torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cápafogxy
Engem nem szivat a UPC minden oldalról simán jön minden maxal és még netezni is tudok mellette, de ha egy külföldi xbox360 oldalról töltök akkor meghal a böngészõ viszont msn, irc ugyanúgy megy tovább a torrentel együtt.

Biztos, hogy a uTorrent zabálja fel?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Lenne egy ideillõ kérdésem 😄

Vistát használok, 4 gb ramom van, (mikor 2 volt, ugyanez volt a helyzet)
és uTorrentet, a utorrent.hu-rol a legfrissebb stabil verziot használom (1.8 asszem)

És ha bentvan kb 20 torrent seedelni, meg mindenféle jó, akkor egyszerüen leszivja a ramot... Nem fut semmi más, és a 4 gigábol 100mb szabad, és ugy belassul a gép, h kikapcsolni alig tudom. Ugyanez van 64, és 32 bitesnél is :S a feladatkezelõ szerint a utorrent csak 30 megát eszik, de közben bezabál 3 gigánál többet is. Esetleg volt már vkinek ilyen? Jó lenne megoldást találni :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Egyébként ezt a képet én is megtaláltam google ban, de nem tudtam, hogy mégis mi lehet.

aztán most jöttem rá. 😄

/facepalm mindenkinek 😄

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

akyyy
keresni lehet vele, ezt nem tudni...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Adaaam

mire való a google...

everything's better with music

Jéé, nem tudtam, hogy nincs Source release team. Lemaradtam róla, igaz az elmúlt két hónapban nem torrenteztem...

Esetleg tudsz, vagy tudtok ajánlani mostani release csapatot, akiktõl érdemes dvd ket tölteni, mert minõségeset csinálnak?

KÖFI

OK 😄

azt még leirthatnád, hogy mi az a /facepalm... 😊 Kiváncsi vagyok rá

Adaaam
inkább hagyjuk...

Jaaa, azt hittem, hogy a szokesfan.hu oldalrol. Mert lentebb arról volt szó.

Egyébként mi az a /facepalm? a játék neve?

Adaaam
/facepalm

mi egy játekra specializálódott oldalról beszéltünk

Nekem ez jön ki, ha beirom a szokesfan.hu-t:
http://images.netbag.hu/20081001/21404625028.JPG

Itt nem találok semmilyen search mezõt.

Adaaam
Korábban generálni kellett egyet az oldalon, ki is volt írva az announcement-be, ha nem tetted meg, lehet hogy már késõ, de próbáld meg akkor a recover-t mint ahogy írtam. Az oldalon van külön a search mezõ, oda írd be.

köszi, hogy segítesz.

mi az a keyword?
a belépési jelszavam?

és search mezõ az mi? az a hely, ahova az internet oldalakat is beirom?

Adaaam
http://asva.info/ismet-farewell-2008-06-26.html

Adaaam
A search mezõbe kell beírni ha tudod hogy mi volt, várni kell néhány másodpercet, és megjelenik lent a user/pass ablak ahol be tudsz jelentkezni. Ha meg nem tudod hogy mi volt a keywörd-öd akkor a search-be a recover-t írd, és akkor kéri lent a mail címed, amire elküldi azt. Jobban nem tudom elmagyarázni.

SZiasztok!

Nem tudjátok, hogy mi lett a Source release csapattal?

Mostanában nemtalálni tõlük semmit sem a torrent oldalakon.

Tudnál segíteni bõvebben, hogy ezt hogyan csináljam?

Keywörd valahova beirni, stbb...,, nem érttem

Küszi

broman191
T-DSL-em van, haveroknak is, és érdekes hogy nekik semmi gondjuk nincs vele...ez valami más sz4rság nem a szolgáltató csinálja...-.-

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bigapó
Neked is meg a többieknek akiknek lassú a net torrent alatt. szerintem kõkeményen megy a korlátozás minden szolgáltatónál. ja persze nem ismerik el, de akkor is van valami susmus😊 nekem UPC nagyon sokat kavar.

van, hogy torrent nélkül is g*cilassú a net, aztán meg szárnyal minden torrentel is. nemtom, hogy ez a bõvítés/karbantartás/korlátozás/sok netezõ egyszerre vagy mi miatt van, de nagyon zavaró.

The Matrix has you...

Sephi
Gyerekek....

Letoltottem az uj U Torrentet megsem akar 90KB fele menni a letoltes. A deluget letoltom es alap bealitasokkal 600KB-vel tolt.

Random portot raktam neki... megsem csinal semmit.

Help pls?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Adaaam!
nagyon köszi soha nem jöttem volna rá😊
már azt hittem feltörték...
még 1x THX
Viktorr
Az 10-re van állítva,de nem engedi sajnos😞

ProGabe
bállítások->sorbaállítás->aktív torrentek/letöltések max száma...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Viktorr
A Utorrentben hol lehet beállítani azt,hogy több dolgot is tudjak letölteni egyszerre?
Ugyanis,ha már két dolgot szeretnék tölteni torrenten,az eygiket automatikusan leállítja.

Cápafogxy
Aha, most nézem énis ha egy külföldi xbox360-as oldalról töltök akkor elmegy a böngészõ meghal teljesen, viszont ha a betonra megy a seed akkor minden megy tökéletesen, tud erre valaki valamit?

ProGabe
az van, hogy nálam is nagyon fos a HTTP_S és társai akkor, ha fut valami torrent. tehát pl. böngészés nagyon szar, de ha töltök valamit (nem torrentet), az jön rendesen (mint ahogy a torrentek is)

addig-addig állítgattam a prioritásokat amíg jól el nem csesztem mindent. 😊 most ott tartok, hogy ha jön valami torrenten, akkor az maximummal jön, de már a trackerek is idõtúllépés miatt szétkapcsolnak, netezni pedig esélytelen

persze ez az én hülyeségem miatt van így, de azért kezdtem el "játszadozni", mert hasonló gondom volt, mint nektek. érdekes

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
Nekem is ez van ha töltök dolgokat de csak ha a mininováról.Nemértem mi ez!

Next PC upgrade: 2022

Cápafogxy
HELP! Az mitõl van hogy 3 napja azt csinálja a gépem hogyha elindítok egy torrentet akkor nem lehet egyáltalán böngészni pedig alig megy a torrent.
MSN irc meg megy viszont van e-mail checker akkor az se megy. Router nélkül és routerrel is ezt csinálja 20101-es porton vagy akármelyiken.
Böngészõ kiírja hogy várakozás az xy webhelyre és kész.

Adaaam
Az lehet, de már amúgy is törölni akartam magam, ez csak megerõsített benne. Nagyon lecsökkent az oldal színvonala, szerintem az aszfalt és a mag bõven elég ahhoz ha valaki magyar tartalmat akar tölteni.

broman191
Van egy magon - szept 15...de van többféle HD hun is. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

attól még meglehet nekik az emailed valahol

Adaaam
töröltem is magam az oldalról, nekem ne küldjenek spamet

Adaaam
fake login page, biztonsági okokból csinálták

a search ablakba írd be a keyword-öd, (kézzel írd be, nem kell semmit se megnyomni, csak várni) majd alul megjelenik a user/pass ablak
ha nem tudod hogy mi a keyword-öd, akkor a search-be a recover-t írd

poppe
én nem látom sehol...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

SZiasztok!
A torrentodlalakon már meg lehet találni a napokban Magyar DVD-n kijött Vasember címû filmet?

Elõre is thx.

zaki
gyikban benne van mindenhol

grebber
Értem.És hogyan tudom magam passzív módból aktivá tenni??

sziasztok!
mi történt a fekete macskával? csak nem feltörték?
akyyy
sorozatoson meg néhány torrenttopikba úgy beindul az off, hogy tiszta röhej😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

zaki
nyomj rá egy torrentre, indítsd el, jobbklikk, tulajdonságok, és ott van a tracker címe...
#21493= mikor töltesz egy torrentet nyomj rá a kapcsolatokra az oldalon, ott megmutatja mi vagy 😛

amúgy aszfalton, érdekes hangulat van. pl hd filmeknél szoktam látni, van néhány feltöltõ, admin, modi, aki qrvaanyázik egymással, meg b@zmegozik, meg apádf@sza, stb... persze funból, de azért ez vicc. máskor meg gondolom csak repkednek a warnok, ha vki egy rossz szót szól.

grebber
Utorrentnél hol tudom megnézni aktív vagy passzív modban vagyok-e és hogy lehet ezen változtatni?

grebber
Valaki le tudná írni nekem privátba hogy a enmagos oldalnak mi tracker cime mit kell beirni? Mert szeretnék seedelni valamit!

Viktorr
Hello!
A Utorrentben hol lehet beállítani azt,hogy több dolgot is tudjak letölteni egyszerre?
Ugyanis,ha már két dolgot szeretnék tölteni torrenten,az eygiket automatikusan leállítja...

Megkaptam én is, remélem nem csinál belõle rendszert.<#ejnye1>

akyyy
eh kacsa küldött geci hirlevelet<#levele><#levele><#levele>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zoliapu
Nálam is a Vuze Azur -on be van állatva a titkosítás, csak úgy érdemes használni.
Semmivel sem lasabb az Azur Linuxon egyszerûen nem lehet kétvállra fektetni a gépet pedig rengeteg progi is meg van nyitva a háttérben.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

broman191

broman191
Fõsulin biztos nem...😊 akyyy milyen deluge van fent neked?

Ha pl fõsulin korlátozva van a torrent és ftp. Akkor a deluge az kijátssza ? Vagy az csak szolgáltató általi korlátozást bír ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;