torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legegyszerûbb: Start menü -vezérlõ pult- programok telepítése, törlése. Ott kiválasztod a listából, és az eltávolítást választod.
segítsetek már legyetek szívesek nekem

hogyan kell uninstallálni a uTorrentet? vagy egyáltalán hova települt ez fel nekem?

Duddits
Beszéltem az egyik szerkesztõvel, és azt mondta, hogy feltörték az oldalt és egy régebbi mentést állítottak vissza. A mostani állapotot meg törölte a szerverrõl az illetõ. Sajnos máshol meg nem volt elmentve.

fifi
szerintem törlõdtek/elvesztek azok az adatok amiben számon vannak tartva az esetleges várakozási idõk a rossz arány miatt. /?/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

jointeer
mi a címe

köcsög

Duddits
Az, hogy esetleg egy letöltõ törte föl az oldalt...

Met
Ha már ilyen jól sikerült elolvasnod nagyokos (miután ide beírtam) akkor magyarázd már el, hogy mi köze van az oldal feltörésének a letöltõk büntetéséhez?
De ha nem haragszol megvárom inkább, hogy más is nyilatkozzon ez ügyben, mondjuk olyan akinek adok is a véleményére.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Duddits
GT-rõl van szó.

Duddits
Nem tudsz olvasni? Azt, hogy nincs büntett letöltõ...

jointeer

köcsög

Met

Serpa
mivel kapcsolatos?

Met
Ez most mit jelent?

"Sajnos mindenki bukott ezen, ezért szeretnénk elnézést kérni. Viszont van egy jó hír is nincs büntetett felhasználó"

Met
persze

Duddits
Jobb lett volna ha nem szólsz bele. Mikor néztem nem volt ott!

Nem is értem miért kell ilyen szigorúnak lenni, bármi váratlan napi életszerû, vagy biológiai dolog közbejöhet, és bizony ilyenkor megcsúszhat a seed. Megtörténhet, hogy éppen akkor csöngetnek, fontos hívást kapsz stb... A 30-40 perc egy lehetetlen idõ, legalább egy 2 órás határidõben lefektetett szabályzat kellene <#felkialtas>, nem pedig egy jókedvû-rosszkedvû exhas/idõ staff önbíráskodás. Ha a szabályzatban leírtak szerint sem indulna esetleg a seed , akkor talán mehetne egy 7 napos fegyelmezés warn. A kezdõ, elsõ feltöltõket meg segíteni kéne, nem pedig rögtön elvenni a kedvét.
precision
hagyd, nem tud olvasni...

Bazinga!

Sanyix
Mi ennek az oldalnak a címe?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

fifi
" Jan-10-06 - Feltörés (Szerzõ: Tommycoolkid)
Az oldalt feltörték és egy régebbi adatbázis lett visszatöltve! "

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Duddits
Bakker! Most néztem, hogy GT-n egyik napról a másikra leromlott az arányom! És az utolsó torrent 12.20-ai!

lck
Itt nézz körül. Különösen azt a részt hogy: Miért vagyok passzív módban?
DeO
Hello
az a bajom ,hogy a NAt-tal gondjaim vannak.Már sok embertöl kérdeztem hogy hogy lehet megoldani,de minegyik csak huzta-halasztotta.
Már probaltam megcasinalni,de csak össze-vissza ment minde.Én most az az endless - skyline-on vagyok fennt és felraktzam egy torrentet csak az a baj hogy passzív vagyok.
Nem tudna valamelyikõtök segíteni ?

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdõt!

Duddits
Ez tök buziság... Még feltölteni se tudok... <#confused>

Duddits
Hát nekem is, biztos... :-) De eddig csak 46-os volt...

Dying Soul
Nekem 50 van torrentleechen, sazl nyugi.

Duddits
Bakker! Regiztem torrentleech-re meg filemp3-ra és már 40 órás várás van az elején... <#confused>

Lehet, hogy pont két ellentétes esettel van dolgod. Az elsõ film még viszonylag újdonság volt, nem töltötte még le minden érdeklõdõ, már volt elég nem 0 feltöltési sebességû seeder és még volt elég leech utánpótlás is. Ez az ideális eset. A másik meg már lehet, hogy régebbi anyag (ami a torrentnél igencsak számít, mert fokozatosan egyszerûen kihalnak), amit már majd' mindenki letöltött, akit érdekelt aztán el is húzott a seedbõl, aki maradt meg olyan is vagy passzív és nem tudsz csatlakozni hozzá, esetleg te is az vagy, hozzád se lehet, akikkel meg mégis csatlakoztál, azoktól nem jön egy byte se. Van ilyen is meg olyan is meg még mindenféle variáció.
Jó reges oldalakon meg csak az okoz nehézséget, hogy tartsd az arányt.
SaintSavin
Mondjuk nem is a viszonylag nagyobb sebességet hiányolom, hanem bármilyen sebességet. :)
De majd este megnézem amiket írtál.

Akkor esetleg a visszaosztási arányod lehet a 33%.
Amúgy a torrenttõl (pláne nyilvános oldalon) ne is várd, hogy mindig max.-szal jöjjön, mert az sokmindentõl függ, de a legkevésbé tõled. Csak normális torrentet kell elkezdeni tölteni, normális helyrõl és a lehetõ legtöbbet visszaosztani.
SaintSavin
Ez a 33% szép lassan kúszott fel, pár nap alatt. Ha megnézem, elég különbözõ szinten állnak akik töltenek le tõlem. Mondjuk azt nem vizsgáltam, hogy átlagban kiadja-e a 33%ot.
Szóval még mindig nem értem :), de megpróbálom a regisztrálásos módszert.

Nem lehet, hogy nincs seeder és mindenki max. 33%-on áll?
Regisztrálj egy-két normális oldalra és nem lesz sebességproblémád.
http://www.torrentleech.org/signup2.php
http://www.filelist.org/signup.php
http://www.filemp3.org/signup.php
http://www.bitsoup.org/signup.php
http://www.demonoid.com/account-signup.php
SaintSavin
Most kezdtem ismerkedni ezzel a torrentes világgal. Kissé kaotikusnak tûnik számomra és jó pár dolgot nem értek, de most egy gyakorlatiasabb kérdésem lenne:
BitTorrentet használok. Leszedtem egy filmet, ami a szávszélességemnek megfelelõen elég jó sebességgel jött. Viszont azóta nem igazán megy a töltés, pontosabban semennyire. A letöltött filenél, kiírja, hogy 33%ban megosztva, és a partnerlistán látom, hogy jópáran töltögetik. Ha a letölteni kívánt filét nézem, néha van kapcsolódás valahova, de egy bitet sem sikerült leszednie.

Miért van ez? Talán nem találja sehol, amit beállítottam töltésre? Vagy valami tiltásban vagyok? Vagy egészen más?
Mit jelent az a 33%ban megosztva? Fontos ez nekem? Mármint tudni, ezt az adatot?

Met
mi a baj? mostanában olyan harapós kedvedben vagy:)

Igen, Én is ezt tartom a legjobb megoldásnak csak gondoltam, azért rákérdezek
agymunka mentes egyszeru megoldas, amivel a problemakat is elkerulod:
befejezed bitcomettel az elkezdett letolteseketz. ujat meg csak az uj klienssel kezdesz.

Bár ahogy visszaolvasok nem túl egyhangúak a válaszok<#nemtudom>
Köszi a választ.
Semeddig, csak miután nem vagyok még túl profi a torrentezésben gondoltam kérdezek...
Yossarian
meddig tart kipróbálni? egyébként ha a bc! kiterjesztést kikapcsolod, akkor sok esetben tudod folytatni. még egy hete sincs, hogy cometes cuccot a utorrenttel fejeztem be. annyi volt a gáz, hogy amikor hashelte, akkor 24 helyett 19%-ot fogadott el a félkész fájlból.

Nieleen

Sonajk @:o)
Sajnos nem tudod :(

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Duddits
Én elkezdtem GT-rõl HP4-et, leállítottam, mert lassú volt, és a Majmosat meg nem folytatta, hanem elölrõl kezdte az Azu...

jointeer
nem :|

köcsög

Met
tudod

Hi!
A Bitcomet-tel elkezdett le/fel töltéseimet tudom folytatni az utorrent-tel?
Köszi!
de bizony ám :)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Kábelnél nem a sima cFos kell, hanem cFosspeed. Ugyanazon az oldalon fent van: cFosDownload

Leírás (magyar nyelvû): cFosDownload

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hûtõ, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

v2.02

Te pl. melyiket használod?

Nekem mûködik, bár nem chellos vagyok, hanem Kaposkábeles. Melyik verzió? Olvass kicsit vissza (#5104, #5110).

A cfos mûködik kábelnél(chello) ha igen melyik verziót kell leszedni, vagy csak kizárólag adsl-nél megy a cucc??? Ha nem mûködik hogyan lehet ugyan azt a hatást elérni hogy kábelnél se kelljen korlátozni hogy böngészni tudjak???