torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy rendõr se hülye annyira, hogy ne tudjon google-t használni😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nem mert rendõr vagy
Atika :o)
Sziasztok meg tudna nekem valaki irni priviben, hogy a first... es az insane oldalnak hogy van pontossan a cime? Koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Flamer
#31470: azert par bloxblur mehetett volna ra :|

http://loal.atw.hu

DarkSector
minek?
most is ugy van, és 1 nap alatt 5-6 oldal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

maateking
hello nem tudjátok mi lehet a probléma--> uTorrent nél elindul a letöltés, és pár másodperc mulva kiírja, hogy a hozzáférés megtagadva.
Elvileg a tûzfalban is engedélyezve van..
Valami ötlet?

MEMBERS OF MAYDAY

állítsd be, hogy 1 oldalon 100 torrent legyen😛

DarkSector
csak uncsi 5-6 oldalt lapozgatnom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Marci0115
és egyre durvább lesz 😄

DarkSector
tök durva magon fél naponta 300 új feltöltés....O_o

danyi2
Sziasztok!
Letöltésnél mindig megszakad a kapcsolatom.
Mi lehet a baj?
Mit lehet vele csinálni?
T-homos vagyok.

Steam: zboard25

bakkerman
nC (L)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
Kemény... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zaki
az a helyesírás, omg...

<#dumcsi>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

tototto

birdo
Nagyon rákattantak...vajon mit adnak ingyen ??? 😊

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

köszi😊

lolSL
2010-11-11 - 2000 regisztráció

Rekord idõ alatt 2000-en regisztráltak az oldalra, ezért a mai napra a regisztrációt felfüggesztjük. Miután átnéztük a regisztrálókat, újra kinyit az oldal. (holnap)

igen, de hol lehet regelni... mert itt csak belépni lehet meg elfelejtett jelszót kérni:S

z0ty4
Nem vagy Passzív ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

davidka003
Nekem 9 óra körül az oldal sem jött be.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tök jó, hogy telebasszák a magblogot minden szarral, de azt nem írja senki, hogy most néha úgy dönt a tracker, hogy nem számol feltöltést...

Miért van az, hogy bittorent 7.1-nél csak a 100%os seed-ekre csatlakozik(2 db) a többi leec-herre nem?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Ez egy nagyon jó kérdés😄 De most már nem is idegesít😊

Narxis
Mé nem kérsz új modemet?

Én most csak azt mutattam, hogy nekem is szar a netem itthon (kb 470le/30fel), de a seedservert nekem találták ki😊

Azelõtt meg szentségeltem is elég erõteljesen, mert a modemem már olyan régi, hogy a torrentezéstõl meghal... szóval próbálhattam én seedelni akárhogy... random idõközönként szétkapcsolt a modem és csak újraindítás után állt helyre:S

bakkerman
digi?

MR ME
de most épp nem a paneles digisek netét akartuk összemérni, másról volt szó....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fel: 1.76 TB Le: 64.47 GB
2 hónapja regeltem kb😄

MR ME
jó nekem is 1Mbit feltöltéssel
Arány: 5.397 Fel: 676.16 GB Le: 125.29 GB

persze h lehet tartani, de azért nem szokták elvárni az 1.0-s arányt, de nekem végülis mind1, tõlem kérhetnek 2-est is, csak töröljék már a gecibe az élõsködõket mert unalmas a sok karbantartás 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bigapó
Én úgy vagyok vele, hogy valamit valamiért. napi 14-16 óra bõven elég az 1, de az ennél jóval magasabb arány tartására is (ezt úgy, hogy 24 órát otthon sem vagyok hetente 2-3 alkalommal). régen nekem is nehéz volt, 3 mbit-es nettel, felfelé asszem 50 kbyte-al ment anno (de ez lehet még egy másik csomag volt, nemtom), most a 300 a max, de az se mindig, van, hogy órákon át 100-al megyek és most 7 fölötti az arányom, de az egyet mindig tudtam tartani. figyleni kell, ennyi az egész. Szerintem meg rengeteg free van és vannak olyan oldalak ahol a régebbi torrentek többet érnek.

nem neked szántam, csak Te voltál az utolsó😊

The Matrix has you...

Narxis
<#eljen>

bakkerman
ennyi!

Ennyit szeretnék üzzeni a torrentezéssel kapcsolatban az Artisjusnak meg a többinek:

Ezért torrentezek
Hát jah... ha az itthoni adslrõl seedelnék, akkor én is kb csak freeket töltenék le (a legtöbb amit keresek fent van freeben)... akkor is 1 fölött lenne az arányom, mert nem töltenék le ilyen pofátlanul, mint most seedszerverrel... bár mondjuk azért így is óvatosan csinálom, asszony úgy is ront eleget az arányon😄

Szóval szvsz jó ötlet lenne az 1 alattiakat kiszórni...

kösz a választ.

egyébként ki beszélt linuxról? 😄

a percenkénti pingelés túl ritka, legalább másodpercenként kellene

a LAN-on lévõ gépek pingelése nem ér semmit, mert van hogy a tûzfaluk blokkolja, ezért arping-et érdemes inkább használni, az mindig mûködik

Ezeket meg is csináltam .net-ben, a futó process figyelést is meg még csomó szart, csak aztán félbemaradt mert más projekteken kell dolgoznom.
Úgyhogy GUI sincs még meg még csak lógnak a komponensek a levegõbe. Valószínû már nem is lesz kész soha.

A routeremre írtam egy scriptet ami arping-el és sávszélkorlátozza a gépeket ha 1-nél több gép van bekapcsolva, így nem csak a torrent általi belassulás hanem minden egyéb általi belassulás is ki van zárva.
Dj Faustus
Érdekes, erre a régi bejegyzésre hogy leletem rá? Pedig itt volt az elsõ oldalon...

Dj Faustus
"tud valaki olyan progit, ami az utorrentet irányítja?"
Ha már Linux, akkor javaslom a Transmission-t (Linux alatt kiforrottabb torrentkliens). Felrakható daemonként, távolról irányítható RPC protokollon keresztül (például transmission-remote-gui segítségével, vagy lokálisan a hozzá adott transmission-remote nevû parancssoros programmal).

"- pingidõk figyelése, ha megnõnek, visszavesz a töltés sebességébõl"
Például ping és transmission-remote segítségével:
if [ `ping -c 3 sg.hu | grep rtt | cut -d"/" -f 5` > 10 ]
then
transmission-remote -d 32 -u 4
fi

Itt az sg.hu-t pingeljük 3-szor és ha az átlag válaszidõ magasabbak 10 ms-nál, akkor szabályozunk (32 kbps-ra a letöltést, és 4 kbps-ra a feltöltést)

"- LAN-on lévõ gépek figyelése, ha bekapcsolnak, visszavesz a töltés sebességébõl"
Hasonló az elõzõhöz:
if [ `ping -c 3 192.168.1.127 | grep transmitted | awk '{print $4}'` -gt 0 ]
then
transmission-remote -d 32 -u 4
fi

Ugyancsak 3-szor pingelünk, és ha a kapott csomagok száma 0-nál nagyobb, akkor szabályozunk.

"- futó processek figyelése, ha olyan indul el amit megadtunk, visszavesz a töltés sebességébõl, vagy szünetelteti az összes futó torrentet"
ps aux | grep -v grep | grep -c processzneve - ha több van belõle mint 0, akkor visszaveszel a sebességbõl

Hogy ez automatikusan fusson: crontab-ba berakod, és percenként lefuttatod.

grebber
kárpátos oldallal mi a helyzet nekem nem igen akar bejönni 😞 ?

Next PC upgrade: 2022

Üdv!
Miért van az, hogy az utorrent v. a bittorrent 7.1 maximum 1.4 mb és 1.7 mb/sec letöltést enged, holott alapvetõen 2.5-2.7 mb/sec között kellene maximum jönni? kipróbáltam olyan torrentel, amit sokan seed-elnek, pl vuze val meg anno bitlord-al jött is maxon. ezekkel meg csak ennyivel... pls help, csupán ennyi bajom van az utorrentel/bitTorrent-el...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

MR ME
nekem is, de ment is a gép elég sokat...

[HUN]FaTaL
1 feletti arányom volt akkor is mikor ADSLem volt, meg utána is mikor kábelnetem.

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
0.5 is elég lenne szvsz, nem várhatjuk el h mindenkinek geci nagy feltöltése legyen vagy menjen folyamatosan a torrent...így is repûlne jópár ember, de mivel régen is volt folyamatos törlés, gondolom vissza fogják hozni megint, csak még elbasszák elötte a blogjukat a mesedélutánokkal vagy nem is tudom miket írnak már oda, de lényegeset nem nagyon...

[HUN]FaTaL
Akkor legyen 0.8. Teljesen abszurd, hogy parazita emberek vannak az oldalon akik semmit sem osztanak vissza mindent csak letöltenek.

Palinko
manapság kicsit talán változott a helyzet, de régen minden free volt ami több embert is érdekelt, új filmek játékok mindég freek. és azért ott össze lehet szedni.
davidka003
De akkor sem lehet arra kényszeríteni az embereket, hogy csak free torrenteket töltsenek le. Teljesen abszurd amit akartok és ezt úgy mondom, hogy 1 fölötti arányom van.
Egyébként a torrentek 5-10%-a free.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

[HUN]FaTaL
Ugye belekalkuláltad hogy a torrentek fele free?😊 Tehát a feltöltésed nõ, a másik letöltése viszont nem. Az adatmennyiségrõl nem is beszélve 😊

davidka003
Már párszor elmondták, hogy egy zárt rendszerben nem lehet mindenkinek 1 fölötti aránya. Ha valaki tõled tölt valamit akkor az õ aránya csökken a tied meg nõ. Ha te töltesz akkor a tied csökken és az övé nõ.

Narxis
UPC korlátozza a torrentet