kijelentkezve, ez azoknak szól akik meghívót akarnak igényelni
  • [HUN]FaTaL
    Nem fake ja. Viszont saját magad nem kell újra regelni csak faszul van megfogalmazva a hír.
  • Marci0115
    "Már most lehet jelentkezni a meghívóra ITT, nehogy lemaradjatok! Az így megadott e-mail címen pár héten belül értesíteni fogunk, hogy mikor tudsz regisztrálni az oldalra."
  • tommygear
    nem kell újra regelni, miért kéne?
    de sajna nem fake, pár admin is írja a hozzászólásokban hogy nem fake, sőt kijelentkezve a főoldalon is megjelent azaz igénylős dolog, meg a meghívás menüpontnál is
  • [HUN]FaTaL
    Fake az egész, szerintem felnyomták az oldalt.

Mégis minek kéne újra regelni?
  • tommygear
    vagy megkésett április tréfa?
  • tommygear
    reménykedtem h valaki megint szórakozik az oldallal, de úgy néz ki nem :(
  • Marci0115
    Kedves Felhasználók!
    Az oldalon tulajdonos váltás történt, aminek köszönhetően hamarosan megnyitjuk egy rövid időre a meghívó küldést.
    Emellett célunk, hogy még jobb rendszert tudjunk látogatóink részére biztosítani! Folyamatosan szeretnénk a Ti véleményeiteket is kikérni ahhoz, hogy a lehető legjobb irányba tudjunk fejlődni, növelve a közösségi szellemet a jelenlegi színvonal fenntartása mellett.
    Már most lehet jelentkezni a meghívóra ITT, nehogy lemaradjatok! Az így megadott e-mail címen pár héten belül értesíteni fogunk, hogy mikor tudsz regisztrálni az oldalra.
    Akkor is célszerű meghívót igényelned ha másnak a hozzáférését használod. Ez a fajta feliratkozás nem kerül pontokba, és korlátozva sincs, így nyugodtan megadhattok több e-mail címet is!
  • shaba23 #34082
    A tutti frutty-nál?
  • davidka003
    Tulajdonos váltás, remélem nem romlik el semmi.
  • Narxis
  • Marci0115
    hát mondjuk szerintem lehetett volna úgy is hogy tutti frutti party - és a csaj művészneve :)
  • tommygear
    sajnos nem sajnos ezeknek tényleg ez a hivatalos címe, ezért így kell feltölteni
  • Marci0115
    kell ám a 240k user magra

• broman191
    3.1.3 build 26837