torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nekem az a problémám lenne hogy töltök egy sorozatot magról, és egyszer csak megállt 83%-nál pedig van több seeder is, egy másik torentet is szedek egy ingyenes torent oldalról és az is megállt, a nyíl pedig megávltoztatta színét, epdig van az összesnél feltöltõ, eddig csak az indepen volt ilyen, de akkor azért mert letiltoták letöltésemet... de itt ilyenrõl msot szó sincs...
kép
Yo, Bitch!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
100k -val jön a torrent, és a 10 mbites netem ilyenkor használhatatlan
egy google.com is 10 másodperc mire bejön
megoldás? hát nemtom sokan mondják hogy cfos speed de nálam nem vált be
Bazinga!
Aki tud segítsen, elõre is kössz
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ha müködik akkor ez a gond, ha nem akkor legalább megtudod
Bazinga!
ha mégsem ez a baj akko' esetleg nincs már slotod a torrent oldalon? vagy nemtom másra nem nagyon tudok gondolni
Bazinga!
de szerintem nem ez a baja, ugyan arról az oldalról szeded azt ami nem indul el mint a többit ami megy?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
rooney8 kényszerített újraellenõrzés?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Van egy film. Elkezdtem tölteni uTorrent-el, de lefagyott a gépem és mire újraindítottam nem indult el a letöltés. Kiírja hogy 0 seed és 0 peer és piros "csíkos". Megnéztem az oldalon és 4 seeder és 2 leecher van. Mi lehet a baj?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
mindkettõben a protokol titkosítást kellbeállítani, mint ahogy az elõttem szóló is leírta
Bazinga!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nemrégiben köttette be a netet az egyik rokonom! Természetesen UPC-s net kellet neki minden áron! Mint az már köztudott a UPC korlátozza a netet nappal, hogy a böngészés gyorsabb legyen a letöltés meg lassú (torrentel)
Szeretném megtudni, hogy van-e erre valami módszer hogy ezt kikerüljem neki? Nekem eddig nem kellet mert szimpla ADSL-em van 8 megabittel és nem kellet okoskodnom még eddig...
Köszi elõre is a segítséget!
Üdv: Max7
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
hogyhogy sima fájlokat ?
mármint nem fájlcserélés céljából, hanem mint pl egy flashgettel ami letöltõprogramként funkcionál ?
Az aszfaltal mi a helyzet? 2 napja nem jön be:S Ha van új cím, valaki elküldené priviben? Elõre is köszi!
pl 1.1.1.1:6531/gui/film.avi....
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
rakás szerveren így van.
Vagyis webszerverként használni?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ