torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Next PC upgrade: 2022
A második legfontosabb a jól beállított feltöltési sebesség
Nekem 320 Kbyte/s a letöltésem és 60 Kbyte/s a fel (maximálisan), 40-re szoktam korlátozni a feltöltési sebességem, mert akkor érem el a leggyorsabb letöltést..
A harmadik, hogy lehetõleg minnél több legyen a seeder a letöltött torrentnél
Tippként a következõ torrent keresõket ajánlom:
torrentspy.com
isohunt.com
mininova.org
thepiratebay.org
Persze a legjobbak a reges oldalak...
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D
Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Viszont haveromnak chelloja van, valami brutáls kapcsolat és azonnal jön neki, ugyanazzal a torrent-el 100-150Kval. 😞
Én csak azt nem értem, hogy ha csatlakoztam 15 seed-hez, akkor miért nem kezdi el tölteni tõlük... 😞
amig nincs senki akinek 88.2% nal tobb lenne a cuccbol, addig, max addig a pontig fog eljutni barki aki megprobalja leszedni.
neked azert ment gyorsan az elejen, mert azt a reszt kaptad meg a tobbiektol, ami nekik is megvolt. miutan eljutottal oda ahol ok is allnak termeszetesen neked is megallt, hisz a semmibol nem lehet elorantani a hianyzo reszt.
2 dolgot tehetsz , ahogy irtak is :
1. otthagyod a francba es keresel olyan torrentet , ahol van 100% kal rendelkezo feltolto.
2. varsz, hatha jon valaki aki tudja potolni a hianyzo reszt ( ez lehet hoyg soha nem fog megtortenni )
javaslom keress masik torrentet.
Általában Met meg a többiek mindig jókat mondanak. Szóval ha azt mondták hogy várj akkor várj!
Én részemrõl ennyi!
Pápá
Feljöttem 10 perce erre a fórumra és itt röhögök a párbeszédeteken!!
Írjatok még légyszi!!
Egybõl vidám vagyok!!
keresd máshol ezt a torrentet hátha ott be tudod fejezni, ha van rá mód szólj az oldalon, hogy kéne seed
esetleg nem vagy passzív?