torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol lehet ezt megcsinálni utorrentben? A "Minden fájl elõre lefoglalása opció kivan kapcsolva" A ".!ut kiterjesztés a félkész fájloknak" is kivan kapcsolva. Ezt kellene bekapcsolni?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Gondolom van rendõrség topic stb.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
a gond azzal van, hogy kisnyugdíjasokat fosztanak ki, heti szinten száz számra törik fel a kocsikat fényes nappal, késelések, testi sértések tömkelege, stbstbstbstb. ezek ugyebár olyan ügyek, amiknek egy jó nagy hányadát igenis ki lehetne deríteni, ezzel szemben ilyen kirakatügyekkel foglalkozik a rendõrség a MI pénzünkön
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
steam, origin: ACE_hun
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tanúként szerepeltem egy olyan ügyben, miszerint a mi internetes vonalunkról behatolás történt egy kórház rendszerébe. Még valamikor januárban történt, mikor még az újonnan vett wireless routeremet beüzemeltem, de akkor hozzá nem értve még, jó sok hónapon át alap beállításokon mûködtek a beállítások, szóval akár még kis szorgalommal a szomszéd Béla bácsi is bele tudott volna hatolni valószínûleg.
Mondtak még egy nevet is, de természetesen semmi sem ugrott be a hallatára. Azt is közölték, hogy az országból még elég sok géprõl bejelentkeztek ebbe a rendszerbe. Szal még sokakat beküldenek/beküldtek.
Tudtam én, hogy semmi értelme sem lesz bemenni, de ugye ilyen helyekre muszáj. Mindenesetre elég sok pénze lehet a rendõrségnek, ha még a benzinpénzünket is kifizetik ilyen kis szarságokkal foglalkozva és mint említettem elég sokan lesznek még meg voltak is ebben az ügyben.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hát ha félsz h elrontasz vmit sztem jobban jársz ha be se kapcsolod a gépet, akkor tuti nem lesz semmi para
A másik hogy az a UPnP port kezelésének engedélyezése az micsoda?
És az jó ha ki van pipálva vagy ne legyen?
BattleTag: kabel15#2672
Tuti elcsesznék valamait aztán nem lenne netem hetekig :S
@ Hellomarci
Ha rádugok egy LAN kábelt máris tönkre megy az egész?
Ha resetelem a routert az megoldhatja a dolgot?
Tudna nekem valaki abban segíteni hogy nyissak egy portot amivel tudok csatlakozni másokhoz?
Routerem van és tegnap ráduktam egy másik gépet is azóta az utorrentem DHT:Letiltva és egy Vörös kõr ! jellel a közepén.
leteszteltem a portot és hibásnak írja.
A régi ami volt azt teszteltem az jó volt neki.
Szóval mit tegyek?
Aki tud segíteni írjon kérem mert tanácstalan vagyok.
de lényeg h mind2-t meg kell nyitnod utorrent esetében
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
.: mobilize.hu :.
pöttyös labdám meg annyi van, hogy én adom a tibibának 😊
.: mobilize.hu :.
milyen csillag az ott a dátum és a privát felirat között? :S
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Am valszeg OFF lesz, mert szerintem nem lesz köze a torrentezéshez akkor. 😊
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)