torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
~1,2 teránál el lehet kezdeni aggódni? <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Áh, baromság, nem kell mindent elhinni Persze, ha tényleg igaz, és pont hozzám jönnének ki, az nagy szívás volna...de csak nem

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

davidka003
200 ezer emberhez nyilván nem mennek ki.
Aki feltöltõ rangú volt és/vagy több TB feltöltése volt az elkezdhet aggódni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bakkerman
feltöltõk,akik seed szerverrel,nagy mennyiségben tették fel a cuccost,ergó õk "mûködtették" az oldalt,több terrányi up,stb...nah azoknak van félnivalójuk,de józsibácsinak,aki leszedett 300 gigát,és visszanyomott 490-et arra szarni fognak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tommygear
<#wow3><#wow3><#wow3>
Hegi90
A feltöltõk alatt mit kell érteni? Háromhatárpusztahegyi józsi bá, aki leszedte az Üvegtigrist meg visszaszídelte 2-re, az feltöltõnek számít? Vagy az olyan, aki letöltött 200 gigát és vissza 1,5 terrát? Vagy csak a releaserek?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bakkerman
nekem már napközben is szarakodtak,jöttek az IO hibák,meg a piros nyíl stb...meg rohadt lassú is

davidka003
"Üdv.

A héten valószínûleg megkezdõdnek a házkutatások, elõször a tracker üzemeltetõknél, aztán pedig a feltöltõknél. Mire kell figyelni: Nos, ha nincs vásárolt windows rendszerünk, truecrypt-el titkosítsuk le, hogy ne használhassák bizonyítékként, nem mondjuk meg milyen oprendszer volt a gépen, ehhez nincs közük. De tehetünk fel linuxot is, mindegy.

A titkosításhoz a jelszavakat nem vagy köteles átadni, ez abból adódik, hogy magadra nem vagy köteles terhelõt mondani. Ha nem adsz jelszót, elviszik a komplett gépet a nyomorékok, erre számítani kell. Ne legyen a lakásban másolt cd/dvd amin tört programok vannak, ez szokott lenni a legnagyobb baklövés.

Domain szerzõdéseket és tárhely szerzõdéseket tüntessük el, nehogy az ügyfeleket is betámadják. Nevünkre szóló számlákat szintén.

Film/mp3 másolat lehet, azért nem fognak szólni. A lefoglalt adathordozókat hitelesen másoltassuk le, készíttessünk cryptográfiai lenyomatot és jegyzõkönyveztessük. Ragaszkodjunk a másoláshoz és a hash rögzítéséhez jegyzõkönyvben. Hívassunk hatósági tanút a lefoglaláshoz / õ lehet tanú, ha a rendõr állatok megvernek / és éljünk panasszal a házkutatás / lefoglalás ellen, vagy írjuk, hogy 8 napon belül döntünk, hogy teszünk-e panaszt vagy sem.

A lefoglalás során szakértõ, vagy rendõr által tett kérdésre ne válaszoljunk semmikép, mert szokták rögzíteni a hangot.

Hívjunk ügyvédet, és mondjuk meg a rendõröknek, hogy bár beengedjük õket, a házkutatást csak akkor folytathatják ha megjött az ügyvéd.

Ha behívnak tanúnak ne mondj semmit, ha gyanúsítanak ne mondj semmit, majd írásban megteszed a vallomást.

Kitartást." by egy jóakaró asva.info

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én se értettem...ha nem lehet beírni, nem lehet kéri, mégis mirõl lehet beszélni egy torrent topic-ban?

Így kéne tán: Én töltök le egy oldalról, nem mondom meg mit, mert azt itt nem lehet, nem mondom meg az oldal nevét sem, mert az se lehet, és azt se mondom meg, hogy van-e oda meghívó. <#idiota>

Na mindegy, különben nem izgat annyira, csak én is furcsálltam.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

[HUN]FaTaL
<#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

Falkon
<#hehe>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

de õk nem adnak 😞
MR ME
brfk-nak most van sok

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

seedszervert hol érdemes bérelni? mert én most a megaseedet nézegetem, az egész olcsó
Met
Egyrészt, villogó szöveg harmadik sor.
Másrészt, az összes torrent oldal szabályzatában benne van, hogy ne reklámozd az oldalt nyilvános fórumokon.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ZilogR
én abszolút kívülállóként csak megkérdezem, mert nagyon érdekel:

tracker nevet nem lehet beírni, meg olyan nincs is, persze. de ennek mi is a célja? ez olyan, mint egy kórházban tilos beszélni a rák egyes típusairól, nehogy bárkinek rossz gondolatai támadjanak???

csak próbaképpen, a Google-ba beírtam, h "magyar tracker lista 2010 május" és már meg is volt az elsõ negyven-ötven a felhasználók száma, torrentek száma, elérhetõsége, megosztási aránya, stb szerint...

ez olyan, h mindenki tudja, fõleg egy informatikai portálon, hogy a szakmában levõ több éve(tizede)s gyakorlattal rendelkezõ rendszergazdákról ne is beszéljünk, akik megfelelõen tájékoztatták a poliszt vagy épp az õ infósaik...

ez olyan, mintha valakinek egy büdös nagy fika lenne az orra lyukában, mindenki tud róla, mégsem beszél róla senki.
ez olyan, mintha a nõk nem finganának, pedig õk is durrogtatnak, csak senki nem beszél róla.
ez olyan, mint a tény, hogy a férfiak kilencvenhat százaléka maszturbál, mégis senki sem ismer ilyen pasast

szóval én WTF állapotban vok...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Desiderata
van off spam topik betehetnéd fejlécbe
DarkSector
ahhoz kell tégla?
lassan már a brfk oldalára mennek a torrentezõk kommentelni vazze.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

David2
mert szted a sünöknek nincsennek beépített tégláik, és pont innen tájékozódnak?😄

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Met
A sün egy nagyon makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok

SÜN, SÜN, SÜN 😄 Fizetett Disznósün! 😄
DJ RX7
helyes!

:3

Met
Mostantól kezdve aki tracker nevet ír be ki lesz tiltva a topicból!

Jó, hogy sok oldal ideiglenesen megszûnt és máshol miket írogatnak, nem érdekel, itt nem lesz.

gabo91
Igen, de magnak elvitték egyik szeróját. Közölte no para többi megvan hamarosan újraindul
elvitték a többit is. Közölték, elképzelések vannak, nem kell nekik támogatás megoldják.
Anyagi gond? nem hinném mert vissza utasítják. Ha meg szerverlefoglaláson túl mást is (bírság, per stb) kapnának nem hiszem hogy egybõl az oldal újraindításán gondolkoznának.
Persze nem kevés pénzt kell belefektetniük, de majd a reklámokkal visszajön, vagy megint lesz sms küldés, nyeremény játék stb.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Dante73
Az lehet, de nem hinném, hogy most szívesen lennél a tulaj cipõjében, még akkor sem, ha Pamela Anderson, vagy Emma Wattson, esetleg Lady GaGa a csaja... (Kinek kinek ízlése szerint)

http://www.freetvmaci.info/

tommygear
csak jó lenne már vmi biztosat tudni mert ez már népszopatás
trident
<#eljen>

Kivárom, kivárjuk, nem az arány meg a megák érdekesek. Szurkolok a srácoknak.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tommygear
megmaradt minden felhasználó és minden adat ezt tegnap közölték, nem lesz freereg a büdös életbe ott
bakkerman
"Figyelemre méltó, hogy ha a torrentek száma hasonló ütemben növekedik, mint ebben a hónapban, akkor könnyen elérheti a fél milliós számot. A peerek száma pedig akár a 3,5 milliót is megközelítheti a közeljövõben, ami azt jelenthetné, hogy minden harmadik emberre az országban jut egy kapcsolodás." így már nem...:²/ amúgy érdekes,hogy 3 annyi peer volt a magon,mint az aszfalton,gyakorlatilag mindenben veri,a beel0@d meglepõ 😮

gabo91
hidd el akik a szerokat elvitték, tuti van köztük olyan aki ugyanugy torrentezik.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

bakkerman
fiam,fiam

autoszimulator
azám, biztos itt nézegetnek a rendõrök, itt szerzik a címeket. akkor már legfeljebb az ASVA vagy a ProArt kémkedik itt, de egy névbõl õk sem tudnak meg semmit. Se egy URL-bõl. Felejtsük már ezt a hülyeséget, hogy URL-t meg neveket nem használunk, nem múlik ezen semmi. Ha már itt tartunk, netcigányon, asva.info-n minden ott van.

.: mobilize.hu :.

Persze, mindegyik megtalálható vagy a jóbarát, vagy a lap.hu segítségével, meg még ezer féleképpen, de az aktuális helyzetükrõl, aktivitásukról a személyes bejegyzések árulnak el sokat.

bakkerman
MUKODIK! kösz Uri!

bakkerman
google elkezdesz ennyit bírni,hogy pret már kidobja azt a bizonyos kacsásat...

gagax
Okok😄

27661: nem tom hogy sikerült leszedni azt az 1kB ot😄 de meglepõdtem azon az arányon amikor rányomtam a profilomra😄 azt ott virít mellete egy kis smile amit 1 számu kupát nyujtogat xD😄

DarkSector
ez? baj? nézd meg facebook-ot.
ennyi erõvel tiltasd le pl a bittorent.lap.hu-t is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

berczely
Én kértem hogy privátban írják...<#szomoru2>

DarkSector

Ahhoz képest, hogy az a kifejezett kérés, hogy ne írjatok be tracker neveket, már szinte az összes, még talpon levõ trackerrõl tud a nagyvilág.

A sünöknek nem is kell több, csak ide benéznek, és készíthetik elõ a következõ nyomozást.

Nem tudom, a moderátor, vagy a gazda miért nem lép fel keményebben!

[HUN]FaTaL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lépj be

[HUN]FaTaL
Magon 0.3 volt mégis mindenkinek nagyobb volt.

Nem véletlen csak 3. legnépszerûbb téma 😉

Az oldalon állandó FREE LEECH van, tehát csak a feltöltést számoljuk!

DarkSector
az ami mai nap leirodott ebben a topicban az vajon mi????
ez nem flame? talán fontos dolgokat irkálnak? 😊

berczely
Sziasztok!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudnátok mondani privátban mûködõ vagy most induló új torrent oldalakat?Olyan rejtjelezve írjátok a neveket hogy nem értem mirõl beszéltek!Megköszönném a segítséget!

Hogy a fenébe szedtél le 1 kB-t? xD

gagax
Hali!Carpathians miszerint számlolja h mennyit töltöttem le stb😮😄 mert eddig úgy nézi h 1 KB töltöttem le 2 gigát meg vissza...így
2,107,056.000 így állok arányba😄 pedig már töltöttem le 1-2 dolgot és semmi nem volt free v nem tom 😄 na mind1 nem rossz oldal😄 2 napja vagyok tag csak =)

DJ RX7
énis<#wow3>

:3

Pepsi Twist
na írok má valamit hogy feljebb kerüljünk 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.