36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#34762 soha nem volt, nem is lesz ilyen elérése az oldalnak. nyílt reg meg pláne nem. -
#34761 Köszi:( -
#34760 igen. -
#34759 Email-be kaptam,gondolom ez kamu,ugye?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyitva a regisztáció!
http://bithumen.at -
#34758 micsoda meme :DDDDD -
#34757 Olyan jót nevettem az idézeten hogy komolyan felfrissített, hogy fogok így aludni, qrva életbe... -
#34756 -
Blum #34755 Lefoglalták, de nem tudják bekapcsolni
"A szerverek valószínűleg csak porosodnak valahol, mivel a NAV felhívta a cég tulajdonosát, és kérte, hadd vigyék vissza a szervereket, mivel nincs elég áramuk, nem tudják még bekapcsolni sem a szerverparkot – állítja a tulajdonos. Kérték azt is, hogy a cég rendszergazdája legyen jelen, mivel a szakértő nem ért hozzá."
-
#34754 Sziasztok!
En bittorrent 7.6.1 klienst hasznalok es furcsa dolgokat tapasztaltam miota ez van fent.
Pl.: lehetseges-e az, hogy ez a kliens egy tamadasi feluletet nyitott, mert miota feltelepitettem, az oldalon olyan letoltesek jelentek meg az aktivitasi listamon, amiket tuti nem en toltottem le.
Masik, hogy ma az osszes bongeszom behalt, egyszeruen keptelen voltam megnyitni barmilyen oldalt. Majd szepen sorjaban elkezdtem kiutni az automatikusan betoltendo alkalmazasokat az msconfig-ban es amint kiutottem a torrentklienst, a bongeszo problemaim megszuntek. -
#34753 Az előtorianal mi van? -
#34752 Bocssi, lemaradt a kép :)
-
#34751 Sziasztok!
Ezt miért csinálhatja a uTorrent? A képen látható, hogy több a letöltött tartalom mint annak a mérete, viszont az állapot a letöltés kezdeti fázisát mutatja, ennek megfelelően tölti is azt, holott ez egy teljes, működő letöltött tartalom volt. Azután jelentkezett ez a jelenség, miután eltolódtak a partícióim betűjelölései, melyeket visszaírtam eredeti állapotra, hogy a torrenthivatkozások a helyükre kerüljenek. -
Miguel125 #34750 Üdv! Ha (tp-link) routeren és utorrenten is engedélyezve van az UPnP az egyenértékű elvileg azzal mintha port forwardingoltam volna? Egy fórumon olvastam ilyent igaz az Vuze-ra vonatkozott. Csak azért kérdezem, mert hiába google-ztam utána rengeteget, néztem youtube-on tutorial-okat port forward-olásról, a végeredmény mindig az lett, hogy passzív maradtam. Kábel netről van szó egyébként. -
#34749 nade azóta valaki készített egy ilyet
-
#34748 üdv valaki tudja mikor fog ujra működni az uTorrent Remote? -
#34747 Köszi, remélem beválik:) -
#34746 A feed-ben minden feltöltött torrentet látsz, attól függetlenül hogy mit szeretnél letölteni az RSS-sel. Letöltési gonddal még nem találkoztam eddig egyik feed-emnél sem. -
Blum #34745 Preferences-->Advanced-->Disc Cache-->Override automatic...-->Allits be neki 250-et (vagy ha kell tobbet) -
#34744 Ha lemegy 1 kbyte alá, akkor lehet cache probléma és dobhatod ki a ramot. Nekem már volt 2szer. Érdemes megnézned a speed lapon a torrentnél disk statistic beállítást és ott a cache-t -
#34743 mitől lehet az, hogy mostanában sokszor előfordul, hogy letöltés közben ingadozik a letöltési sebességem? (utorrentet használok, ha ez számít és talán a két legnagyobb oldalról töltök le) -
#34742 van valami olyan oldal, ami mobilra specializálódott? magon sok torrent van ugye, de kimondottan olyan oldalt keresek, ami csak mobillal foglalkozik. thx -
#34741 viszont az open url in browser-el megnyitja a torrent letöltő lapot -
#34740 Ha beállítom a szűrőt a feedeknél rögtön el kellene tűnnie annak amit nem akarok letölteni? Nameg hiába megyek rá a downloadra, hibát ír, hogy nem tud csatlakozni -
#34739 Igen, meglehet simán. Amúgy magon 30 torrentet hoz be alapban, elég szánalmas. De találtam egy oldalt ahol normális RSS van az ncore-hoz, egész jó. -
#34738 A lényeget végülis hozza a képi anyag önmagában, egészen könnyű beállítani, igazán csak a szűrési feltételekre kell nagyon odafigyelni, hogy valóban azt töltse a kliensed amit szerettél volna... :) -
#34737 uhh, micsoda akcentus, de azért köszi -
#34736 -
#34735 Valaki esetleg tudja, hogy kell beállítani az RSS letöltőt bittorrentben, hogy leszedje magától az általam kijelölt torrenteket?
-
#34734 Mert lehalt megint, oldal se jó. -
#34733 Az oldal megy de az össze torrent piros a listában azóta is hiába frissitem meg kikapcsolom vissza semmi :( -
#34732 Már megy. -
#34731 maggal mivan? nekem nem jon be...... -
#34730 utorrent 3-ba, hol lehet beállitani hogy a torrentlistában mutassa melyik torrent van pausálva, megállitva vagy éppen elinditva. kis ikonba mint a régi. -
#34729 Arra. Úgy próbálkozok, most épp jó, de nagyon sokszor nem hozza be. -
#34728 Ha a kalózöbölre gondolsz, az nálam simán működik, csak már régóta se a domain vége, nem com. -
#34727 Kalózos oldal nem megy, vagy esetleg upc tiltotta le? -
#34726 Egyrészt a sok írástól piszok gyorsan tönkremenne, másrészt egy pöttyet nagyobb vinyót kapsz ugyanazért a pénzért. -
#34725 császtok
egy 8 éves vinyóm van ami 80GB , kb 30GB szokott lenni a torrent által leszedett cuccok összesége, mennyire lenne gáz ha vennék 6K ft-ért egy 32GB-os pendrive-ot és azt használnám az adott mappának, vagy az lassú lenne a 3MB/s letöltési sebességemhez ? vissza 200KB/s a max. -
#34724 a bittorrent az utorrent-ra épül, egy az egyben ugyanaz.
bittorrent buys utorrent
Mellesleg próbáltam utorrent-et is, de ugyanaz. -
#34723 hagyni kell ezeket a szarokat,az utorrent a legjobb,legegyszerűbb,szedd le azt