torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Társítod valamilyen torrent klienshez (utorrent,bit torrent pl.) aztán letöltöd a cuccot.
Tényleg bonyolult..<#nevetes1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy a torrent fájlokkal mit kell kezdeni, miután letöltöttem? Már kérdeztem egypárszor, el is magyarázták, de egyszer sem bírtam megérteni.😄 Remélem leírva mostmár sikerül..😊
Elõre is köszönöm!
nem állítgattam mostanában ilyesmit, úgyhogy nem tudom, de azért megnézem...

megnézném...

De mi is ez pontosan? Ilyet, hogy helyi felügyelet, nem találok...

Mi a pontos neve?
Armagedown
nekem mind elindul , most a 2.0.4 van fenn és semmi gond vele , indul automatikusan

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

bigapó
Be van kapcsolva a helyi felügyelet vagy mi a szar az? ami mindig nézi, hogy milyen dolgokat állítasz a win7 illetve vista alatt. Én alapból rögtön telepítés után kikapcsolom, szóval nem tudom a nevét sem, de ilyen hibát nem is szokott generálni, ezért tippelek erre😊

The Matrix has you...

Az utorrent 2.2 (és az elõzõ verziók se) indul el automatikusan a windows 7 indulásakor.

- A programban be van állítva a rendszerrel indulás
- Beraktam az indítópultba is, hátha akkor elindul, de nem
- ha kézzel eindítom akkor a Windows rákérdez, hogy valóban engedélyezem-e az indítását, mert módosításokat akar végrehajtani a számítógépen.
Eddig ez se volt... Ha igent nyomok akkor elindul.

De miért nem megy automatikusan?

Tud valaki megoldást?

köszi
Kandurex
jah, hogy hm, rég voltam arra 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tommygear
Falkon
Off:
Pepsi, az Escalade a tied? Nagyon faszán néz ki! <#eljen>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pepsi Twist
XP SP3 ugyan ez a gond

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

MerlinW
[HUN]FaTaL
Már nyár óta org.

http://goo.gl/gd6Zi5

Maximus4
Mert .org!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Kandurex
mi van a majommal? a .com nem igazán megy 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Letöltöttem a legújabb stabil utorrentet (2.2 build 23071).
Jó meg szép, meg müködik rendesen, de valamiért az óra mellõl eltûnik az ikonja ha minimalizálom az ablakot, vagy bezárom.
A háttérben fut, a feladatkezelõben látszik (Windows 7).

Tud valaki megoldást?

Kösz
Palinko
jah publiknál sokszor kell félretenni inkább pár napra 😄 mikor új és keresett a cucc akkor van 1 seeder meg pl 2000 leecher 😄 inkább elmész hogy ne töltsön a géped ha tudod hogy gyenge a feltöltésed nagyon ilyen 1 megás adsl mint nekem van, aztán pár nap múlva látod már sokat javult az arány akkor érdemes megnézni akkor hogy alakul. de ha sok köztük akik korlátozzák programmal a feltöltést vagy letiltsák akkor ez az arány is csalós lehet.
tommygear
még az se garantálja
és a public torrenteknél nagyonagyonaggggggyon sok seed kell, hogy esélyed legyen normális sebességre😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear
mert a mag egy magyar zártkörû oldal az isohunt meg egy public külföldi
mert mikor a magról töltesz akkor nem a magról töltesz hanem emberektõl
isohunt esetében sincs másképp

lehet akik épp isohunton töltenek nem olyan jó a netjük mint a magosoknak
Örm
Hello!
utorrentet használok és a következõ gondom lenne vele. Az mitõl lehet, hogy magról megy rendesen a letöltés, de ha isohuntról szedek valamit akkor az marha lassan jön pedig van seeder rendesen. Én mindig ez van. Köszönöm a segítséget!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Flamer
amugyis szar a feljeced.:W

http://loal.atw.hu

Gerypapa 95
ne haragudj :/ nem akartam <#vigyor0>

Most miért kellett lebuktatni😞

Gerypapa 95
csattál 😄DD

3TB feltöltést yehaw!😄

Igen, mert csak olyan játékokat töltök le/írok ki, amivel még tuti játszok, vagy még nem játszottam, de tudom hogy jó és kell a hely😄

bakkerman
mag blog:

"Tipp-mix"

MI A FASZ?

"Semmi VII"

LEMARADTAM VALAMIRÕL?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Már százszor le lett írva, hogyha CRCsen jön le, ne kelljen újra letölteni az egészet. A lassú neteknél volt jelentõsége, manapság meg azért, mert ez a scene szabály.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ulvar
Én sok játékot már nem tok megvenni. Nem találom õket.

Ilyen a Company of Heroes sorozat minden kieggel. Azt se tudom multiznak e vele. Vagy megvenném szívesen a Railroad tycoon 2 platinumot de nem találom sehol...egyértelmû hogy miért de akkor is. De még sorolhatnám.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Én is.

davidka003
Én úgy csinálom, hogy végigviszem és shift+del. Ha nagyon jó játék akkor meg megveszem amikor olcsóbb lesz.
Felesleges költenem üres lemezre ha késõbb már úgysem játszanék vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Te kiírod a játékokat? Én az utóbbi fél év alatt 1 DVD-t nem írtam ki.

Én pl játékoknál örülök a tömörítésnek... mert ugye ma már divattá vált az 50 gigás játékok kiadása... és mivel nem szoktam duplarétegû dvd-t venni ezért tömörítve simán kifér 2 dvdre egy duplarétegû játék...
kicsomagolni gyorsan csomagol a gépem, szóval ez se probléma és seedelni meg úgy se saját vinyóról seedelek😄

Rengeteg helyem van, nem az a fõ probléma. Inkább csak a plusz macera. Ezért amikor van választás, akkor nem a csomagoltat töltöm le.

Csupán azt akarom mondani, hogy a feltöltõnek valóban jobb valamivel, de globálisan nézve inkább rossz.

Nekem például több szempontból is rossz:
- Dupla helyfoglalás
- Belassul a gép kicsomagolás alatt (virtuális gépek is futnak a munkám miatt)
- Ha ki akarom másolni a medialejátszómra hálózaton, akkor külön kell indítani mindegyik csomagolást és megvárni, indítani a következõt. Míg ha ki van csomagolva, akkor total commanderbe queue-ba tudom tenni a másolásokat.

Egyik se egetrengetõ probléma, nem panaszkodni akarok, csak szemléltetni, hogy ez letöltõnként probléma lehet. Egy átlagos torrenten van mondjuk 30-40 letöltõ (hasamra ütöttem), és van a feltöltõ. FTP-n is csak ritkán megy át hibásan a cucc, mondjuk minden tizedikre, és akkor szerintem sokat mondtam. Ez akkor 10 torrent ami 300-400 letöltõ. Tehát ami szemben áll:
1(!) feltöltõnek x GB-ot kell újratölteni VS 300+(!) letöltõnek kell dupla tárhely (+x G😎 és egyéb erõforrások, és még az esetleges plusz macerák
Marci0115
az a baj hogy sajnálok kiadni ennyi pénzt számitógépes cuccokért😄
15 körül már megvan 2-3 havi xbox részlet 😄😄

MR ME
akkor félreértettük egymást 😊
15ért félterrás van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Marci0115
nem arrol van szó, nem akarok flémelni, , csak épp gondolkodtam hogy lekéne cserélni a 320 gigásat egy 1 terásra, csak 20 alatt nem nagyon találok

MR ME
ja h laptop, bocs, akkor szólok az összes feltöltõnek h ne töltsenek fel semmit darabolva mert neked laptopod van és nincs elég helyed 😉
flame-elni akarsz? tõlem megkapod, bár most inkább megyek sorozatozni (amit magról töltöttem le, és volt helyem kicsomagolni 😉)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
nem mondtam h futárral
am meg válogass
samuk
seagate-ek

Falkon
Terrásat külsõt nekem is! 😄
Annyiért engem is érdekel.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Marci0115
légyszives linkelj nekem 14-15ért futárral együtt 1 terás vinyót, vagy laptopba valót vagy külsõt, köszi

MR ME
mai világban már 14-15k-ért kapsz terrás normális vinyót...ezzel nem azt akarom mondani h mindenki rohanjon a boltba meg akinek nincs pénze annak kuss, de haladni kell a korral, ha a feltöltõnek így kényelmesebb akkor egy szavunk nem lehet am se

berlinboy6329
Ah,szóval az FTP az oka...De legalább torrenteknél ne csinálnák akkor. :C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mert ftp-re rarolva kerülnek fel a dolgok, hogy ha egy rar sérülve megy fel akkor ne az egészet kelljen újra feltölteni hanem csak azt az egyet ami rossz

amúgy a vlc player rar-ból is tud visszajátszani filmeket
sajnos nem mindig sikerül neki de általában igen
Ja, csak ritka, hogy valami szarul megy át. És szerintem kevésbé macera nagyritkán újratölteni egy nagyobb filet (1 embernek és ritkán), mint a sok letöltõnek minden esetben csomaglogatni meg plusz tárolni. Én ha tehetem inkább a kicsomagolt változatot töltöm le, és szerintem nem vagyok egyedül.
Többnyire magról töltök, de a sorozatokat inkább a sorozatosról, mert a magon darabolva van. Egyébként magról tölteném azokat is.
MR ME
lényeg így van amit mondasz, ha a szerverre esetleg szarúl érkezett meg egy file ahonnan seedeli a feltöltp, akkor nem kell az egészet újra feltöltenie, elég csak a hibás rar-t és kalap

plu604
Az hogy szerinted nincs értelme, még nem jelenti azt hogy tényleg hülyeség. Hogy konkrétan mi a célja nem tudom, de bizonyára ha tényleg értelmetlen lenne nem csinálnák. BTW ahogy én tudom, így egyszerûbb kiszûrni a hibás fájlokat vagy mi, ha csak az egyik rar hibás/hiányzik könnyebb pótolni mint letölteni az egészet újra. De mindjárt jön valaki aki nálam sokkal jobban tudja és elmagyarázza.

berlinboy6329
?eg tudja nekem vki mondani,mi a jó francért kell minden nagyobb dolgot részkre bontva csomagolni?Azon kivül,h ki lehet irni DVD-re elõnyét nem látom..Leszedek egy 13GB-s vmit de még bontsam is ki és ott foglal nekem feleslegesen 13GB-t mert nem tudom kiirni mert monjduk jelenleg nincs 2rétegûm,de a Rarokat se törölhetem le,mert seedelni meg kellene..Semmi ételmét nem látom,mégis igy csinálják..Leszokhatnának róla...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/