torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
most is ugy van, és 1 nap alatt 5-6 oldal.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elvileg a tûzfalban is engedélyezve van..
Valami ötlet?
MEMBERS OF MAYDAY
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Letöltésnél mindig megszakad a kapcsolatom.
Mi lehet a baj?
Mit lehet vele csinálni?
T-homos vagyok.
Steam: zboard25
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Rekord idõ alatt 2000-en regisztráltak az oldalra, ezért a mai napra a regisztrációt felfüggesztjük. Miután átnéztük a regisztrálókat, újra kinyit az oldal. (holnap)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Azelõtt meg szentségeltem is elég erõteljesen, mert a modemem már olyan régi, hogy a torrentezéstõl meghal... szóval próbálhattam én seedelni akárhogy... random idõközönként szétkapcsolt a modem és csak újraindítás után állt helyre:S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
2 hónapja regeltem kb😄
Arány: 5.397 Fel: 676.16 GB Le: 125.29 GB
persze h lehet tartani, de azért nem szokták elvárni az 1.0-s arányt, de nekem végülis mind1, tõlem kérhetnek 2-est is, csak töröljék már a gecibe az élõsködõket mert unalmas a sok karbantartás 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem neked szántam, csak Te voltál az utolsó😊
The Matrix has you...
Ezért torrentezek
Szóval szvsz jó ötlet lenne az 1 alattiakat kiszórni...
egyébként ki beszélt linuxról? 😄
a percenkénti pingelés túl ritka, legalább másodpercenként kellene
a LAN-on lévõ gépek pingelése nem ér semmit, mert van hogy a tûzfaluk blokkolja, ezért arping-et érdemes inkább használni, az mindig mûködik
Ezeket meg is csináltam .net-ben, a futó process figyelést is meg még csomó szart, csak aztán félbemaradt mert más projekteken kell dolgoznom.
Úgyhogy GUI sincs még meg még csak lógnak a komponensek a levegõbe. Valószínû már nem is lesz kész soha.
A routeremre írtam egy scriptet ami arping-el és sávszélkorlátozza a gépeket ha 1-nél több gép van bekapcsolva, így nem csak a torrent általi belassulás hanem minden egyéb általi belassulás is ki van zárva.
Ha már Linux, akkor javaslom a Transmission-t (Linux alatt kiforrottabb torrentkliens). Felrakható daemonként, távolról irányítható RPC protokollon keresztül (például transmission-remote-gui segítségével, vagy lokálisan a hozzá adott transmission-remote nevû parancssoros programmal).
"- pingidõk figyelése, ha megnõnek, visszavesz a töltés sebességébõl"
Például ping és transmission-remote segítségével:
if [ `ping -c 3 sg.hu | grep rtt | cut -d"/" -f 5` > 10 ]
then
transmission-remote -d 32 -u 4
fi
Itt az sg.hu-t pingeljük 3-szor és ha az átlag válaszidõ magasabbak 10 ms-nál, akkor szabályozunk (32 kbps-ra a letöltést, és 4 kbps-ra a feltöltést)
"- LAN-on lévõ gépek figyelése, ha bekapcsolnak, visszavesz a töltés sebességébõl"
Hasonló az elõzõhöz:
if [ `ping -c 3 192.168.1.127 | grep transmitted | awk '{print $4}'` -gt 0 ]
then
transmission-remote -d 32 -u 4
fi
Ugyancsak 3-szor pingelünk, és ha a kapott csomagok száma 0-nál nagyobb, akkor szabályozunk.
"- futó processek figyelése, ha olyan indul el amit megadtunk, visszavesz a töltés sebességébõl, vagy szünetelteti az összes futó torrentet"
ps aux | grep -v grep | grep -c processzneve - ha több van belõle mint 0, akkor visszaveszel a sebességbõl
Hogy ez automatikusan fusson: crontab-ba berakod, és percenként lefuttatod.
Miért van az, hogy az utorrent v. a bittorrent 7.1 maximum 1.4 mb és 1.7 mb/sec letöltést enged, holott alapvetõen 2.5-2.7 mb/sec között kellene maximum jönni? kipróbáltam olyan torrentel, amit sokan seed-elnek, pl vuze val meg anno bitlord-al jött is maxon. ezekkel meg csak ennyivel... pls help, csupán ennyi bajom van az utorrentel/bitTorrent-el...
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyébként a torrentek 5-10%-a free.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑