torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan gondom van vagy 1 hete hogy amit letöltök soha nem tölti vissza a bitcomet pedig bõven van ember akinek tudnám tölteni.
Mi lehet ennek az oka?
Itt van hozzá a magyar nyelvi fájl: http://norbi.v1.hu/380/utorrent.exe.lang.txt
Én Bitcometrõl tértem át rá. Elégedett vagyok vele.
Nem értem mi a baj vele, de h Én vissza nem térek az Azureus-hoz az biztos., úgyh hosszú volt ott a pályafutásom, kb. 4 mp<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
lehet hogy nálam van a gond ?
mert én bitcomet-et használok de a bittorentnél is ugyan ez van remélem tudtok majd segiteni !
kilobit / s
ezek kozul valamelyik.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Nieleen
Nieleen
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
dontsd el magad, ez vajon rad vonatkozik e.
majomparade.com ról törölve lettek a kis arányúak???
vagy cssak elfelejtettem a jelszavam?:D
vagy ha turelmetlen vagy, bemesz a chatra, es kivered a hisztit.
Köszi!
A teljes sávszélességed kb 90% mellett már szinte bármit tudsz csinálni.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
<állapotjelzõ szolgálat>állapotjelzõ szolgálat>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sajnos már nem tudom kitörölni az eltévedt üzimet
<#szomoru1>#szomoru1><#pardon1>#pardon1>
Lenne egy kis gondom. A SpywareDoctor progim talált egy betolakodót. Ezt irta ki üzenetként: "Trojan.StartPage.GEN is a trojan horse which hijacks the Internet Explorer home page without your permission." Azt szeretném megtudni, hogy miképp távolíthatom el a kellemetlenkedõt.
Elõre is thx a segitségeteket.