torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tigristank
"Csak mert a fejed is üres." 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

bertino
üres torrentek "üres" scene rls címekkel és nevekkel ellátva, de ha megnézitek a log-ot látjátok, hogy mik voltak, ott vannak a töröltek listájában 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tigristank
Mi volt?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

bertino
ááá vége 😞

bertino
aszfalt, most.

tommyg
nem aktív a kapcsolatod

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ForzaInter
Sziasztok!

nekem az a problémám lenne hogy töltök egy sorozatot magról, és egyszer csak megállt 83%-nál pedig van több seeder is, egy másik torentet is szedek egy ingyenes torent oldalról és az is megállt, a nyíl pedig megávltoztatta színét, epdig van az összesnél feltöltõ, eddig csak az indepen volt ilyen, de akkor azért mert letiltoták letöltésemet... de itt ilyenrõl msot szó sincs...
kép

Yo, Bitch!

rooney8
Nálam is ez van, de nekem se jó a cfos speed :S De ha jön mondjuk 100-200kB/s-el, akkor elég jó, de ha mondjuk csak 30-al akkor meg qva lassú.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

John Cena

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

precision
nálam is ez a helyzet
100k -val jön a torrent, és a 10 mbites netem ilyenkor használhatatlan
egy google.com is 10 másodperc mire bejön

megoldás? hát nemtom sokan mondják hogy cfos speed de nálam nem vált be

Bazinga!

utorrentet használok router-el és eddig a net is elég gyors volt az összes gépen és gyors volt a letöltés is. De néhány napja, ha torrentezek akkor az összes gépen rohadt lassú lesz a net és letöltések is.
Aki tud segítsen, elõre is kössz
ooops 😄 igy jár aki megnyit egy topicot, elmegy ebédelni és utána válaszol, ehhe 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rooney8
Az volt a baja...:S Most kezdhetem elõröl. Na mind1 köszi az infót.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Okés😄 Majd írok..

precision
próbáld meg hogy máshova kezded el letölteni mint ahol most van a féligmeddig letöltött cucc
ha müködik akkor ez a gond, ha nem akkor legalább megtudod

Bazinga!

rooney8
Magyarul kezdhetem elõrõl? 😊

precision
ne csak a torrentet szedd újra hanem elõtte töröld le azt amit a fagyás elõtt leszedett a kliens...lehet abban okozott vmi olyasmi hibát a fagyás ami miatt nem is akar hozzászagolni az utorrent

ha mégsem ez a baj akko' esetleg nincs már slotod a torrent oldalon? vagy nemtom másra nem nagyon tudok gondolni

Bazinga!

rooney8
Újraellenõriztem, de nem. Igen, ugyanarrol az olalról jön le más is és azok mennek.

Met
megállítod és akkor jobb klikk menüben lehet kényszerített újra ellenõrizni, végignézi, hogy mi az ami már le van töltve és mi nincs még

de szerintem nem ez a baja, ugyan arról az oldalról szeded azt ami nem indul el mint a többit ami megy?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rooney8
Ha arra gondolsz, akkor már kényszerített indítás is volt, de úgy se jó. Újraellenörzés? Ez mi?

Met
olvasd el a #20289-et, hátha<#eplus2>
rooney8 kényszerített újraellenõrzés?

bertino
😄DDDDDDDdddddd

tölsd le újra a torrentet, hátha

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rooney8
Ja és a többi torrent megy rendesen. Már azt is csináltam, hogy újból letöltöttem a .torrent file-t de így se jó.

rooney8
Üdv!

Van egy film. Elkezdtem tölteni uTorrent-el, de lefagyott a gépem és mire újraindítottam nem indult el a letöltés. Kiírja hogy 0 seed és 0 peer és piros "csíkos". Megnéztem az oldalon és 4 seeder és 2 leecher van. Mi lehet a baj?

Max7
És ez 100%-os védelmet ad? :S

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

precision
utorrent 1.8 vagy a kissé bugos deluge
mindkettõben a protokol titkosítást kellbeállítani, mint ahogy az elõttem szóló is leírta

Bazinga!

broman191
Csak este korlátozzák tudtommal...legalábbis régebben így volt. uTorrent->Beállítások->Bittorrent->Protokoll titkosítás->Kimenõ fül-> Erõltetve, és mellette pipa. Így jónak kell lennie.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Max7
Sziasztok!

Nemrégiben köttette be a netet az egyik rokonom! Természetesen UPC-s net kellet neki minden áron! Mint az már köztudott a UPC korlátozza a netet nappal, hogy a böngészés gyorsabb legyen a letöltés meg lassú (torrentel)

Szeretném megtudni, hogy van-e erre valami módszer hogy ezt kikerüljem neki? Nekem eddig nem kellet mert szimpla ADSL-em van 8 megabittel és nem kellet okoskodnom még eddig...

Köszi elõre is a segítséget!

Üdv: Max7

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Met
<#hehe>

az a titka, hogy közvetlenül az oldalt kell behívni, nem pedig google-n rákeresni meg ilyenek

bertino
ezt nem értem.
hogyhogy sima fájlokat ?
mármint nem fájlcserélés céljából, hanem mint pl egy flashgettel ami letöltõprogramként funkcionál ?

bertino
probálj cookie-kat törölni, vagy valamit csinálni, megnyitni más böngészõben mert nálam semmi gáz vele.

Gerygrey
Nálam az ath.cx ezt adja:

Good Bye, go home!
The site has been closed. // Staff
Köszi, ez mûködik! Megnyugodtam!<#wave>

Adaaam
próbáld az ath.cx-et

everything's better with music

Hi! Nincs vele semmi gond, nem lehet hogy bannolták azt IPdet?

Sziasztok!

Az aszfaltal mi a helyzet? 2 napja nem jön be:S Ha van új cím, valaki elküldené priviben? Elõre is köszi!

Imremagdi
én sima fájlokat szeretnék letölteni. gépen csak utorrent webui-van. És onnan szeretnék ide tölteni. hogy?

pl 1.1.1.1:6531/gui/film.avi....

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

bertino
hogyne lehetne
rakás szerveren így van.

Imremagdi
uTorrent és a webui segítségével fájlokat nem lehet letölteni?
Vagyis webszerverként használni?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

akyyy
ez melyik? két tippem van rá de plz áruld L😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zaki
magon mostanában elég sok a free cucc :o

szvsz türelem

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Heló lenne egy kis gondom. Regeltem egy új torrent oldalra le is töltöttem pár filmet de vmiért nem ismeri fel a töltéseim és nem javul az arány, nem számol se le se feltöltést és pirosak az uTorrent-ben lévõ fájlok amik errõl az oldalról vannak. Többi oldallal nincs gond ott számol mindent csak ezzel az egy oldallal problémázik. Vmi megoldás?

zaki
nem lehet regelni...

tommyg
csak torrentnél vagy mindenhol?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

töltik azzal nincs gond

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Lehet nem töltik fel elegen.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SZiasztok! Végre bekötötték a digit de valahogy 1Mb/s nél sehogy sem jön gysabban mit kéne csinálnom h gysabb legyen? Utorrentet hasznalok van valahol vmi beállítás amit el kéne végezni?