torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aligha ennyi a fogyasztás, ha tegyük fel csak 100 W-ot eszik a gép, már akkor is 3000 Ft-ot megeszik, ha megy egész nap. Egy TFT monitor alapban megeszik 40-60 W-ot, tudom annak éjjel nem kell mennie, de ha kábelmodemed, vagy ADSL-ed van, akkor az a kütyü ami a vonal végén lóg, az alapban eszik 20 W-ot. (fogyasztásmérõvel mértem) Az én gépem, lásd alább, 300 W-ot fogyaszt. Szerintem átlagosnak mondható. Persze egy régi P1-es gép messze nem eszik ennyit, fõleg ha vinyó sincs benne sok, de 200-300 W-ot szerintem simán lehet számolni fogyasztásra, 200 W-nál meg már az 6000 Ft havonta. Sza'l ha 1500-2000 Ft lenne csak, ahogy mondtad, akkor az mindent egybevéve 65-70W-os fogyasztást jelentene, az meg aligha lehet, ha mindjárt 20 W-ot eszik a modem, és 40 W-ot az LCD, bár az mondjuk csak fél napot megy...

steam, origin: ACE_hun

Met
tegyél fel egy régebbi utorrentet

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fõleg ha még routerrel szét is van dobva a net, mert 4.0 fölött már a gépek közt is optimalizál

lck
A fost legalább 5 éve használom - ADSL+torrentre nagyon jó progi - alap.
cfos.tx.hu
itt egy elég jó leírás róla. nekem sokkal jobb minden ha fent van gépen, valszeg nem állítottad be jól.

dr Kotász
Sziasztok,
a következõ problémám van. Tegnap frissítetem az XP-t SP3-ra (Win reinstall után), felraktam a legfrissebb uTorrentet. Látja a seedeket/peereket de nem kapcsolódik hozzájuk. Jelenleg így néz ki:
seeds 0(23)
peers 0(213)
Tûzfalam Sunbelt Personal Firewall, eddig is ezt használtam és az uTorrent gond nélkül ment.
Van valakinek ötlete? Köszi.
Kicsikiraly
na kikapcsoltam ezt a fost és szerintem le is törlöm. nem ér semmit, a torrentet is korlátozza.

DFTBA ಠ_ಠ

lck
Ha nincs olyan peer aki szélessávval osztja neked a cuccot akkor állítgathatsz te mindent össze vissza akkor sem lesz gyorsabb. A torrent nem ftp szerver hogy mindig minden jön plafonnal, nagyon ingadozhat a sebessége.
Persze azért esetleg lehet valami beállítási probléma - vagy a szolgáltatóval is lehet valami, de a sebességingadozáshoz hozzá kell szokni.
Beast Machine
"Béta klienstõl védj meg Uram minket..."

...vágod?

Kicsikiraly
most letöltöttem, és még lassabb -.-

van ide is valami beálítás vagy valami hogy megtudjam mi micsoda, mert most kb elindította de nem mond semmirõl semmit, hogy melyik a letöltés, melyik a feltöltés, hogy tudom elérni hogy a torrentem legyen gyorsabb, stb.

DFTBA ಠ_ಠ

Beast Machine
Jó lett a banner 😄

...vágod?

de ez esetben 1.6-ot használj, az nem annyira érzékeny ezekre a tracker cím kitörlésekre

ha kitörölted a tracker címét, akkor másold vissza amig beindul, utána állítsd le és aztán megint kitörölheted

ha 6 alá rakod a feltöltés korlátot akkor a letöltést lekorlátozza utorrent
nemtom újabb verziókban mennyitõl és mennyire

használj cfosspeed-et akkor nem kell korlátozni a feltöltést és ugyanúgy jön maxal a letöltés, mer cfosspeed autómatikusan korlátozza a feltöltést amennyire kell

hy
vki nem tudja h miért van az h utorrent 1.7.7-tel szedek egy torrentet és amikor pl újraindítom a gépet akkor piros lessz a torrent elõtt az ikon és nem szedi pedig nagyon seedelik
vki nem tud segíteni h mit tegyek?
thx ßß
Kicsikiraly
Egy ideje elkezdtem korlátozni a feltöltésemet 5 kb/s-re, így minden 120-130-cal jött. Szép és jó volt, minden nagyon hamar lejött, stb. Igenám, de. Tegnap épp töltök le délután körül, 120-125 között ingadozik, amikor egyszercsak elment a net. Jólvan mondtam, szépen újraindítottam a modemet meg a routert is, mindig ez szokott lenni (bár rég nem szállt már el a net, a tegnapi napon kétszer is), azután bekapcsoltam a gépem, elindítottam a letöltést is, és azóta nem akar 45kb/s fölé menni a letöltés :S mi lehet a probléma? utorrent 1.8.1-em van, tudtommal ez a legújjabb. (vagy lehet h 1.9 kéne?)

DFTBA ಠ_ಠ

broman191
Ha egy átlagos felszereltségû folyton kerregõ PC fogyasztását nézzük egy hónapban az olyan ~ 1500-2000 FT...szóval nem ver földhöz senkit.😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nekem 500 W-os tápom van, és a fogyasztásmérõ mindennel együtt 300 W körüli értéket mutatott. Ebben benne van egy router 20-25W, egy kábelmodem szintén ennyi, monitor.
A laptop bekapcsolt LCD-vel olyan 45 W-ot fogyasztott, kikapcsolt LCD-vel 30-35-öt, szóval ég és föld, épp ezért a laptop jó választés éjszakai seedelésre...

broman191
Ha nappal korlátozza a sebességet szolgáltató...😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

BaLTáSGYiLKoS
Nem hinni kell, hanem bizonyosságot szerezni...

Könnyen lehet, hogy 1 db tv "standby" üzemmódban több kakaót igényel, mint az asztali géped monitorral együtt küldve.

Ezek a "városi legendák" szvsz nagyon rossz tanácsadók.

Kérjél-vegyél pl. egy fogyasztásmérõt, rányomod mondjuk a porszívóra...
utánna mindere fogod mondani hogy gáz, csak a gépre nem 😊

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Met
Én csak azt írtam, hogy a 300W-os táp nem eszik 300W-ot

Elhiszem, hogy drága mulatság éjszaka is töltögetni😊

seedelj laptopról az alig fogyaszt pár wattot ha kikapcsolod a kijelzõt 😊

Épp h nem. Éjszaka megy rendes speeddel a torrent.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bigapó
én is olyannal mértem. volt minimális és maximális fogyasztás-értékem is az adott idõszakra, de már nem mondom meg, hogy mennyi volt. nem 300 az biztos, olyan 75 és 250-re emlékszem kb.
Szerintem pontosnak pontos, ha egyszer az ELMÜ adja. nekem az adta.

Met: nem muszáj elhinni, nyugodtan mehet a géped ejszakákat, csak ha kijön egy 30000 pótdíjazás, akkor ne ess össze a postaláda mellett. persze akinek jól megy annak ez nem akadály😊
nem feltétlenül neked szól, csak kétkedést véltem felfedezni a soraid között.
Nálam a tények beszélnek, mert kijött a számla😊
4500 körül volt az átalány díjunk, kb egy éve ment a gép 48 órákat, tehát nem is minden nap(!), megkaptam a majdnem 30ezres pótdíjat és emelték 6700 körülre az átalányt. (ez milyen hülye szó)

The Matrix has you...

Enyém annyit eszik kb., routerrel, kábelmodemmel, cömböllékekkel együtt. Elosztón mértem egy áramfogyasztás mérõvel, digitális volt, nem tudom mennyire pontos...

Met
fõleg, hogy nem 300W-ot eszik a gép hanem kevesebbet...

Ha nonstop megy a gép, akkor olyan 300W-os fogyasztással számolva az egy hónapban 6500 Ft kb...

bigapó
Az éjszakai folyamatos gép járatással csínyán bánni, mert sok lesz a villanyszámla. kb 1/3-al növeli úgy is, hogy nem megy a monitor. ha szülõk fizetik a számlát, akkor inkább ne menjen, kevesebben is vannak éjszaka akik töltenek, ráadásul ha Fater meglátja a sárga csekket, akkor kisbaltával esik neki a gépnek😊

szóval vigyázni.

The Matrix has you...

broman191
A szerverek kerregnek mindig, bizonyos felhasználóknál is hasítanak a gépek, de tény hogy kevesebb olyankor a feltöltési lehetõség. 😊

birdo
Jahhh....nincs peer )))
Kitiltás veszély ((
De azért szerintem nagyon sok gép megy éjjel....nem ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

broman191
Mert az átlagos ember általában éjszakára kikapcsolja a gépét...magyarul kevesebb(rossz esetben nincs/nem is csatlakozik hozzád) a peer akkor. Peer nélkül pedig nincs arány...😊

qtab986
<#eljen>Már tölti.

birdo
Azért nem vágom ezt a " visszassedelést... egész éjszaka hagytam, hagy csinálja.....mégse érte el az 1, egészet (((

Neki írtam h h kell elindítani 😄 ám jah, nem szoktam sokat vissza seedelni. Max amit tényleg kevesen seedelnek, és nekem is lassan jött le.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

birdo
Az arányod megfelelõ ??

Töröld a torrentet, majd töltsd le újra.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

qtab986
Befejezett Torrentek mappában rákattintok a torrentre. Felugrik egy ablak.
A hozzáadni kívánt torrent már a listában van. Betöltsem abból a trackert? *Igen *Nem
Semmi se történik. Mindegy az *Igent vagy a *Nemet választom. Az az ablak ami akkor jött fel mikor letöltöttem a torrentet most nem jön elõ. Nem tudok a részek között válogatni.

Rákattolsz torrentre, fájlok, rákattoltsz arra a nevére amelyiket tölteni akarod, jobb klikk, pioritás, normál.

qtab986
utorrentem van. Egy sorozatból letöltöttem egy részt, a többit kihagytam. Most még egy részt akarok letölteni. Hogyan kell csinálni?

broman191
Csak kis dolgoknál maradok bent, pár megás programok, képek - ezeknél nagyon szembetûnõ a sok lelépõ aki még ennyit sem tud visszaosztani...

N o N a m e
én is fent vagyok de 0.1-es arányom van már egy ideje... publik trackerekre nem seedelek 😊
Tudom, fent vok rajta, csak nem szoktam használni. Mag+mininova+pár sorozatos oldal, mást nem szoktam nézni.

broman191
"néha public torrentrõl letöltött cucc õ tracekjérõl is fut" - Ez a félzárt rendszer. 😊 Viszont ha regelt felhasználó vagy csak akkor látod az oldal teljes tartalmát, szóval ha valamit nem találtál meg valamelyik keresõoldalon át, akkor regelve talán megtalálod.

SignUp nem is olyan rég volt, figyelni kell a híroldalakat és élni a lehetõséggel...<#wink>

( http://torrentfreak.com/ ; http://filenetworks.blogspot.com/ )

az lehet viszont ha egyszer bent vagy nem nzéik az arányod, 0.000001es aránynál se fognak soha kivágni

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Yep, így kell vhogy

http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=33984, van magos is 😄

Félnyitott ? Állandóan zárt 😄 Bár néha public torrentrõl letöltött cucc õ tracekjérõl is fut.

N o N a m e
Oké, sikerült, a letöltött main.ico-t bemásoltam az Application Data/uTorrent mappába, majd átneveztem tray.ico-nak és újra bemásoltam az uTorrent mappába. Újrainditottam az uTorrentet és most az óra mellett is más ikon van, nem az eredeti.
Ja az 1.9 kaki

shevy
az utorrent 1.9 másnak is csinált az asztalon egy utp és egy socket fájlt?
egyébként a böngészést is belassította, és lassabban is töltöttem vele le is és fel is, úgyhogy vissza is tettem az 1.8-at. más tapasztalt hasonlót?