torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
honnan tudnám letölteni a make torrent 2 nevû programot?
köszi a válaszokat elõre is...
majd szóljál ha van valami😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én egy nagyon régi problémámmal fordulok hozzátok 😊 Sajnos nem tudok torrenten tölteni , mert akárhányszor elkezdem , mindig letiltja a netet , s mint kiderült a router a hibás , mert van benne valami beépített tûzfal , ami letilt , ha torrentezek , ezt valahogy le lehetne kapcsolni , még pedig a "portforwarding-al" de nem nagyon ment , nem tudna benne valaki segíteni ?
Elõre is köszönök minden segítséget
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
bh-n fent van.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
csak sorozatok, de sajna nincs freereg 😊
amúgy mi kéne ha vóna?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vki tud egy jó sms seed szervert???<#conf>#conf>
töltök le és fel maxal, és vigan tudok melette netezni😄 alig van lassulás
persze néha elszál a kliens, vagy valamiért néhány torrentet nem akar megnyitni, akkor arra az egyre kibirom az utorrentel, és reménykedek hogy arról az oldalról nem fognak kibaszni hit&runért mert x óra helyett csak fél oráig seedelem, hogy tudjak netezni is
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
xp felrak
utorrent 1.7.7 felrak
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
Már egy ideje torrentezek, viszont az utóbbi hónapokban azt vettem észre, hogy mikor a letöltés végetért, és már csak seedelek, az egész internetem beszarik. A föltöltés megy rendesen, viszont nem tudok se böngészni, se a leveleimet megnézni semmi. Régebben max belassult, ilyen "fagyás" nem volt. (Vista, uTorrent 1.8.1)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
firefoxot használok cookie-k bekapcsolva :S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
na meg nem is biztos, hogy mind a 100 torrentet szedik épp tõle egyszerre.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
100 torrent azért van mert amit én töltöttem fel azokat seedelem, de megpróbálom redukálni...
pl. a hd-bits.ro is lassú mint a dög, amin most szabad a reg 😉
állítólag a tracker néha megy. mindenesetre egy staff azt ígérte (nem nekem, filesharingtalk.com...), hogy hamarosan újra mûködni fog az oldal