torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisebb a felbontásuk

bertino
kisebb erõigénybevételûek, mint az 1080p-sek...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SZiasztok!

Torrenten töltöttem le hd videoket, de midnegyiket csak szaggatva tudom megnézni.
Ennek utánnajártam, és azért szaggat, mert a gépem nem viszi a HD minõséget, pl. jobb graf kártya kellene neki.

De viszont a 720p-s torrenteket, filmeket, amelyek hd filmek, de a nevükben van a 720p, azokat rendesen le tudom játszani.

Ez hogyan lehetséges? a 720p-s verziók milyen hd filmek?

Elõre is köszi!

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

dehogy vagyunk, egy "lezárt" vinyoért kapni 1000-1500hufot ami amugy kika lenne nem éri meg szerinted? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Az szerintem csak a program által lebonyolított forgalomra vonatkozik. A trackert nem érinti és az ott elért arányodat ha jól emléxem.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

rooney8
Nyugi régen én se tuttam... Senki se születik úgy, hogy mindent tuggyon 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Met
szerintem nem

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

21356 légysz válaszoljatok
erieskrisz
Hát baz mekkora hülye vagyok<#falbav><#falbav><#zavart1>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

rooney8
Azért, mert a feltöltési sebességed 2Mbit/s és az eggyenlõ 250KByte/s -el. Az egyik az kilobit a másik pedig kilobyte, de itt van róla egy cikk...link

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

erieskrisz
Sziasztok volna 1 olyan kérdésem hogy a feltöltési sebességem 2Mb/sec de max 250kb/sec el tudnak tölteni tõlem ez miért lehet jah és utorrent 1.8 at használok<#fejvakaras><#conf><#integet2>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Rossz indulatúak Vagytok, nincs mese! <#vigyor1>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

thx, van is... épp csak fel nem merült, hogy ez a szerencsétlen totalcom. képtelen ilyesmire <#wow3>

Met
winrar-ral próbálkozz

Sziasztok! Van egy kis problémám... letöltöttem egy szép nagy adatállományt. Ami úgy néz ki, hogy a könyvtárban van egy svf kiterjesztésû és egy 001, 002, stb. kiterjesztésû fájlsorozat. Gondoltam darabolva van, ezért egyesítettem, szépen csinált is egy megfelelõ méretû egydarabos fájlt a totalcommanderem, .out kiterjesztéssel. Na ezzel már semmit nem tudok kezdeni... Elvileg 7,5 Gb-os. Ha megváltoztatom a kiterjesztést az ismert dvd-kép formátumokra, nem ismeri fel a rendszer a mountolt meghajtót. Valaki nálam okosabbnak van ötlete, mit csináljak? <#merges2>

broman191
<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

rooney8
Én adok érte 1500-at is 😄

mind = min.

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

szeretnék itt egy ajánlatot tenni midnen szerencsétlennek
az összes "torrent által lezárt" vincsesztert megveszem 1000hufért, ha mind 160gigás akkor házhoz is megyek érte, akit érdekel irjon pm-et 😄DDDD

de ha a "torrent kliensek" akkor a bitcomet is, szal nincs menekvés 😄

rooney8
<#hehe> De itt van pontosabban: "...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót..." <#vigyor>

bertino
lezárja a vincsesztert.

Met
sebezhetõ?

hunbasser
hát,pont utorrentrõl váltottam,mivel olvastam róla,hogy nagyon sebezhetõ.

ReaL MaDRid x siempre

bigapó
mivel server tûzfalhoz csak rendszergazda tud hozzányúlni, erre esélyetek nincs addig amíg nincs meg a jelszó...

The Matrix has you...

Sziasztok!
Van valakinek ötlete ahhoz, hogy a kollégiumban való korlátozást hogyan lehetne kijátszani?
Próbáltunk már proxy-kat, de nem nagyon jött össze. A letöltés szépen megy, akár több megával, de feltölteni esélytelen...

Hali, most telepítettem újra a gépet, de a torrentek megvannak, mert másik meghajtón vannak, de mikor beteszem az utorrentba vissza õket, az arány 0 lesz. Az utorrentben nem lehet beállítani olyat, h lekérdezze a trackerrõl, h milyen az aránya és onnan folytatná? mert bizonyos trackereken nem is mutatja normálisan, ezért lenne jó tudni,h hányadán állok. köszi
bertino
tökjo amugy, hogy aszfaltnak hetente változik a címe...

ruffirant
oké.köszi megpróbálom

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

DjDano
Azt ugyan nem tudom mi lehet a problémád, de válts sürgõsen utorrentre, hidd el a hátad közepére se fogod utána kívánni a BitCometet

hunbasser
remélem nem baj,hogy ide írom,ez kicsit látogatottabb topik,mint a bitcomet.

szóval éppen "vásárolom" a sopranost,csak 28,79 gb 😄 és elkezdtem tölteni,ez az összes évad egyben,és kb 22%-ig eljutottam egy hét alatt,és mondom akkor már megcsinálom azt,hogy kicsit változtatok a prioritásokon,az elsõ részt feltettem maxra,a többit meg kitiltottam.na ott van a gond,hogy a %-ok így szépen le is nullázódtak,pedig a letöltött szeletek már megvannak...így most minden részt 0%-ról kell kezdeni? :\ mi ennek az oka? orvosolható valamivel,vagy csak a bitcomet szarakodik? csak azért kérdem,mert volt már olyan nekem bitcomettel,hogy elszámolta cseppet a hátralévõ idõt is a százalékot.az volt,hogy 97%-nál full sávszélnél megállt,azt láttam csak hogy elvileg tölti jó nagy sebességgel,de a hátralévõ idõ még órák múlva sem változik,pedig már csak 15 percet írt.aztán átraktam utorrentbe,és nem 97%-ról,hanem 83-ról folytatta.elképzelhetõ most is az,hogy nem 0%-on van,csak a bitcomet mutatja rosszul?

ReaL MaDRid x siempre

rooney8
Akkor nem tom, nekem azt monták... 😄

whiskeyman
nem jelent semmit, hiszen Kecskeméten nekünk is Fibernet volt, 8 Mbites kábelnet, lazán jött 960k-val

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

rooney8
Válts egy régebbi utorrentre... Sokaknak volt hibája az 1.8-al átváltottak az 1.7-re és ott jó volt

ruffirant
de eddig akkor mért ment normálisan...ezt nem értem...valakinek volt már hasonló problémája?

rooney8
Elvileg a fibernet a chello-tól bérli a "vonalat"... Legalábbis azt monta itt régebben más...

ruffirant
reménykedem...mert elég idegegesítõ hogy nem jön semmi..

bertino
majd lesz valami.

ruffirant
nem de az az érdekes hogy eddig(ez a jelenség kb 2 hete van)tudtam normálisan korlátlanul letölteni...elõször az egyik normális torrent oldalarol nem tudtam leszedni cuccokat és most tegnap óta már amit eddig használtam az se megy...

ruffirant
nem.fibernettõl van a net

bertino
és fogadok chello-d van.

ruffirant
nekem egy kis help kellene.Mostanában amiket töltök le torrentek kiírja hogy mennyi seeder van meg hogy mennyi letöltõ de nem akar egyetlen egy seedert se betölteni...utorrent 1.8-at használom.Torrentezéshez elég amatõr vagyok úgyhogy lehet hogy csak én vagyok a láma...(nagyobb esély van rá)elöre is köszi a segítséget

zaki
olvass vissza, mielõtt ugyanazt kérdeznéd, mint más...

Hegi90
megoldódott!
valsz a portforward segített rajta, de 10 perc mulva ránéztem, és megy, mint a szél! 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Serpa
.be megy.

bertino
hû, ez kemény :|

HunnernesKonge
aszfalttal van valakinek gondja rajtam kívül?
Nekem ilyet dob a fõoldal helyett:

"The website has been closed

If see this page, the site must have been closed by DNSEXIT.com. A site will be closed if it is used to spread virus, spam, cheating on logins data or other ileagel activities." stbstb

.us-t használtam...
Hegi90
hi! mostanság kurva lassu lettek a torrentletöltéseim, minden gépen (közös routerrõl futnak).
max 1 kb/s-al jönnek, hiába nézek más trackert, portforwardolok, semmi változás nem történik. Beállításokat is végigböngésztem (bár csak mezei felhasználó vagyok, annyira nem pro). Tudnátok segíteni? :S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Firerock
sajnos nem ez a problem

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kirol
Köszi, tényleg.