36518
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• broman191
    Nem is érdemes, úgyis a PenztarosLorinc user nyer... :DD
  • Blekk Síp
    Csak 4 figurat talaltam eddig, osszesen 250 pontom latta karat, asszem nekem ennyi eleg is ebbol. :D
  • kjhun
    Elindult a tökvadászat aka a Spooky Dayz, a magon. :)
  • Anonymusxx
    Nálatok bejön a tpb?
    Nálam hetek óta nem jó, Error 502 Bad gateway -t ír.
    Viszont rdp-ből vagy tor-ból nézve működik. ez mitől lehet?
  • z0ty4
    Tanévkezdési szabad regisztráció
    newinsane
  • pett3rson
    Téged feljelentettelek :D
  • Flamer
    istenem..
  • kamionosjoe
    Be kell jelenteni egy űrlapon, ha nem leszel egy hétig. A formaiság kedvéért az első pontot jelöld be: I. Hozzájárulás nélkül hozzáférhetővé tett tartalom

Alulra írd be az indokot, hogy miért nem tudsz online lenni és mennyi ideig nem leszel jelen, ezenkívül add meg az 5 utoljára letöltött film nevét, és a felhasználó nevedet, hogy biztosan azonosítani tudjanak.
    A hatóság intézkedni fog és értesítik a HelpDesk-et.

https://e-nmhh.nmhh.hu/e-nhh/4/urlapok/esf00120/
  • Bal0924
    Vagy Legend-a...
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.09.10. 20:47:14
  • NB2
    Régen tényleg volt ilyen, hogy jelezned kellett, ha egy hétnél tovább nem vagy, de ma már ez nem baj. Főleg ha Elite vagy...
  • Bal0924
    Köszi.
    Nem a rang meg a hit and runok. csak zavar hogy nem tudok tölteni..
  • broman191
    Lényegtelen így a hónap 2. hetében, úgy tudom hogy csak a hónapok váltásánál számolja a rendszer a hit and runokat, közben bármikor rendezheted a hónapon belül. Ha pedig a felhasználói rangodnak megengedett h'n'r mennyiségen belül vagy, akkor nem lesz semmi gondod belőle akkor sem, ha 1 hétnél tovább távol maradsz.
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.09.10. 18:27:16
  • Bal0924
    Köszi.
    De 1 embert zavar...
    Engem....
  • Flamer
    senkit nem zavar ha 1 hetig nem tudsz klienst futtatni.
  • Bal0924
    Sziasztok

Az Ncore-nál hol kell jelezni ha 1 hétig nem tudok Torrent klienset futtatni?
    Az Ncore-ra is írnék, de nem tudom hol írjak nekik..
    Fórum-ra nem szívesen írok és a HelpDisk-re nem írok, csak ha nagyon szükséges...
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.09.09. 22:35:02
  • kjhun
    Nocsak, bő 2000 éve is volt már torrent a magon??

Úgy, néz ki már a kőbevésett adat is elveszett, emiatt nem tudni hogy mi volna ez.
  • broman191
    Többnyire pubról töltök, de zárt oldalaknál sem volt gondom vele soha, a magon sem.
  • bajgunar
    A 2 "DHT"-s beállítás elől vedd ki a pipát, ha regizett (pl "mag") oldalról töltesz.
    Ha nyílt oldal, akkor kapcsold csak be (pl kalózöböl)! (több kapcsolat, gyorsabb letöltés, stb.)
    Regizett oldal-nál összezavarod vele a szervert. Vagyis fals adatot jelez szerver felé. Hibás seed idő, hibás mennyiségű feltöltés, stb. ("éter"be /dht-be/ töltöd az adattot).
    Ergo: lehet megvan a seed idő, vagy mennyiség, de a szerver felé fals adat kerül, és még azt jelzi, hogy seedköteles vagy.
  • ToCsEk
    itt nálunk egybe van minden
    t home speedport
  • broman191
    A modemen sokmindent nem tudsz állítani, a Win tűzfallal/akármilyen másik tűzfallal elvileg el lehet intézni a szükséges beállításokat.

Az alapvetőbb kliens beállítások nálam így néznek ki:

Persze lehet az Advanced részben is túrni sokat, de amíg nincs zöld pipa annak sincs értelme.
  • ToCsEk
    hát az nem sokat ér
  • grebber
    Nem elég a tűzfalban ezek szerint?
    Modembe nem tudom hogy kell majd reggel ránézek.
  • ToCsEk
    modemben tcp és udp portok engedélyezve ? kép jöhet
  • grebber
    Felraktam egyelőre ez sem akar uppolni... Szóval akkor mindegy melyik van fent.
    Mondjuk érdekes hogy a bejövő kapcsolat jelző hol felkiáltójeles hogy nincs kapcsolat hol zöld pipás...
  • broman191
    A Deluge Linuxos torrent kliens, de Windowsos verziója is van, annak tűnt a képed alapján elsőre. Ha nem az, akkor qBittorrented lehet, azt sem tudnám ajánlott kategóriaként említeni Win alá. Nézd meg hogy BitTorrenttel jobb lesz-e a helyzet, ha minden igaz már az alapbeállításokkal is használhatóbb lesz... :)
  • grebber
    #36371: Magyarba vagyok. Igen a port jó zöldbe vagyok.

#36372: Deluge? Az mi?
    Magos oldalról vannak a cuccok. Persze kilöknek ha sok a seeder de hónapokig ugy hogy ne menjen fel szinte semmi?
    Anno (még win10 előtt) van amiből 80-100+ GB-ok -ok mentek vissza pedig ott is több ezer seeder volt..

Hol és mit nézzek meg valaki leírná szájbarágósan?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.11. 21:35:46
  • broman191
    Deluge? A tapasztalataim szerint Windows alatt egy rakás sz4r, jobb elfelejteni. Nálam a Bittorrenthez/uTorrenthez képest csak töredék kapcsolódást produkált le- és feltöltés alatt is...bár az utóbbiak alapbeállításai sem a jelenleg korszerű internet csomagokhoz lettek kitalálva, rengeteget túrtam a Bittorrentemben is, amire képes lett valós többtízmegával le- és feltölteni. Egyébként public oldalakat mutat a képed? Ennyi feltöltő zárt oldalon nem túl gyakori. Ha a szoftveres és hardveres oldal is rendben van nálad és legfeljebb pár gigás relatíve apró torrentekről van szó, akkor természetes hogy oda sem férsz a letöltőkhöz, annyian túlkínálatos a feltöltői oldal. Valamint ha például filmek esetében a tárhelyével fukarkodó user kiveszi a letöltési listából akár csak a pár megás sample fájlt, esetleg zenei albumnál csak pár számot tölt le, akkor a letöltők között fog maradni a letöltés befejezése után is, mivel a kliens úgy látja hogy nem töltötte le az adott torrent minden fájlját. De ha Deluge, akkor a kliens kuka és felesleges túlgondolni... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.08.11. 18:49:04
  • ToCsEk
    melyik ország?
    port engedélyezve van?
  • grebber

Tipp/ötlet ,hogy miért nem tölt fel a gépem? Mit és hol nézzek mit állítsak át?
    Ott van hogy többszáz letöltő van én meg hónapok alatt alig töltök fel valamit.....
  • Anonymusxx
    Szerintetek az ellenőrzést ki érdemes kapcsolni? Most pl véletlen befagyott a q bitorrentem, és kb lenne vagy 1-2 nap mire befejezné.....
    Valószínűleg úja kell kezdenem a letöltést, mert gyorsabb az....
  • pett3rson
    kipróbáltam, de nálam nem akart felfelé tölteni. mi lehet a gond? qbit-ről beszélek.
  • kjhun
    Látom, néha egyes feltöltők, a magon semmibe veszik a szabályzatot.

Egy, ilyen 'gyöngyszemnél' néha egész jó kommentek születnek.

Atilka88 tollából, MÁV-os stílusban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Felhívjuk kedves Ncore közönség figyelmét, hogy a 4-es vágányon igényes Gétéa öt feltöltés érkezik. A leechelés mellett kérem vigyázzanak"
  • [HUN]FaTaL
    Nem bír írni a disk, mert az utorrent szar. Használjatok qBitTorrentet :)
  • pett3rson
    Nálam ez akkor van amikor az átmeneti tár megtelik. ha így rákeresel biztos, hogy megtalálod azt a leírást ami segít beállítani, bár jelzem, nekem is úgy van beállítva és még mindig szokta csinálni, bár sokkal kevesebb alkalommal...
    Néha azt szoktam amikor így töketlenkedik, hogy leállítom az adott torrentet, várok picit és megint elindítom. Általában meggyógyul és elkezdi tölteni gond nélkül.
  • broman191
    Cserélj SATA adatkábelt és próbáld ki úgy, nekem a múltkor kezdett el az egyik hibázni évek után...
  • MR ME
    Sziasztok!

Ismét belefutottam abba a gondba, ami nem tudom h mitől keletkezik....
    Szóval nagyobb méretű fájloknál, elindul a letöltés szépen, majd egy fél perc után lemegy nullára a sebesség, és az istennek se akar egy jó darabig tovább tölteni....:(

tud vki esetleg vmi ötletet adni h mit állítsak be?

előre is köszi
  • Ironman2
    MIért nem frissit az ipfilter update? (utorrent)
  • kjhun
    Elkezdődött a BWX - Kenyér warez FTP pere
  • broman191
    Nálam is, de a frontend megy, lehet hogy csak valami backend hiba vagy gyors karbantartás.
  • McLarenpowa
    mi lett az ncore-val? az összes trackerem offline (timed out)?