torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
mIRC-ben jaratos szemely kene nekem. Mag irc csatornajara szeretnek csatlakozni,ra is kattintok a linkre ami ki van rakva az oldalra,be is lep de onnan hogyan tovabb? Mit kene beirnom,hogy belepjek az announce szobaba?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
- Mozis magyar hangú R5, DVDRip és BDRip filmek feltöltése tilos
- Filmek esetén tilos feltölteni: CAM, TS, TC, PPVRip, DVDSCR, WEBSCR, BRRip, HDRip
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
töröltem a roaming mappából az egész utorrent mappát, bár így minden beállítás, torrent törlõdött, de legalább mûködik
megpróbáltam visszamásolni a régit, de akkor megint nem nyitotta meg
aztán megpróbáltam csak a settings.dat-ot, de azzal se nyitotta meg
végül maradt a tiszta lappal kezdés 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
indítom gépet, látom nem indult el a utorrent, mondom jó, majd én megnyitom. katt az ikonjára, homokóra, majd semmi.. újraindítom gépet, megint nem indul, megint indítás manuálisan, megint semmi. mondom jó, programok telepítése és törlése, duplakatt rá, homokóra és nem történik semmi.
mi a f*szt csináljak? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Utorrent 3.1.3-at használok, de a korlátozási funkciók nem igazán mûködnek. A beállítások - sávszélesség - maximum feltöltési sebességet állítottam be 40kb/s-re, mégis olyan lazán tolja 120-al felfele a cuccot hogy öröm nézni. Ez mitõl lehet? Másnak is van ilyen?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Mondanátok egy olyan torrent oldalt, ahol csak zene van fenn?KÖszi
VISZONT! Amit felül százalékban írnak, azt 2 hónapja tették ki, és leírták, hogy az oldal havi költségét fedezi a 100%. Meg év elején a pénz lenyúlást is leírták, és linkelték annak a csávónak a facebook adatlapját, aki ezt tette. Ha megtalálom, bemásolom ide a szöveget.
<#nyes>#nyes> Miért a pokol az nem a világ része? Ezen nevettem, de ha megszünik tényleg olyan lesz mint a világ vége. Ez a kedvencem, mást nem használok. Akkor a pokolba viszem a számitógépet és a dvd-ket tele filmekkel. <#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1>
"Elérkezett a pillanat, hogy a segítségeteket kérjük. Valószínûleg mindenki tudja, hogy az oldal fenntartása költséges. Ezen okból kifolyólag az utóbbi idõben egyre több reklám jelent meg az oldalon, hogy költségeinket fedezni tudjuk. Esztétikai okokból azonban nem lenne célravezetõ még több reklám elhelyezése, ezért döntöttünk úgy, hogy hozzátok fordulunk."
Éééééés ekkor jelent meg a támogatás.
De te mindenképpen töltsél le minél többet és írd ki 200Ft-os DVDre, mert 2012-ben vége lesz a világnak és a pokolban csak betárcsázós net van.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Ha meglesz az elég létszám, akkor egy jól müködõ oldal is lehet.
Ez az arányom: Peetboy(Tag), Arány: 207.55 Fel: 8.97 GB Le: 44.25 MB <#eljen>#eljen>
Ezért érdemes még gyorsan sok mindent leszedni.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century