torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
itt egy elég jó leírás róla. nekem sokkal jobb minden ha fent van gépen, valszeg nem állítottad be jól.
a következõ problémám van. Tegnap frissítetem az XP-t SP3-ra (Win reinstall után), felraktam a legfrissebb uTorrentet. Látja a seedeket/peereket de nem kapcsolódik hozzájuk. Jelenleg így néz ki:
seeds 0(23)
peers 0(213)
Tûzfalam Sunbelt Personal Firewall, eddig is ezt használtam és az uTorrent gond nélkül ment.
Van valakinek ötlete? Köszi.
DFTBA ಠ_ಠ
Persze azért esetleg lehet valami beállítási probléma - vagy a szolgáltatóval is lehet valami, de a sebességingadozáshoz hozzá kell szokni.
van ide is valami beálítás vagy valami hogy megtudjam mi micsoda, mert most kb elindította de nem mond semmirõl semmit, hogy melyik a letöltés, melyik a feltöltés, hogy tudom elérni hogy a torrentem legyen gyorsabb, stb.
DFTBA ಠ_ಠ
nemtom újabb verziókban mennyitõl és mennyire
használj cfosspeed-et akkor nem kell korlátozni a feltöltést és ugyanúgy jön maxal a letöltés, mer cfosspeed autómatikusan korlátozza a feltöltést amennyire kell
vki nem tudja h miért van az h utorrent 1.7.7-tel szedek egy torrentet és amikor pl újraindítom a gépet akkor piros lessz a torrent elõtt az ikon és nem szedi pedig nagyon seedelik
vki nem tud segíteni h mit tegyek?
thx ßß
DFTBA ಠ_ಠ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A laptop bekapcsolt LCD-vel olyan 45 W-ot fogyasztott, kikapcsolt LCD-vel 30-35-öt, szóval ég és föld, épp ezért a laptop jó választés éjszakai seedelésre...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Könnyen lehet, hogy 1 db tv "standby" üzemmódban több kakaót igényel, mint az asztali géped monitorral együtt küldve.
Ezek a "városi legendák" szvsz nagyon rossz tanácsadók.
Kérjél-vegyél pl. egy fogyasztásmérõt, rányomod mondjuk a porszívóra...
utánna mindere fogod mondani hogy gáz, csak a gépre nem 😊
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Elhiszem, hogy drága mulatság éjszaka is töltögetni😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szerintem pontosnak pontos, ha egyszer az ELMÜ adja. nekem az adta.
Met: nem muszáj elhinni, nyugodtan mehet a géped ejszakákat, csak ha kijön egy 30000 pótdíjazás, akkor ne ess össze a postaláda mellett. persze akinek jól megy annak ez nem akadály😊
nem feltétlenül neked szól, csak kétkedést véltem felfedezni a soraid között.
Nálam a tények beszélnek, mert kijött a számla😊
4500 körül volt az átalány díjunk, kb egy éve ment a gép 48 órákat, tehát nem is minden nap(!), megkaptam a majdnem 30ezres pótdíjat és emelték 6700 körülre az átalányt. (ez milyen hülye szó)
The Matrix has you...
szóval vigyázni.
The Matrix has you...
Kitiltás veszély ((
De azért szerintem nagyon sok gép megy éjjel....nem ?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A hozzáadni kívánt torrent már a listában van. Betöltsem abból a trackert? *Igen *Nem
Semmi se történik. Mindegy az *Igent vagy a *Nemet választom. Az az ablak ami akkor jött fel mikor letöltöttem a torrentet most nem jön elõ. Nem tudok a részek között válogatni.
SignUp nem is olyan rég volt, figyelni kell a híroldalakat és élni a lehetõséggel...<#wink>#wink>
( http://torrentfreak.com/ ; http://filenetworks.blogspot.com/ )
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=33984, van magos is 😄