torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://209.85.135.104/search?q=cache😮uXiGmK8xocJ:www.tvtorrents.com/+tvtorrents&hl=hu&ct=clnk&cd=1&gl=hu&client=firefox-a
kösz
486os;16megás videókari;700mega HDD; 128MHz CPU... meg a C64-em :D Mos\' ne nevess... össze is vannak kötve
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem tudja valaki, hogy mi történt a tvtorrents.com -al??? Megszûnt?
486os;16megás videókari;700mega HDD; 128MHz CPU... meg a C64-em :D Mos\' ne nevess... össze is vannak kötve
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
ezek szerint át kell állítani aktívba ? és megoldódott ?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az utorrent azt írja tûzfalé/router korlátozza a forgalmat.
Ez azóta van szerintem amióta megnövelték a sávszélemet.Valami elállítódhatott a routerben?
Miket kéne ott állítani életbe nem állítottam ott semmi mivel nem értek hozzá haveromat szoktam áthívni csinálja meg.
Next PC upgrade: 2022
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"A béta verzió nem a barátotok, van végleges, tessék azt használni. " lol
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[/spoiler] vagyis nem történt, semmi inkább visszább fejlõdnek[spoiler]
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
Next PC upgrade: 2022
megnézem, kössz. de már kezdem unni a szarakodást 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
amúgy milyen géped van? mert vagy brutál processzor kell, vagy HD-képes videókártya (azt hiszem az Atikban van külön erre megoldás), és akkor talán van esély 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
beszoptam keményen 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nekem az a gáz h lekaptam filmet 720p-ben de szellemképes, mintha 3d lenne :S
vlc nem játsza le, kerítek egy póver dvd-t, kössz mindenkinek a tippeket
de olyan brutáltiszta minõsége lesz, amilyet még lehet, hogy nem láttál 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
van vmi lejátszó ami be tud ennyit olvasni?
<#vigyor1>#vigyor1>
de. kapott egy kamu belépõ oldalt!az ugynevezett álbelépõ oldalon ami megjelenik van egy keresõ ablak (jobb oldal közép) oda beirod az elõzõleg a fekete-macskán generált kulcsszavadat,(keyword),(nem a jelszavad) ezután a lap alján megjelenik a user/password ablak amit kitöltve beléphetsz a feketemacskára.HA nem emléxel a keyword-re amit a profilodba kellett generálni a feketemacskán akkor ird be az álbelépõ oldalon a keresõbe: recover .ekkor a lap alján az email cimedet kell megadni ahhova elküldi a staff az uj jelszot amivel beléphetsz persze ha él még az accountod,mert aki nem generált keywordot annak zárolták az accountját (nekem is) és kapott egy hetet hogy potolja!igy kerültem vissza énis..
olyan problémám van, h a torrent oldalon vmiért a kapcsolatomat passzívnak írja...
van segítség hozzá az oldalon,de sajnos az számomra használhatatlan...
tudna vki segíteni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
everything's better with music
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi van a fekete macskával? A címen nem érem el az oldalt, mert valami cég jön be helyette. Viszont a tracker megy, mert a régi torrentjeim mennek föl.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina