torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Torrenten töltöttem le hd videoket, de midnegyiket csak szaggatva tudom megnézni.
Ennek utánnajártam, és azért szaggat, mert a gépem nem viszi a HD minõséget, pl. jobb graf kártya kellene neki.
De viszont a 720p-s torrenteket, filmeket, amelyek hd filmek, de a nevükben van a 720p, azokat rendesen le tudom játszani.
Ez hogyan lehetséges? a 720p-s verziók milyen hd filmek?
Elõre is köszi!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
az összes "torrent által lezárt" vincsesztert megveszem 1000hufért, ha mind 160gigás akkor házhoz is megyek érte, akit érdekel irjon pm-et 😄DDDD
ReaL MaDRid x siempre
The Matrix has you...
Van valakinek ötlete ahhoz, hogy a kollégiumban való korlátozást hogyan lehetne kijátszani?
Próbáltunk már proxy-kat, de nem nagyon jött össze. A letöltés szépen megy, akár több megával, de feltölteni esélytelen...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szóval éppen "vásárolom" a sopranost,csak 28,79 gb 😄 és elkezdtem tölteni,ez az összes évad egyben,és kb 22%-ig eljutottam egy hét alatt,és mondom akkor már megcsinálom azt,hogy kicsit változtatok a prioritásokon,az elsõ részt feltettem maxra,a többit meg kitiltottam.na ott van a gond,hogy a %-ok így szépen le is nullázódtak,pedig a letöltött szeletek már megvannak...így most minden részt 0%-ról kell kezdeni? :\ mi ennek az oka? orvosolható valamivel,vagy csak a bitcomet szarakodik? csak azért kérdem,mert volt már olyan nekem bitcomettel,hogy elszámolta cseppet a hátralévõ idõt is a százalékot.az volt,hogy 97%-nál full sávszélnél megállt,azt láttam csak hogy elvileg tölti jó nagy sebességgel,de a hátralévõ idõ még órák múlva sem változik,pedig már csak 15 percet írt.aztán átraktam utorrentbe,és nem 97%-ról,hanem 83-ról folytatta.elképzelhetõ most is az,hogy nem 0%-on van,csak a bitcomet mutatja rosszul?
ReaL MaDRid x siempre
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
valsz a portforward segített rajta, de 10 perc mulva ránéztem, és megy, mint a szél! 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nekem ilyet dob a fõoldal helyett:
"The website has been closed
If see this page, the site must have been closed by DNSEXIT.com. A site will be closed if it is used to spread virus, spam, cheating on logins data or other ileagel activities." stbstb
.us-t használtam...
max 1 kb/s-al jönnek, hiába nézek más trackert, portforwardolok, semmi változás nem történik. Beállításokat is végigböngésztem (bár csak mezei felhasználó vagyok, annyira nem pro). Tudnátok segíteni? :S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S