torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Körülírnád?

Az, hogy egy hónapig csak free-t szedhettél, ahhoz kellett egy cseresznyebelsõ, ami ezt lehetõvé tette.
És egy közösség vagy szûkkörû elit klubként akar viselkedni, az ilyen "ne is legyen ott" vélemény csak ezt eredményezi.
Vagy igazi közösségként, tudomásul véve a sokszínûséget, a nagyságrendileg eltérõ lehetõségeket, az önzetlen adakozást, a torrent és fájlmegosztás eltérõ lehetõségeit a No1 hez méltóan mûködni.
Az õ nagyságuk ebben rejlett, a többiek szûkkeblûsége meg magában hordozza a marginalitást.
mellesleg aki nem seedel vissza hetekig valamit (akár 50K-val), az ne is legyen ott
😄
fotográfik kolomp edisön :D
És mivel az átlagfelhasználók vannak többségben, és nem a seedhuszárok, így sokan egy két próbakör után hanyagolják ezeket az oldalakat.
A No1 azért volt a legjobb, mert nem egy két seedhuszár haver véleményére alapozták a stratégiájukat, hanem a valós helyzetet felismerve a nagy többség igényeit szolgálták ki.
Amíg ez a mentalitás nem jelenik meg a feltörekvõ oldalakon, addig a feltörkvés csak egy irreális álom marad.
Cirka 1 éve vagyok digis, elõtte én is szívtam a DSL-el, de 2006-óta talpon voltam azzal is.
Igen, digivel baszott könnyû, ezt aláírom. Sokszor le kell lõnöm a torrentet, mert már nincs pofám napi 30-40gigát feltolni.
szal lehet itt pofázni h jajj hát tök simán lehet tartani az arányt, de azért bele kéne abba is gondolni, h nem mindenki megabájtokkal tölt felfele
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Valóban lehet tartani egy minimális arányt, de amit precision írt, az valós probléma.
És aki gyûjtõ, az sokkal többet szeretne letölteni, mint az az egy-két kedvenc, aminek utána a hónapokig tartó seedjével elkerülheti a kitiltást.
Részben ezért a szabályozásért fordulhatnak sokan az "UP-hack" toolhoz, ami meg már a warez warezolása.
aszfalton kívül nincs regem semmilyen magyar trackerre, nem is ismerem õket, meg eddig nem is volt rá szükségem 😊
Bazinga!
Next PC upgrade: 2022
nem kell minden szir-szart leszedni csak azért mert van
ennyi a titok
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A csonthéjas azért volt az egyik legjobb, mert a kor adta aszimmetria lehetõségét, értelmét felfogták, és azoknak is adtak reális arányképzési lehetõséget, akik nem rendelkeztek gigabites upload lehetõséggel.
A rendszeres és fix free tagekkel mindenki elégedett volt, mindenki megtalálta a számítását, és az oldal nemhiába vált a No.1-á.
A kisebb oldalak staffja még a régmúlt idõkbe révedve, az általad is írt problémát vagy meg sem értve, vagy elegánsan figyelmen kívûl hagyva vezeti az oldalt, és csodálkoznak, hogy senki nem kiváncsi rájuk.
Bazinga!
tényleg hiányzik a mag most, a sok free torrent meg a duplauppos torrent miatt
Bazinga!
nem hiszem el, hogy nehéz épp ésszel felfogni azt ami még a kurzornál is be van írva - direkt nekik
Nos ez nem így van !!!
Léteznek a valódi demokráciát régóta gyakorló nemzetekben olyan politikusok, és elég sokan, akik nem csak a szabdrablás lehetõségét látják a politikai hatalomban. Számukra még erkölcsi kötelesség a lemondás, a visszavonulás, ha hazugságon, visszaélésen kapják õket.
Az igaz, hogy õk nem a keleti régióban nevelkedtek. De ez nem jelenti azt, hogy ennek itt így is kell maradnia.
A fiatal, még nem kompromittálódott emberek hajlamosak a tiszta értékeket magukévá tenni, és úgy politizálni, hogy az az egész közösség hasznára váljon, és ne csak a gazdagok játékszere legyen.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Az jutott eszembe, vajon hány barom fogja egy órán belül wordben szerkeszteni, százszámra nyomtatni és postaládákba dobálni poénból...<#violent>#violent><#violent>#violent>
Azért mielõtt ilyeneket felpakolnak bárkik webre kicsit gondolkodhatnának...!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Warez mindig is lesz, ha a torrentnek végleg le fog áldozni (szerintem elõbb-utóbb maga a protokolnak is vége, mert egyre sikeresebben korlátozzák a szolgáltatók már...), jön egy új technológia vagy protokol, és megint kezdõdik a macska-egér harc az elejétõl 😊
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem sírni kell, hanem példát venni a Svédekrõl. Ott a Piretabay elleni per bejuttatta a kalózpártot a parlamentbe. Most a Piratebay-t a Svéd kalózpárt mûködteti.
A multik, kiadók prüszkölnek is rendesen, mert a parlamentbõl a kalózpártnak sokkal több lehetõsége van kontrollálni a sztárvilág, és a kiadók hazug álláspontjait.
Felháborító, és tarthatatlan, hogy amíg a lakosság zöme megélhetési gondokkal küzd, addig a "sztárvilág" és a kiadók menedzsmentje fényûzõ, hivalkodó életmódot folytat.
Állítólag ma magyarországon kb másfél millió torrentezõ van. Ha a következõ választásokon mind a kalózpártra szavazna, akkor nem csak bekerülne, de többségi gyõzelmet is aratna egy ilyen párt.
18 név felett nem csak választó, de választható is az ember. Sok olyan fiatal van, akikben megvan a tehetség, a képesség egy ilyen politikai munkához.
Rajta, tessék megalapítani a magyar kalózpártot. Az internet, a torrentoldalak segítségével a toborzás, a program megalkotása, a kampány mind mind a gazdagok segítsége, folytogató támogatása nélkül is megoldható.
Aztán a parlamentben lehet olyan törvényeket alkotni, hogy az ilyen ASVA, Proart féle szervezeteknek elmenjen a kedvük az állampolgárok vegzálásától.
Ha lesz kalózpárt négy év múlva, én ígérem rájuk szavazok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
nem fogok 3-5ezret kiadni egy olyan albumért, amit utána biztos nem rakok be újra... meg nem fogok moziba menni minden héten 1500 ft -os jegyárak mellett
ha picit javulna az életszínvonal, nõnének a fizetések, és az árak is megközelítenék már végre az eu -s átlagot (vicc, hogy minden drágább itthon, mint sok olyan országban, ahol 4-5x többet keresnek az emberek mint itthon) akkor a warez is visszaszorulna egy kicsit szerintem
Bazinga!