36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Tikal #34722
    bittorrent: NAS-ra töltök, kilépek bittorentből, visszalépek... elfelejti hol voltak a fájlok, error former volume not mounted. ha nyomok egy force recheck-et talán segít, talán nem, minden alkalommal elmegy ezzel vagy félórűm mire müködésre bírom, ráadásul ez a force recheck nagyon lassu. Mit lehet ezzel csinálni? Probáljak ki másik klienst??
  • REALista
    De rossz...:D
  • Desiderata #34720
    szerintem az gagyi, de hát user válogatja :/
  • setuh
    Bh-an van joval jobb borito nezet ennel.
  • Desiderata #34718
    mag borító nézet szkript

+béka, aszfat, ördög
  • suba53
    Köszönöm.

Érdekes, hogy nem szinkronizálták. Ez elég ritka. Akkor marad a feliratos verzió.
  • Lacc 88
    SZiasztok. Tudnátok ajánlani valami olcsó és megbízható seed szervert?

• rooney8
    ahogy nézem ezt a filmet nem szinkronizálták még le. pedig már dvd-n is megjelent. ilyenkor már csak egy esély maradt: valamelyik tv csatorna fogja szinkronizálni (már ha akarja is valamelyik sugározni), de az majd csak jó pár év múlva, mikor már olcsón meg tudják venni a jogokat.
  • broman191
    Három a magyar igazság, most már tényleg legyen önkritikájuk és zárjanak be...
  • Narxis
    Ez már kabaré!
  • Desiderata #34712
    majompara van,
    az új jelszók is kikerültek
  • flashpointer
    köszi a tippet, sikerült megoldani :)
  • bakkerman
    utorrenten belül betudod állítani,hova töltse a cuccokat,leghasználtabb torrent progi
  • flashpointer
    helló, egy olyan torrentletöltő kellene, amivel be tudom állítani hogy alapból usb-n csatlakoztatott külső winchesterre töltsön. Eddig bitcometet használtam de sajnos nem találtam ilyen funkciót, csak a C-re hajlandó. Laptop, ssd, ezért lenne probléma.
  • Fabio Capello
    prémium kell hozzá vagy Elite-nek kell lenned
  • skygt90
    Hali. Ncore-ról miért nem tudok küldeni ismerősömnek meghívót ? Bőven van annyi pontom hogytudjak küldeni és mégis azt írja ki hogy : ez a szolgáltatás számodra jelenleg nem elérhető .
  • suba53
    Várok egy pár torrentet, pl. az Éhezők Viadala szinkronos verziót.

Hol lehet megnézni, hogy kb. mikorra várható? Vagy mitől függhet az érkezése? A mozikban már rég lement.
  • Kontrakcio
    nah, beindult
  • setuh
    Ezt is DOS-oljak?Ma nekem is bejott,de most megint nem...
  • Kontrakcio
    nekem sem :S tegnap 6 magasságában használtam utoljára...
  • setuh
    Nalam most se jon be.
  • desigo
    már megy hibátlanul
  • bakkerman
    mivan a maggal?
  • tobias88
    nem, ez alap esetben kevés leacher-nél normális, legyél aktív állapotban, akkor valamivel jobb
  • vass17
    Létezik, hogy a szolgáltató korlátozza a feltöltést? Elég sok torrentet futtatok és egyszerűen nem tölt fel szinte semmit, a legtöbb torrent esetében 0 kb.
    Az idő alapú rendszerben ugyan megy lefele a visszaszámláló, de azért mégis nevetséges, hogy 48 óra alatt nem megy fel semmi. Esetleg van erre valami megoldás?
  • Blum
    Sracok,segitsetek pls!

2 napja az utorrent csinal egy olyat,hogy csak egy bizonyos oldalra feltoltott torrentjeimet nem hajlando hiba nelkul seedelni. Masok csatlakoznak hozzam,megy is nekik az adat es privat uzenetben is megerositettek hogy tudnak tolem letolteni,azonban a tracker nevet nem tudja azonositani a kliens (utorrent 2.2.1 majd 3.1.3 sem) illetve hibauzenetnek ezt irja: A szoftvercsatornahoz a hozzaferesi engedelyeket megserto modon tortent a hozzaferes.

Rengeteg hibaval talalkoztam mar,de ilyennel meg nem. Mas oldalakra tokeletesen megy fel a cucc,de erre az egy trackerre nem. Viszont masoknal teljesen rendben uzemel minden. PeerBlockot kilottem,hatha az volt a baja,virusirto tuzfalat allitgattam,utorrentben portot valtoztattam de semmi. A problemabol eredoen az oldal nem szamolja a feltoltesi adatokat illetve hiaba toltom fel ugyanugy a torrenteket,azt jelzi hogy nincs seed. Pedig mint emlitettem masok tudnak tolem tolteni. Az adminok is jutalmazni akartak valami megrovassal de mondtam nekik,hogy valami gaz van,dolgozom rajta.

Nem hasznalok modemet,se routert. Valami otlet?
  • Peetboy
    Azt láttam. De engem nem érdekel a jelszó, olyat választok amit sehol máshol.
    Sok film legyen, seedelő, a többit letojom.
  • Tigristank
    Elég lett volna 3-mat visszaolvasnod, és észrevennéd, mennyire is jó oldal...
  • Peetboy
    Üdv!

Mit tudtok az új Majmocska oldalról? Megbízható? Valóban 55 Ft az Sms regisztrációhoz, vagy sokkal több pl. 1000-2000 ft ?
    Mindig szerettem volna bekerülni oda, ezért most regelnék.
  • bakkerman
    hihetetlen...azokat is tarkón basznám akik rögtön rá is repültek,és elkezdték szedni
  • Narxis
    Hoppá!
  • broman191
    Fiúk, lányok, irány a Bilód', must download...

• Optimus Prime
    Egyelőre nem variálok, ha ez működik. De kösz. :)
  • lck
    Akkor már inkább qBittorrent.
  • Optimus Prime
    Most feltettem az Azureus-t új nevén Vuze és úgy néz ki nincs gond. *kopp-kopp*
  • rooney8
    Lehet hdd problema
    Telepitsd fel a hd sentinel programot es nezd meg a kondiciot
  • Blum
    Hanyas verziojat hasznalod az utorrentnek?
  • Optimus Prime
    uTorrentet használok és random kék halált kapok. A vicc az, hogy tegnapi nap több klienst is próbálta. Vagy nem működött egy adott torrent vele, ergo semmit se csinált vagy szintén kék halál (BitTorrent). Tegnap éjjel a GITS SAc-ot szedemte, újra direkt egyenként. 1 rész ok, 2 rész ok. Ma elkezdem tölten i3. rész egyből kék halál.
    Van ennek értelme vagy csak ennyire szerencsétlen vagyok még ebben is? Driver LAN a legújabb, ReltakTek integrált. Mással nincs gond.
  • CalebJoe
    nekem az F az alap mégis a C-re rakja
  • Narxis
    Alapértelmezettre rakja, nekem D-re me az van beállítva.