torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem tök felesleges, bár ne én mondjam meg...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
vagy mondjuk regelsz még 1-et stb.
de lehet azért találták ki, hogy meghívón kívûl azért is lehessen rinyálni mindenhol<#zavart1>#zavart1>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nieleen
remélem még ma valaki megkérdezi!
THXXXXX!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
megõrít ez az azureus.
állandóan átálítja a letöltési sebesség korlátokat.
minden korlátlanon van, de õ átrakja 20k le és 5k fel-re.
mit csináljak vele, hogy ne nyúljon hozzá?
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Nemtudna valaki adni egy olyan torrent oldalt ahonnan lelehet tölteni a :Windows Vista CTP Build 5308 x64 (c) Microsoft -et???
Mert a :Windows Vista CTP Build 5308 x32 (c) Microsoft minden torrentoldalon fent van csak a X64-es változata nincs.
THX
de ettol fuggetlenul , nyilvan a geppel van baj, ha ugyanaz a netkapcsolat egy masikon jobban teljesit. ( ez persze nem jelentui, hogy hardveres a hiba, lehet szoftveres is )
hasznald a masikat
A 120kb helyett csak 7tel jön.A feltöltés az olyan stabil 9k ahogy elö van irva a letöltés meg mint az EKG 1-30ig minden pillanatban változik, de a maxot még csak meg se közeliti.
azureussal próbálok most szedni...azzal van h hozza 60-al is...
dixitque deus fiat lux
Nem tom mit csináljak...it a nagy sávszél, és semmit sem tudok leszedni=(
dixitque deus fiat lux
na, az a hézag, hogy én már régi bitcomet használó vagyok, de mégsem értek valamit:eddig mikor még kábel netem volt jött minden maxal (30kb/s 😞), de most költöztünk s lett adsl, ami elvileg ~260kb/s-el is kéne jönnie...jön is máshol(explorer/opera..)de a bitcometbe csak kicsi fájlokat tölt ennyivel.a nagy fájlokat gyakran még 10 kb/s-el sem tölti...mi lehet a prob?nem tudtok segíteni?... elõre is köszi....😞
dixitque deus fiat lux
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A másik meg hogy reggeltem a gigára, de mégse tudok bejelentkezni,pedig elfogadta a regisztráciot.Nem kaptam emilt se mint más helyken hogy aktiváljam a reget.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Van egy 2CD-s filmem amibõl 1 file hiányzik. Találtam egy másik torrentet ahonnan le lehetne tölteni a filmet, de nekem csak az az egy file kellene. A kérdés ebbõl következik, hogy hogy tudom csak azt az egy engem érdeklõ fájlt leszedni, anélkül, hogy az egyész CD-t letölteném?
Kerestem, de nem találtam a kérdésemre választ, az angolom meg...
Elõre is köszi az érdemleges segítséget!
a kliensed altal adott info szamit. az oldal jelezhet barmit.
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
cak a gamebaic jön be😞(
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
ezt irja ki regisztrácio után.hol kell qualifikálni magam?
Nieleen
erre a gigatorrentre hogyan lehet reggelni mert probáltam de be kell irni webcimet is ha valakinek nincs weblapja az nem reggelhet vagy mit kell odairni.
uTorrentes letöltés
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]