torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ja értem már... a sok smsweb szolgáltató akik súlyos milliókat kaszálnak havonta, biztos adnak nekik is egy kis költõpénzt
szánalom tényleg amúgy
Bazinga!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Caramelt személyesen ismerem, egy középkategóriás autója van, semmi extra
Bazinga!
"Az egyik nagy magyar torrenttracker esetében, amit nem érintett a razzia, jelentõs forgalomnövekedést volt megfigyelhetõ, a razziát megelõzõ napon az oldalon a csúcsforgalom 0,7 GByte/s volt, ez vasárnapra a kétszeresére emelkedett."
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
"amióta létezni úgy hívjuk ezt a népcsoportot. függetlenül attól, hogy mit csinál"
Amióta a cigány szónak pejoratív értelme lett, minden cigányra ráaggatjátok (a különbözõ jelzõkkel együtt), függetlenül attól, hogy mit csinált. Már nem elérhetõ a 27920 -as hsz, de Caramelre használta elég lenézõen a cigány szót, holott Caramel a legnormálisabb cigány emberek között van az országban 😊 Ne értsd félre. Én sem szeretem a bûnözõket, legyenek akármilyen színûek vagy származásúak. DE. Titok v. nem titok, de én is cigány vagyok. Kaptam már én is olyat a fejemhez, hogy "ez is csak egy cigány", vagy pl. társkeresésnél volt 2-3 lány, akivel nagyon jól elvoltam msn -en, dicsértek, hogy ilyen normális fiúval még nem találkoztak...stb., aztán mikor kiderült a származásom, mindegyik lekoccoltatott.
Szóval maradjunk annyiban, hogy semmi baj a cigány szóval, engem nem zavar. Csak a mögöttes tartalom ami zavaró.
Nade mindegy tényleg.
(Met, sry újfent, többet nem szpemmelek mostmár 😄)
Bazinga!
Hidd el, megvan nekem is a magam helye... Csak nem reklámozom és nem verem rá magam 😊
Tudod a dicsekvés csúnya dolog...
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudod hogy iagazam van..Ott a bizonyíték, tereled itt a témát...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Puszika drága! Rángasd tovább! Menõmanó <#hehe>#hehe>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
:3
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Eltünt a regem. Név nincs emailcimel nincs reg, azt irta nekem is. kaptam emghívót regelni akartam akkort azt irta már regizett a cím és a név is foglalt.
Ha másik cimet irtam be akkor meg nem oda kaptam a meghívót azért nem jo.
Aki adott meghívót vonja vissza, majd egy másik emailcímre küldje el és arrol regisztrálj be egy másik néven. Nekem csak így sikerült. Jeleztem a staffnak de le se szarták.
Melyik oldal?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑