torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Vistát használok, 4 gb ramom van, (mikor 2 volt, ugyanez volt a helyzet)
és uTorrentet, a utorrent.hu-rol a legfrissebb stabil verziot használom (1.8 asszem)
És ha bentvan kb 20 torrent seedelni, meg mindenféle jó, akkor egyszerüen leszivja a ramot... Nem fut semmi más, és a 4 gigábol 100mb szabad, és ugy belassul a gép, h kikapcsolni alig tudom. Ugyanez van 64, és 32 bitesnél is :S a feladatkezelõ szerint a utorrent csak 30 megát eszik, de közben bezabál 3 gigánál többet is. Esetleg volt már vkinek ilyen? Jó lenne megoldást találni :S
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
aztán most jöttem rá. 😄
/facepalm mindenkinek 😄
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Esetleg tudsz, vagy tudtok ajánlani mostani release csapatot, akiktõl érdemes dvd ket tölteni, mert minõségeset csinálnak?
KÖFI
azt még leirthatnád, hogy mi az a /facepalm... 😊 Kiváncsi vagyok rá
Egyébként mi az a /facepalm? a játék neve?
http://images.netbag.hu/20081001/21404625028.JPG
Itt nem találok semmilyen search mezõt.
everything's better with music
mi az a keyword?
a belépési jelszavam?
és search mezõ az mi? az a hely, ahova az internet oldalakat is beirom?
Nem tudjátok, hogy mi lett a Source release csapattal?
Mostanában nemtalálni tõlük semmit sem a torrent oldalakon.
Keywörd valahova beirni, stbb...,, nem érttem
Küszi
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
van, hogy torrent nélkül is g*cilassú a net, aztán meg szárnyal minden torrentel is. nemtom, hogy ez a bõvítés/karbantartás/korlátozás/sok netezõ egyszerre vagy mi miatt van, de nagyon zavaró.
The Matrix has you...
Letoltottem az uj U Torrentet megsem akar 90KB fele menni a letoltes. A deluget letoltom es alap bealitasokkal 600KB-vel tolt.
Random portot raktam neki... megsem csinal semmit.
Help pls?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nagyon köszi soha nem jöttem volna rá😊
már azt hittem feltörték...
még 1x THX
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ugyanis,ha már két dolgot szeretnék tölteni torrenten,az eygiket automatikusan leállítja.
addig-addig állítgattam a prioritásokat amíg jól el nem csesztem mindent. 😊 most ott tartok, hogy ha jön valami torrenten, akkor az maximummal jön, de már a trackerek is idõtúllépés miatt szétkapcsolnak, netezni pedig esélytelen
persze ez az én hülyeségem miatt van így, de azért kezdtem el "játszadozni", mert hasonló gondom volt, mint nektek. érdekes
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Next PC upgrade: 2022
MSN irc meg megy viszont van e-mail checker akkor az se megy. Router nélkül és routerrel is ezt csinálja 20101-es porton vagy akármelyiken.
Böngészõ kiírja hogy várakozás az xy webhelyre és kész.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
a search ablakba írd be a keyword-öd, (kézzel írd be, nem kell semmit se megnyomni, csak várni) majd alul megjelenik a user/pass ablak
ha nem tudod hogy mi a keyword-öd, akkor a search-be a recover-t írd
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A torrentodlalakon már meg lehet találni a napokban Magyar DVD-n kijött Vasember címû filmet?
Elõre is thx.
mi történt a fekete macskával? csak nem feltörték?
#21493= mikor töltesz egy torrentet nyomj rá a kapcsolatokra az oldalon, ott megmutatja mi vagy 😛
amúgy aszfalton, érdekes hangulat van. pl hd filmeknél szoktam látni, van néhány feltöltõ, admin, modi, aki qrvaanyázik egymással, meg b@zmegozik, meg apádf@sza, stb... persze funból, de azért ez vicc. máskor meg gondolom csak repkednek a warnok, ha vki egy rossz szót szól.
A Utorrentben hol lehet beállítani azt,hogy több dolgot is tudjak letölteni egyszerre?
Ugyanis,ha már két dolgot szeretnék tölteni torrenten,az eygiket automatikusan leállítja...
Semmivel sem lasabb az Azur Linuxon egyszerûen nem lehet kétvállra fektetni a gépet pedig rengeteg progi is meg van nyitva a háttérben.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ