torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
やられたらやり返す。倍返しだ!
Voda GPRS-szel és cFosSpeeddel.
Egyébként a szövegnél miért olyan pixeles a te képed? Az is fake? :DD
Nieleen
Sikertelen regisztráció!
Az IP
:OOO WTF? <#wilting>#wilting> Grrrrrrrr!!!
Naezhogy?

Az összevonás nem a felh.név alapján megy, hanem a megadott e-mail cím alapján.
Sztem az lenne jó ha a letöltött, és feltöltött adatmennyiség mind2 oldalró összeadódik, ennyi.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nieleen
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha ezeket a pipákat kiveszem gyorsabb a letöltés?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Csak az a baj, hogy már elõre megy a hangulatkeltés a fórumon, hogy majd jönnek a vérengzõ modok és nem lehet senkinek véleménye, mert delacc jár érte... <#conf>#conf>
A közös szabályokról nem kell dönteni, hiszen majdnem mindenhol ugyan az.
hogy akartal te egyaltalan hazigazda lenni itt?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bazinga!
Bazinga!
Mondjuk nekem fõleg az számít, hogy az utorrent a bitcomet akár 70 mega memória zabálása helyett az utorrent maximum 5 megát foglal, és mindent tud.
Na szóval van egy probl. a helyzet, hogy van két gépem routerral, és az istennek nem tudok torrentet tölteni Azureusal. Port problémáim vannak. Prtszámok OK azt kapom hogy UPnP ... kiosztás sikeres, de ha tesztelni akarom a portot, mindig olyan hibaüzenet van hogy a port nem tesztelhetõ...
Tud vk segíteni???
Köszi
Mit jelent az hogy nem kezeli normálisan a több könyvtárt összefogó torrenteket? Nálam eddig nem volt gond. Az ékezetekkel sem volt gondja.
Bazinga!
1. Nem tudtam ravenni, h egy torrent inditasakor kijelolhessem, melyik fajlt akarom tolteni. Probalkoztam mindennel, de hiaba.
2. Nem kezeli normalisan a tobb konyvtart osszefogo torrenteket. Emellett az ekezetekkel sincs kibekulve, ahogy elneztem.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Nem rendes házban van a gépem, hanem egy kimustrált démászos trafóházban itt a sarkon és abba tettem bele ilyen sokat. És hogy cifrább legyen, nem is 1 gigásokat, hanem 256-osokat, mert van hely bõven :-P
Nieleen