torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg bonyolult..<#nevetes1>#nevetes1>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az lenne a kérdésem, hogy a torrent fájlokkal mit kell kezdeni, miután letöltöttem? Már kérdeztem egypárszor, el is magyarázták, de egyszer sem bírtam megérteni.😄 Remélem leírva mostmár sikerül..😊
Elõre is köszönöm!
megnézném...
De mi is ez pontosan? Ilyet, hogy helyi felügyelet, nem találok...
Mi a pontos neve?
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
The Matrix has you...
- A programban be van állítva a rendszerrel indulás
- Beraktam az indítópultba is, hátha akkor elindul, de nem
- ha kézzel eindítom akkor a Windows rákérdez, hogy valóban engedélyezem-e az indítását, mert módosításokat akar végrehajtani a számítógépen.
Eddig ez se volt... Ha igent nyomok akkor elindul.
De miért nem megy automatikusan?
Tud valaki megoldást?
köszi
Pepsi, az Escalade a tied? Nagyon faszán néz ki! <#eljen>#eljen>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
[merlinw.org]
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jó meg szép, meg müködik rendesen, de valamiért az óra mellõl eltûnik az ikonja ha minimalizálom az ablakot, vagy bezárom.
A háttérben fut, a feladatkezelõben látszik (Windows 7).
Tud valaki megoldást?
Kösz
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
isohunt esetében sincs másképp
lehet akik épp isohunton töltenek nem olyan jó a netjük mint a magosoknak
utorrentet használok és a következõ gondom lenne vele. Az mitõl lehet, hogy magról megy rendesen a letöltés, de ha isohuntról szedek valamit akkor az marha lassan jön pedig van seeder rendesen. Én mindig ez van. Köszönöm a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
"Tipp-mix"
MI A FASZ?
"Semmi VII"
LEMARADTAM VALAMIRÕL?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://goo.gl/gd6Zi5
Ilyen a Company of Heroes sorozat minden kieggel. Azt se tudom multiznak e vele. Vagy megvenném szívesen a Railroad tycoon 2 platinumot de nem találom sehol...egyértelmû hogy miért de akkor is. De még sorolhatnám.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Felesleges költenem üres lemezre ha késõbb már úgysem játszanék vele.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
kicsomagolni gyorsan csomagol a gépem, szóval ez se probléma és seedelni meg úgy se saját vinyóról seedelek😄
Csupán azt akarom mondani, hogy a feltöltõnek valóban jobb valamivel, de globálisan nézve inkább rossz.
Nekem például több szempontból is rossz:
- Dupla helyfoglalás
- Belassul a gép kicsomagolás alatt (virtuális gépek is futnak a munkám miatt)
- Ha ki akarom másolni a medialejátszómra hálózaton, akkor külön kell indítani mindegyik csomagolást és megvárni, indítani a következõt. Míg ha ki van csomagolva, akkor total commanderbe queue-ba tudom tenni a másolásokat.
Egyik se egetrengetõ probléma, nem panaszkodni akarok, csak szemléltetni, hogy ez letöltõnként probléma lehet. Egy átlagos torrenten van mondjuk 30-40 letöltõ (hasamra ütöttem), és van a feltöltõ. FTP-n is csak ritkán megy át hibásan a cucc, mondjuk minden tizedikre, és akkor szerintem sokat mondtam. Ez akkor 10 torrent ami 300-400 letöltõ. Tehát ami szemben áll:
1(!) feltöltõnek x GB-ot kell újratölteni VS 300+(!) letöltõnek kell dupla tárhely (+x G😎 és egyéb erõforrások, és még az esetleges plusz macerák
15 körül már megvan 2-3 havi xbox részlet 😄😄
15ért félterrás van
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
flame-elni akarsz? tõlem megkapod, bár most inkább megyek sorozatozni (amit magról töltöttem le, és volt helyem kicsomagolni 😉)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Annyiért engem is érdekel.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amúgy a vlc player rar-ból is tud visszajátszani filmeket
sajnos nem mindig sikerül neki de általában igen
Többnyire magról töltök, de a sorozatokat inkább a sorozatosról, mert a magon darabolva van. Egyébként magról tölteném azokat is.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/