torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello, nem tudom mert inaktiv mind2 ablak. a manual hash check-nek lehet ehhez koze?
Met
amikor betöltöd a torrent file-t akkor ne a letöltésre állítsd hanem a folytatra és azt a könyvtárat add meg neki ahol a félig letöltött cuccok vannak

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hello fiuk segitenetek? bitcomettel toltok le. kell egy 1.7 gigas 90 fajlbol allo anyag. mar lent volt 30%a de nekem kellett volna az elso 3 file. ezert ujbol rakattintottam es csak az elso 3at jeloltem be. le is jottek szepen. erre kattintok megint kijelolom a maradekot, es nem ismerte fel az eredeti mappaban levo fajlokat hanem ugy csinalja mintha 0rol indulna <#wilting>. kezdi elolrol. pedig ott van mar 800 mega a bejovo mappaban... most mit csinaljak h felismerje es folytassa? <#nemtudom> eegnek all a hajam..... koszi
Gyõri Devi
nekem a routerem D-Link Dsl 360-t-s és egyszerüen semmi portforwardhoz hasonló nincs rajta, mármint a configba. hol lehet még megnézni?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Érdekes, hogy lehet már használadban az IP-d? <#wow2>
ivjoe
Yossarian

Voda GPRS-szel és cFosSpeeddel.

Egyébként a szövegnél miért olyan pixeles a te képed? Az is fake? :DD

Nieleen

Ez melyik oldal?
ivjoe
Hmm, regeltettem egyet haverommal, belépek, fél perc múlva ban. :OOO
Dididave-en már régen havazik. :)
Dying Soul
Ez jó gyenge :D

ivjoe
Regelni akaratm egy trackerre, szépen kitöltöm a reg formot, elpostolom, erre kapok egy ilyet:

Sikertelen regisztráció!
Az IP már használatban van.
:OOO WTF? <#wilting> Grrrrrrrr!!!

Naezhogy?
Duddits
Tök jó lett a Bitsoup! Tegnap még csak téli banner volt, ma már "hóesés" is van. :-)

Duddits
Ezt nézzétek! Még a múlt héten csináltam (asszem) miután letörltem a cFos-t. 3 letöltés, 3 feltöltés mellett. Hogy hogy sikerült, nem tudom...

Met
azt írták, hogy össze adódnak

forever68
Köszi már visszaállítottam

Visszacsinálni is ugyanazzal a patch-el lehet.

Az összevonás nem a felh.név alapján megy, hanem a megadott e-mail cím alapján.
Sanyix
A modokból azt nézném ki hogy a rosszabbik arányt hagyják meg :D
Sztem az lenne jó ha a letöltött, és feltöltött adatmennyiség mind2 oldalró összeadódik, ennyi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Yossarian
olvasd el a tájékoztatót a fõoldalon!

Nieleen

Duddits
Tényleg! Mi van akkor ha Sky-on is és E-n is ugyan azzal a névvel vagyok? A jobbik arányom marad meg, vagy ezt hogy tervezték? <#nemtudom>

Yossarian
én meg mindkét helyen ugyanazzal a névvel vagyok regelve, de már jóideje átadtam a Sky-os regem egy kollégámnak. Ha most az összevonással elveszik az egyik reg, akkor jól megszívjuk :(

Nieleen

bertino
Bitcomet 0.60... pff...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

forever68
Sziasztok, segítsen valaki mert megõrülök!!! Azureussal töltögetek nekem ritkán megy gyorsabban a letöltés mint 10 kb/sec de ma olvastam egy oldalon hogy az sp2-höz van egy patch ami a windows beállításaiban átírja az egyszerre létesíthetõ kapcsolatok számát 10-rõl 50 -re. fel is raktam a patch-et szépen ahogy kell ez kb 2-órája történt azóta viszont az amit eddig 5-10 kb6sec-el töltöttem lecsökkent 900-meg 800 bájtra amitõl ideges lettem mert egy 4 gigás fájlról van szó és nem akarom egy évig töltögetni. Még annyit hogy router mögött vagyok de minden port és beállítás stimmel mert sok zöld fejecském van a router portjai forwaldolva vannak és ha elindítom az azureusban a tûzfaltesztet az is azt mondja hogy ok. Mi lehet a hiba?? Esetleg ha valaki tudja hogy a windows cd-rõl hogy lehet visszacsinálni hogy újból csak 10 legyen a létesíthetõ kapcsolatok száma az is segíthetne.

urbijoe

ha ezeket a pipákat kiveszem gyorsabb a letöltés?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Dying Soul
Én mindkét helyen reggelve vagyok, két különbözõ névvel, zsal ez pont megfelelõ

Nagyonis ráfér a sok újonc End-es tagra, hogy kicsit szigorúbban helyretegyék õket és érezzék, hogy minden pillanatban figyeli õket a staff, ahogy a Sky-on.
Csak az a baj, hogy már elõre megy a hangulatkeltés a fórumon, hogy majd jönnek a vérengzõ modok és nem lehet senkinek véleménye, mert delacc jár érte... <#conf>
Duddits
Majd ha egyesültek, akkor mondok véleményt...

A közös szabályokról nem kell dönteni, hiszen majdnem mindenhol ugyan az.

Met
sokat akar a szarka....
:D

Dying Soul
Én azon gondolkodtam, hogy milyen nehéz lesz a közös moderátori szabályokat, illetve magát a szebályokat elõször egységesíteni

pedig mar kezdtem csodalkozni, hogy esetleg van velemenyed, de ismet csalodnom kellett benned.
hogy akartal te egyaltalan hazigazda lenni itt?

Duddits
Semmi. Mi lenne? Csak mondom...

és? akkor mi van?

Duddits
Anyám! Olvastátok?? E + Sky egyesül!

Sanyix
Én is tudok 1 gigával, de ha több marad a gémnek, az nem árt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
én tudok 768al is..., de hogy megcáfoljam önmagamat: 4 torrent DL közben (bitcomet) CoD2 512 RAMal is elment bõven aggatás nélkül...

Sanyix
Hát aki játszani is akar torrentezés közben, (pl én) annak számít...

bertino
gondolod te...

Ha vmi vegkepp nem erdekel, akkor az a memoriahasznalat. 1G ram 15000 huf, senki nem pusztul bele.
precision
portforward.com -on nézz szét hogy mik a roueredhez és az azureushoz a megfelelõ beállítások

Bazinga!

precision
ugy állitsd be utorrenten hogy uj torrent hozzáadásakor ne induljon el egybõl a letöltés, files -nál kiszeded ami nem kell és utána start...így egy bitet sem szedsz le feleslegesen...mármint ha ez zavar, vagy nemtom miért gáz h utána kell kijelölni

Bazinga!

Sanyix
Alap hogy ne azerust és hasonló javás izéket használj. Sima futtatható programokhoz vannak jobb programnyelvek is. A java nem éppen erre lett fejlesztve...

Sanyix
Nekem sem volt ilyen gondom utorrentel. ÉS hát igen nagyon nehéz az okézás után a files fülre kattintani és kijelölni mit nem akarsz letölteni :)
Mondjuk nekem fõleg az számít, hogy az utorrent a bitcomet akár 70 mega memória zabálása helyett az utorrent maximum 5 megát foglal, és mindent tud.

Multkorjaban ket olyan torrenttel akadt dolgom, amikben az ekezetes fajlokat egyszeruen nem toltotte le. A Comet leszedte, de utana seedelni sem tudtam ezeket az Utorrenttel. Az elsore valoban megoldas, de nekem jobban tetszik az, h az elejen kijelolom, mit szeretnek tolteni.
Tiszteletem

Na szóval van egy probl. a helyzet, hogy van két gépem routerral, és az istennek nem tudok torrentet tölteni Azureusal. Port problémáim vannak. Prtszámok OK azt kapom hogy UPnP ... kiosztás sikeres, de ha tesztelni akarom a portot, mindig olyan hibaüzenet van hogy a port nem tesztelhetõ...
Tud vk segíteni???
Köszi
precision
Az elsõre egyszerû a megoldás, a torrentet kijelölöd a listában, alul Files fül, kijelölöd ami nem kell, jobb gomb / don't download

Mit jelent az hogy nem kezeli normálisan a több könyvtárt összefogó torrenteket? Nálam eddig nem volt gond. Az ékezetekkel sem volt gondja.

Bazinga!

Ket bajom van vele:

1. Nem tudtam ravenni, h egy torrent inditasakor kijelolhessem, melyik fajlt akarom tolteni. Probalkoztam mindennel, de hiaba.
2. Nem kezeli normalisan a tobb konyvtart osszefogo torrenteket. Emellett az ekezetekkel sincs kibekulve, ahogy elneztem.
Wanax
nem akarok kötekedni, de a szabvány szerint a 65535-ös számú port a legutolsó, annál nagyobb nincs...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

KM
Én vittem Neki talicskával. Ugyanis én downgrade-eltem a gépemet 1 TByte-ra, 512 KBytos modulokkal.<#nyes>

Ott csak az szerepel, hogy csinált 1 ERRORLOG.txt-t, meg 1 CRASH.dmp-t. Az errorlog-ban semmi használhatót nem találtam, csupán talán ennyit: "Write to location 0 0 0 0 0 0 1 0 caused an access violation." <#nemtudom>

Yossarian
:DDD
Nem rendes házban van a gépem, hanem egy kimustrált démászos trafóházban itt a sarkon és abba tettem bele ilyen sokat. És hogy cifrább legyen, nem is 1 gigásokat, hanem 256-osokat, mert van hely bõven :-P

Nieleen