torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Amiket meg az asva és a többi ilyen szar reklámoz, kamu, és nem kell aggódni, nem a szegény elõadókat féltik, zsírosan benne vannak minden egyes megvásárolt CD-ben, így aztán a saját pénzük után futnak, mikor lobbiznak az illegalitás ellen.
.: mobilize.hu :.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Csak mert hétfõn be kell mennem a rendõrségre kihallgatásra internet ügyben. De semmi konkrétumot nem mondtak, csak hogy nem kell fosni, nem komoly ügy. Bár végülis a torrentezés elég komoly dolognak számítana szerintem, de érdekelne a ti véleményetek is. Esetleg ötleteket is szívesen fogadok, hogy vajon mit vétettem az interneten, ami ilyen enyhébb hibának számít. Pl pedofil fotókat az biztos, hogy nem töltök fel sehova sohasem, meg részegen sem szoktam netezni, szal tisztában vagyok mindig, hogy mit csinálok. Ezek ellenére mégis tanácstalan vagyok most.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
itt nézd meg, hogy mi az arány, vagy nincs-e megadva valami maximális seedelési idõ, s alatta a korlát be van állítva, hogy ezt követõen mi történjen? Ezenkívül ha megrögzött seedelõ vagy, akkor a magas prioritást is hozzáadhatod, pipáld csak ki.
most akkor mi a f.sz van???

Itt egy másik is:

(1megás invitel netnél mért 50Mb letöltést és 20Mb feltöltést, második, harmadik mérésre jó lett.)
Ez nem teljesen Invitel, valójában mi egy helyi cégnek fizetünk LAN netet. Olyan mint a DIGI
mondjuk nem is értem hogy tudtál az inviteltõl ekkora sávszélt kiharcolni, kertetekben a központ? 😄
Az mitõl lehet, hogy ilyen netem van:
de mégis csak ilyen 20-30al seedelek?
Port elvileg nyitva van.
Tegnap délután volt hogy seedeltem 5-700al is, de már este se ment valami jól, meg ma sem.
Lenne egy kisebb nagyobb problémám! Mégpedig az, hogy az uTorrentem nem engedi bekapcsolni a DHT-t, a Helyi Peer keresést, és a Peer Kicserélést. Ettõl ugye mondanom sem kell, nem igazán tudok letölteni semmit sem. A beállításoknál pedig be van kapcsolva, de ha a torrent tulajdonságainál nézem, akkor nincs, és be se engedi kapcsolni. A kliens verziója 1.8.3. Segítsetek légyszi! Köszi elõre is!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Újból lehet regisztrálni az oldalra meghívó kóddal!
A két hónapja be nem lépett felhasználókat töröltük a rendszerbõl!"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A dinamikus IP ( Publikus IP címed ) az a Router és Szolgáltató közötti kapcsolatnál van - amit valóban nem te állítasz be.
ez vonatkozik az én router-emre, és utorrent kliensemre
egy olyan rész van a beállitás menete során, hogy statikus ip cimet, kell beállitanom, az meg nekem azért nem lenne jó, mert a szolgáltatóm dinamikus ip cimet szokott változtatni, azaz egyik nap ez, másik nap másik ip cimem van.
Szóval ekkor nekem nem szabad statikus ip cimre állnom, ugye?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
-utorrent (TCP-in)
-utorrent (UDP-in)
mit jelent a tcp, és udp
köszi
-2. #24533-as hozzászólás szerinted nem annyira jó megoldás?
-3. A router beállításaiban mit csináljak?
A router-rõl meg annyit tudok, hogy amikor megvettem, és be kellett állítanom, akkor a segéd cd-vel állitottam be, és kezdtem el, hogy sugározza a wifi jelet is.
Ilyen routerem van: D-link DI-524:
802.11g/2,4GHz
Wireless router
köszi üdv.,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2007 ota vagyok az oldal hasznos tagja. Viszont 3-4 honapja nem leptem be az oldalra. Es most csodalkozva figyelem, hogy jelszoemlekeztetot ker az oldal a belepeshez. Sajnos azt a eredmenyt kaptam, hogy "nincs ilyen imel cim az adatbazisban". Pedig 100%-ra biztos vagyok, hogy anno ezeket az imelcimeket ( @freemail.hu vagy @gmail.com) hasznaltam. Felhaznaloi nevem az oldalon: chungee megkerlek titeket, hogy nezzetek utana a dolognak. Elore koszonom szepen.
Fákjúal!
a routered beállításit meg tanulmányozd át mit is tud, úgy látom még egyszer se voltál benn, csak összedugtad a kábeleket és mûködött.
Es meg1 fontos dolog. Mitortent a makival? Mert ker jelszo emlekeztetot belepes elott. De azt irja nem szerepel az imelcimem az adatbazisban 😞
Fákjúal!
Itt van hozzá segítség.
A legujabb utorrent-et használom.
A utorrent-ben lent a status bar-ban megjelent egy piros felkiáltójel, és ha fölé viszem az egeret, akkor ezt irja:
Not connectable
A firewall/router is limiting your network traffic. You
need to open up a port so others can connect to you.
Namost a control panel-ban a tûzfal ki van kapcsolva. A netem meg igy jön: modembõl utp kábellal a d-link router-ba, onnan meg utp kábelen a laptopomba, meg egy másik gépbe is utp kábelen keresztül. Ez wifi router, de most éppen utp kábellel használom, de azért sugározza a jelet wifin is.
Mit kellene tennem?, és hogyan, hogy megoldódjon a fenti hibaüzenet?
elõre is köszönöm