torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Aki feltöltõ rangú volt és/vagy több TB feltöltése volt az elkezdhet aggódni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A héten valószínûleg megkezdõdnek a házkutatások, elõször a tracker üzemeltetõknél, aztán pedig a feltöltõknél. Mire kell figyelni: Nos, ha nincs vásárolt windows rendszerünk, truecrypt-el titkosítsuk le, hogy ne használhassák bizonyítékként, nem mondjuk meg milyen oprendszer volt a gépen, ehhez nincs közük. De tehetünk fel linuxot is, mindegy.
A titkosításhoz a jelszavakat nem vagy köteles átadni, ez abból adódik, hogy magadra nem vagy köteles terhelõt mondani. Ha nem adsz jelszót, elviszik a komplett gépet a nyomorékok, erre számítani kell. Ne legyen a lakásban másolt cd/dvd amin tört programok vannak, ez szokott lenni a legnagyobb baklövés.
Domain szerzõdéseket és tárhely szerzõdéseket tüntessük el, nehogy az ügyfeleket is betámadják. Nevünkre szóló számlákat szintén.
Film/mp3 másolat lehet, azért nem fognak szólni. A lefoglalt adathordozókat hitelesen másoltassuk le, készíttessünk cryptográfiai lenyomatot és jegyzõkönyveztessük. Ragaszkodjunk a másoláshoz és a hash rögzítéséhez jegyzõkönyvben. Hívassunk hatósági tanút a lefoglaláshoz / õ lehet tanú, ha a rendõr állatok megvernek / és éljünk panasszal a házkutatás / lefoglalás ellen, vagy írjuk, hogy 8 napon belül döntünk, hogy teszünk-e panaszt vagy sem.
A lefoglalás során szakértõ, vagy rendõr által tett kérdésre ne válaszoljunk semmikép, mert szokták rögzíteni a hangot.
Hívjunk ügyvédet, és mondjuk meg a rendõröknek, hogy bár beengedjük õket, a házkutatást csak akkor folytathatják ha megjött az ügyvéd.
Ha behívnak tanúnak ne mondj semmit, ha gyanúsítanak ne mondj semmit, majd írásban megteszed a vallomást.
Kitartást." by egy jóakaró asva.info
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Így kéne tán: Én töltök le egy oldalról, nem mondom meg mit, mert azt itt nem lehet, nem mondom meg az oldal nevét sem, mert az se lehet, és azt se mondom meg, hogy van-e oda meghívó. <#idiota>#idiota>
Na mindegy, különben nem izgat annyira, csak én is furcsálltam.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Másrészt, az összes torrent oldal szabályzatában benne van, hogy ne reklámozd az oldalt nyilvános fórumokon.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tracker nevet nem lehet beírni, meg olyan nincs is, persze. de ennek mi is a célja? ez olyan, mint egy kórházban tilos beszélni a rák egyes típusairól, nehogy bárkinek rossz gondolatai támadjanak???
csak próbaképpen, a Google-ba beírtam, h "magyar tracker lista 2010 május" és már meg is volt az elsõ negyven-ötven a felhasználók száma, torrentek száma, elérhetõsége, megosztási aránya, stb szerint...
ez olyan, h mindenki tudja, fõleg egy informatikai portálon, hogy a szakmában levõ több éve(tizede)s gyakorlattal rendelkezõ rendszergazdákról ne is beszéljünk, akik megfelelõen tájékoztatták a poliszt vagy épp az õ infósaik...
ez olyan, mintha valakinek egy büdös nagy fika lenne az orra lyukában, mindenki tud róla, mégsem beszél róla senki.
ez olyan, mintha a nõk nem finganának, pedig õk is durrogtatnak, csak senki nem beszél róla.
ez olyan, mint a tény, hogy a férfiak kilencvenhat százaléka maszturbál, mégis senki sem ismer ilyen pasast
szóval én WTF állapotban vok...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
lassan már a brfk oldalára mennek a torrentezõk kommentelni vazze.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Jó, hogy sok oldal ideiglenesen megszûnt és máshol miket írogatnak, nem érdekel, itt nem lesz.
elvitték a többit is. Közölték, elképzelések vannak, nem kell nekik támogatás megoldják.
Anyagi gond? nem hinném mert vissza utasítják. Ha meg szerverlefoglaláson túl mást is (bírság, per stb) kapnának nem hiszem hogy egybõl az oldal újraindításán gondolkoznának.
Persze nem kevés pénzt kell belefektetniük, de majd a reklámokkal visszajön, vagy megint lesz sms küldés, nyeremény játék stb.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
http://www.freetvmaci.info/
Kivárom, kivárjuk, nem az arány meg a megák érdekesek. Szurkolok a srácoknak.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
.: mobilize.hu :.
27661: nem tom hogy sikerült leszedni azt az 1kB ot😄 de meglepõdtem azon az arányon amikor rányomtam a profilomra😄 azt ott virít mellete egy kis smile amit 1 számu kupát nyujtogat xD😄
ennyi erõvel tiltasd le pl a bittorent.lap.hu-t is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A sünöknek nem is kell több, csak ide benéznek, és készíthetik elõ a következõ nyomozást.
Nem tudom, a moderátor, vagy a gazda miért nem lép fel keményebben!
ez nem flame? talán fontos dolgokat irkálnak? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2,107,056.000 így állok arányba😄 pedig már töltöttem le 1-2 dolgot és semmi nem volt free v nem tom 😄 na mind1 nem rossz oldal😄 2 napja vagyok tag csak =)