torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont az kicsit szemétség, hogy régen volt egy pályázatuk(banner) amit megnyertem, és semmi nyereményt nem kaptam, pedig ugy volt meghirdetve😞
pedig 5k nem sok, sõt, keresnének vkit aki felajánllana egy honap seedszervert...<#vigyor>#vigyor>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Megtudnátok adni pm-ben a fekete macska új címét? Mert nekem a régi címen valami cég oldal jön be. Kösz!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
nemhogy a fosszar sms warezokat foglalnák le, aminek még értelme is lenne. ehelyett ilyen oldallal foglalkoznak, amin csak blog bejegyzések voltak. segghülye banda. mondjuk biztos vastagon benne van a keze (tehát feljelentette õket) valamelyik szargeci sms warezesnek
"szerzõi vagy szerzõi joghoz kapcsolódó jogok megsértése bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja"
mivan??????????
szánalmas
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Rossz hír...<#rinya>#rinya>
"End of Asva.info
2008.11.08. 17:13
"Soha nem hittük volna, hogy ez bekövetkezik de mégis. A rendõrség szerzõi joghoz kapcsolódó jogok megsértésnek vádjával ma kora este lefoglaltatta a szervert.
Sajnos semmi elõzetes bejelentés nem érkezett hozzánk, sem a jogvédõ szervezetektõl, sem mûvészektõl, cégektõl."
Bõvebben az oldalon...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Amúgy megoldódott a dolog, kaptam egy kész torrentet az admintól.
De ha valaki tudja a konkrét metodikát miért nem mûködik a kódátírás, akkor megoszthatja velem, mert azért érdekel ha már felvetõdött.
Új vagyok még a torrentek terén és van egy kis gondom. A feltöltés nem megy 1 KB/sec fölé. Mi lehet ennek az oka? Korlátlanra van állítva a le- és feltöltési sebesség is.
Elõre is köszönöm
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Namost ha ezt a filet megnyitom a kliensemben akkor mûködik, kapok peereket a trackertõl.
Ha kézileg írom át a trackert url utáni passkey-t a kliensemben, akkor is mûködik.
Ha viszont megnyitom hexeditorral, vagy notepaddal a torrent filet, és ott írom át a tracker url-ben a passkey-t, akkor hexeditorral mentve azt mondja az utorrent hogy invalid torrent, notepaddal mentve megnyitja, töltené, csaképp a tracker kidob, hogy unregistered torrent.
A dolog lényege az lenne, hogy egy legálisan terjeszthetõ DVD-t akarunk nyilvánosan közzéférhetõ formában terjeszteni, torrenten át. Csak jobb szerettük volna egy magyar trackeren elhelyezni a cuccot, mint piratebay-en.
Beszéltem is egy Staff-taggal egy oldalnál, küldött is nekem egy passkey-t, amolyan guest-account szerûségképp.
Szóval mi lehet a gond. A klienseibe mindenki az egyéni passkey-el ellátott torrentet teszi be, a tracker mégis elfogadja. Ha kliensbõl bírálom felül, akkor a kapott passkey is mûködik. De ha én ütöm át a passkey-t a torrentben unregistered torrentel dob le a tracker...
(Beszélnék megint a staffal, persze, csak még nem írtak vissza és gondoltam hátha nektek is van tippetek...)
Vicc.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Azért csak 10-13-hoz csatlakozol, mert max 12-t enged meg az IS.
voltak percek amikor egyik címen se jött be
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
én is használom IS-t, de kezd viccbe átmenni. 10k, és hányadék a kapcsolata, 100 leecherbõl 10-13-hoz kapcsolódik. igaz, ez aszfalton, gondolom magon máshogy lehet. ha nem csak ennyi a titok, oszd meg pls! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szó szerint.
mondjuk ugy, hogy felpakolnak valamit, azt kb. 2-3 perc mulva már 6an seedelik, akik 100 mbittel tolják fel és akkor javíts arányt, aha...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
addig is lehet meghívót küldeni, szerk: meg is kapja a meghívott, de ha nincs óriási mákja nem tud beregelni. de ettõl természetesen nem veszik el a meghívó
Nincs hely...😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
én a máshonnan leszedett cuccokat folyamatosan tolom oda is, h megmaradjon az arányom, különben képtelenség lenne
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ezt már ott is megírtam, mármint hogy ez gond és ki kéne találni valamit
példa: van 120 seeder, 80 leecher, csatlakozok 20-hoz és 5, azaz öt k-val megy az up. igaz, csak 20 a max, de hihetetlen, hogy még ezt sem használja ki
bárhol máshol ilyen seeder-leecher arány mellett max-szal megy felfelé a cucc, kivéve betonon. szerintem ez egyszerûen abból adódik, hogy sokan rágyúrnak a minél nagyobb arányra (hiszen ez a bitumen, húúú meg haaa), aminek ugyebár semmi, de semmi értelme és haszna nincs. ellenben velünk, akiknek nincs kéznél egy 100/100-as szerver egyre csak szarabb és szarabb arányunk lesz
már gondolkoztam, hogy elkezdek egy "keresztes hadjáratot" az ügyben, vannak nagyon fasza ötleteim, hogyan is szorítsuk vissza a "nekem 40-es arány kell, mer' jó és kiadok érte 6000-t havonta" hülyeséget <#vigyor3>#vigyor3>
enkór 21,9
hdpre 20,8
1st 8,2
hdbits 12,7
múbz 4,1
van ahol Tb-os feltöltéésel, többi oldalt nem használom 😊
(7gb up 17 gb down) friss vagyok még😄
feltolsz pár száz gigát és máris nincs gond
mag, aszfalt, carp, sötét oldal, stbstb. mindegyikre be lehet kerülni, hidd el, és mind jobb, mint egy netcigány ind
pénzért torrent. pfffff, pont az a lényege, hogy ingyen van
nagyon sokszor van nyílt reg sok oldalon, legyen az magyar vagy külföldi, lehet róluk értesülni 😉
bekerülsz egy kisebbre, jó arányod lesz és akár ott is kérhetsz meghívót egy nagyobbra, mert a legtöbbön vannak ilyen topikok a fórumjaikon