torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
<#eljen><#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

FZoleee
legalább nem leterhelt az oldal <#idiota>
N o N a m e
n00bs: "Karbantartást végzünk. A le és feltöltés megy." 😮, mióta elindult az oldal, most látom elõször ezt a szöveget 😊)
kifli
igazábol linuxal lehetne jól basztatni de most nincs fenn me le lett formázva a partició amin volt...
kifli
superscan port scaner

nincs valakinek kölcsön egy szerója? lehetõleg olyan kell ahol nem szolnak a DoS miatt <#idiota>
FZoleee
mondj már egy portscanner progit pls <#idiota>
kifli
😊
nem találtam nyitott portot 😞
Count Adyn
mehet a dos😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kifli
na má azt is tudom hogy pesti és upc-s
kifli
mostelkezdtem én is portscanelgetni 😄
kifli
nemhiszem mindig ugyanazt az ip-t írja máskor nem szokott ilyet csinálni...
Ki az a hülye aki emiatt pm et küld ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bigapó
elérted az egyszerre futtatható aktív torrentek számát az oldalon. ahhoz, hogy növeld ezt a számot meg kell felelned bizonyos követelményeknek, ezeket részletezve az adott oldalon találod.

The Matrix has you...

N o N a m e
Most árulhatom a n00bson a meghivókat 20-30 gb-ért 😄 (sok n00b meg is veszi 😄)
N o N a m e
Elõször észre sem vettem, mert nem adta egybõl hozzá.. Rákattintottam az ajándékra, kiirta hogy mit nyertem, látom nem adta hozza, még1x rákattintottam kiirt egy másik ajándékot, még1x rákattintottam megint kiirt egy másikat aztán kezdõdött elõlrõl 😄 kb 3x végigcsináltam látom hogy nem adott még semmit hozzá, otthagytam. Kis idõ múlva visszamentem és látom ott van egy csomó bónusz és meghivó 😊)
N o N a m e
"Szerk.: Sajnos egy kis hiba csúszott a rendszerbe, ezért van aki többszörösen kapott bónuszpontot, meghívót, stb... Tudunk róla, ezzel kapcsolatban nem kérünk több PM-et!" 😊)
FZoleee
Én meg nem bírom kinyítni az ajándékot (fehér lap)... Tök jól megcsinálták <#wilting><#zavart2>
broman191
<#smile>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Vagy inkább gagyi túlérzékeny a tûzfalad 😊

steam, origin: ACE_hun

kifli
keres nyitott portot hogy be tudjon törni a gépemre
Count Adyn
Mint amikor csikorog az üvegvágó az ablakodon😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

N o N a m e
az mi?
N o N a m e
függetlenség.. in inglis
kifli
bazz engem má valaki reggel óta próbál portscanelni
vírusírto mindig kiírja hogy portscan blocked
kifli
hol? 😄
N o N a m e
A függetlenségen karácsony alkalmából kaptam 24000 bónusz pontot és 10 meghivót 😊) ajándék bug 😊
Met
tegnap próbálta, hol van már az az ip cím....

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kifli
ménem írtadbe ide?
hátha valakitöl kapott volna ajándékcsomagot karácsonyra 😊
Met
Elküldtem a staff-nak, azt mondta nincs ilyen ip-je senkinek az oldalon, (nyilván az x-ek helyén számok vannak csak nem akartam kiírni) de mivel t-online 24 óránként kap másik címet

Count Adyn
lol 😄

álmok háza
másnéven
fosters house
rajzfilmsorozat részeit
nem látta vki vmelyik nem létezõ magyar torrentoldalon?

Met
Kacsáson kaptam 😊

FIGYELEM!
Valaki sikertelenul probalt meg belepni a felhasznaloi neveddel! A jelszo amit probalt: 123456
Az IP cime: xx.xx.xx.xxx (dsl4E5C14B9.pool.t-online.hu)
Ha nem Te probaltal belepni, akkor kerlek ertesits egy STAFF tagot!
- Koszi.

zaki
Az miért van, hogy minden rendben volt eddig, aztán pár nappal ezelõtt a torrentezés mellett iszonyatosan belassult a böngészés? :S
digi+utorrent+firefox

Tigristank
Na ja, de sok helyen csak ma délutántól kezdve van.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

ProGabe
kb. mindenhol az van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kifli
nekem rendesen jön onnan minden
bertino
magon frí lícs

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

köszi nekem a gta4 leszedi 3 év alatt azt írja ki😄<#worship>

lele
nem irunk be tracker nevet =)
de valószinû akkor mégis azzal lesz a gond, mert nálam nem is jön...

lele
nem leállitottam az összes seed-et, ki is lõttem az utorrentbõl, továbbra sem szedi...

kifli
nincs limitálva az aktívan futó torrentek száma? állítsd le az össze torrentet amit onnan szedtél le és próbáld meg úgy
lele
srácok egy kis segítségre lenne szükségem, van egy regem egy jó magyar torrent oldalon és boldogan esnek le a gépemre a különféle dolgok, azonban egyszer csak nem tudok leszedni semmit, az elérhetõség nulla, se seed se leech csak szép idegesítõ piros csík, a tracker mûkõdik, és a file amit szednék az a oldal szerint seed-ek által igen jól támogatott is...

Nincs valakinek valamilyen 5lete?

kifli
köszi
Met
http://www.nfohump.com/

kifli
valaki tud nekem mondani gy oldalt ahol tudnék nfo-t keríteni cuccokhoz?
rakd fel a cfosspeed-et és nem kell egyáltalán korlátozni a feltöltést.

steam, origin: ACE_hun

Sziasztok, kérem abban segítsetek, hogyan használhatom együtt közel max.sávszéllel az utorrent és CuteFTP progikat. Utorrent-ben nem hagyok letöltést, csak fel, mellette CuteFTP-vel töltenék le, de kb.70 %-ra esik vissza a letöltés, hiába korlátozom a feltöltést utorrentben...
vizes
Hehe... Kiss Henrietta nekem is küldözget de van Kiss Juci is.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

birdo
Küldhetek karácsonyi lapot.... ha akarod )))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Max7
napi4 mind az 5 mailcimemre, még olyanra is amit csak hivatalos dolgokra használok 😞 töbször bejelentettem az NNH-nál semmi változás! érdemes amúgy megnézni az ip-jét és azt is hogy ki hostolja! probáltam írni az abouse@szolgáltató.tdl címre válasz: "figyelmezettük az ügyfelet elnézést a kellemetlenségért" utánna semmi NO COMMENT

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]