torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
nem olyan biztos. a mag is hasonlóan kezdte annó. a skyline olvadt össze az endlessel, ebbõl késõbb endless lett és végül mag, azóta nem kicsit kinõtte magát.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

jah elég hamar elfog tûnni a süllyesztõbe 😄

De abban benne volt az értelmetlen flame is.

DarkSector
jah de 1-2 napja 2. helyen volt a topic.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Met
szerintem a többség itt már kinõtt ebbõl...

amúgy, a foci vb topik szerintem mesterségesen van elöl tartva

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DarkSector
húzzatok bele mert kurvaszarul állunk!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gerypapa 95
bitemberen csak nekem romlott az arányom vagy másnak is ? 😮
Arány: 0.669 és mikor a razzia elõtt nekem 1 egészes arányom volt

Biztonsági mentésrõl hallottál már?

MR ME
énse használtam igazából mert mag jobb volt, de most azért elég nagy megváltás h foglalkoztam vele annó 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

FZoleee
egyáltalán nem... a régebbi torrenteken 4x-es feltöltési szorzó van 😊
Sickness
voltam. mivel nem léptem be egy ideje biztos kibasztak már.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Gerypapa 95
jól jönne ? mert te nem vagy regelve makiba ?

Sickness
amikor még volt ott akkom ócska volt ;>
mondjuk most biztos jól jönne -.-

MR ME
pfff....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
azért makit nem nevezném ócskábbnak 😊

Sickness
ha újraindul és nem lesz freereg akkor eladom neked az accomat.

Kongy
de olyan kurva okosak vagytok majd meglátjuk mi lesz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
insane-ék voltak olyan hülyék.... -.-

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sickness
"ócskább" oldalak mind újraindultak 2héttel ezelõtti mentéssel, pont a kór ne indulna...?

Andr0
Sziasztok, tudtok olyan torrent oldalakról ami hasonló az nCore-hoz csak épp amerikai vagy brit?

Armin & Ayu fan

ja szerinted voltak olyan hülyék, hogy nem csináltak biztonsági mentést? -.-
Mert a sok gyenge nettel rendelkezõ ember akkor nem maradna meg ott. Így is elég nehéz...
MR ME
jó nagy hülyeség amit írsz
maga az oldal ha újraindúl ezen a névem akkor nem megszûnt, csak kicsit "pihizett"
ezek után meg megy minden a régi kerékvágásba, adatbázisról biztos van biztonsági mentés, tehát megmaradnak a tagok, a feltöltésükkel és mindennel együtt
nem lesz free, nem változik semmi...

Kongy
Hülyeség lenne, ha az ncore-on nem lenne freereg, mert gyakorlatilag megszûnt, és ezzel együtt a felhasználók is, így ha nem lenne freereg nem lennének tagok. <#falbav>

MR ME
vmi backup biztos h volt

FSpofon
bh-n meg 0.3ig kell, pedig gecipro oldalnak nevezik :/

Arab money

gabo91
magon Free szerintem se lesz, esetleg korlátozott menyiségig megnyitják a meghívást. De remélem, hogy adatok megvannak és a régi tagok tagok maradnak...
sajánlom gigát is 25k felhasználóval jó kis oldal volt, föleg mikor 3 honapig free reg van. szerintem giga nem fog ujraindulni. Magban nagyon bízom.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

MR ME
nem lesz ott free, ne reménykedj

bakkerman
a kárpátokat összevonták az insane-el??? am beregeltem,de eléggé ledöbbentõ szabály,hogy csak 0.4-es arányig kell visszaosztani a torrenteket 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
nem lesz free,ha újraindul az oldal,akkor maradnak ugyanazok a felhasználók,max friss arányuk lesz,de nem lesz free reg,miért lenne???

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Gerypapa 95
mért lenne free ?

DJ RX7
kizárt

:3

Kongy
én az nCore-t várom még, mert eddig nem voltam regisztrálva, de most tuti freereg lesz, és akk én is beépülök. 😄

MR ME
azért respect a srácoknak, gyorsan újraélesztették

Kongy
Freeleech is van. 😊 Na, amúgy kiderült, hogy a Carpathins egy valami noname tracker volt... eddig. Most befogadták az iNSANE felhasználóit, tehát ha az Insane címére mentek fel, akkor a Carpathiansra érkeztek. 😊 Még Július 1-ig van freereg, aztán már csak meghívóval lehet bekerülni... Én csak az 5-ös arányomat sajnálom, de alapból kap az ember 500 MB feltöltést. 😊

FlyHigh
Régi azonosítók ahogy elnézem nem mennek, újreg kell mindenkinek.

Thrash \'Till Death

MR ME
ja megvan

MR ME
vki plz küldje el a makinak a címét, nekem a sima .com-os azt írja h az oldal fejlesztés alatt :S

Szolnokboy1
thx, be is regeltem. 😊

Kongy
*INSANE

Szolnokboy1
nem szóltam, már megvan. 😊

Szolnokboy1
az emberszabásúnak melyik a "régi www-s" oldala? valaki help pls!

desigo
jah nekem se küld...
Marci0115
énsem tudok jelszóemlékeztetõt kérni :/

davidka003
Mûködik.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

FZoleee
be, mûködik minden, chaten is írkálnak az emberek, stb 😄
Nekem azért gyanús hogy jelszó emlékeztetõt nem tud küldeni. Be is tudtok lépni?
grebber
Oké.Mindegy is a lényeg hogy megy.

Next PC upgrade: 2022

FZoleee
nem tudom, lehet leáll, és csak azért mûködik, hogy az emberek tudják, hogy mûködik az oldal
grebber
És akkor a com-os cimmel mi lesz ha elkészül ez az új cim leáll vagy mi nem értem?

Next PC upgrade: 2022