torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa

vki rúgja már ki!

<#ejnye1><#shakehead><#felkialtas>

REAL MADRID

haha jobbnál jobb dolgok 😊 majd biztos kell

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Dying Soul
Ez tényleg müxik, köszönöm én is!<#eplus2>

Na akkor ezekel a reggelt torrentoldalakkal hogy kell csinálni? Mármint letöltés feltöltés, arány meg stb.

Sjna még újj vagyok ebben. Szóval ilyen reges, szabályos töltõoldalról még nem szedtem.
jointeer
aszmonta valami modcsy hogy trackert le kellet kapcsolni de estére már talán bekapcsolja :c

köcsög

Serpa
biztos megint elszállt vmi EL-SL nál.

nyami
nekem megy csak egy darab seeder nincs :c

jointeer
nem

köcsög

nektek most megy az endless ??

Sanyix
LOÁL az az álca 😄DDDDDD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

koki44
Nekem még mindig nem megy.

Ja köszi!! 😄😄

Na végre újra megy az el-sl.

jo ez van kész mostmar nyugi van nincs és kész

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Met
az vadászgörény Te😊))))))))))
lépjél be

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fifi
mégis mit vártál egy torrent fórumon idióta???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

De nekem ott valami patkányos baromság jön be.

jointeer
igen, mivel elõbb írta, hogy feltölteni tud :o(

köcsög

es ezen csodalkozol?

jointeer
nekem se a fel- se a letöltés nem mûködik :c

köcsög

darkside a regi cimen megy.

Hali!
Darksidenak van új címe vagy behalt?
El-slre én se tudok belépni de viszont tölteni felfele tudok.

" hali mindenkinek valaki tudna segiteni tudna valaki adni 1 linket ami egy olyan torrent cliensre linkel ami tévesen küldi a féltöltés mennyiségét elõre is kösz "

Na, az ilyen csaló gyökerek teszik tönkre a torrentezést... És még van pofája nyilvánosan cheater klienst kérni.. Szánalmas láma..
KM
Gratulálok!

Most be is halt az el.
Ez mostanában elõfordul sajnos 😞(
Jaja, Nekem sem mozdul a Sky...
StephenKing
valami gáz lehet a skyless-el onnan nem jön a cucc de a majomról jön ezerrel

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Met
az miért van, hogy az írja az uTorrent, hogy nem hozható létre kapcsolat mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot
a skyless-rõl töltenék le, 1 seed és 4 leech van és menne egy feltöltésem is szintén a skyless-re és egy a dark-ra is de azoknál is ezt írja

Köcci naon jóóó<#buck>, nem számol a trekker<#puszi>, és nem tok feltölteni és letölteni sem<#vigyor5>, nincs gépem se már<#merges2>, és nem szeret már senki sem<#phone>, köcce megint...

Próbálja ki mindenki aki nem elégszik meg az ingyen filmekkel és nem akar villanyszámlát fizetni<#eplus2><#felkialtas>!

Yossarian
mire számítottál?
A torrent "mozgalom" addig él, amíg a letöltõk tovább osztják az ingyen kapott cuccot. Ha mindenki elkezdene csalni, akkor elõbb-utóbb te se tudnál letölteni senkitõl. Most gondolkodj el ezen, hogy tényleg ezt akarod-e!

Nieleen

Met
ez még a light volt, lehet továbbhaladni

neked pedig kösz a semmit

huh de vicces volt látom kulturalt vagy

Met

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

precision
szánalmas...

Bazinga!

hali mindenkinek valaki tudna segiteni tudna valaki adni 1 linket ami egy olyan torrent cliensre linkel ami tévesen küldi a féltöltés mennyiségét elõre is kösz

Duddits
<#nyes>

Sanyix
Meg a nyelv is szar amivel írták 😄 mármint erõforráshasználat szempontjából.
Amúgy nemtom minek szép torrentkliens. Beállítom mit csináljon, aztán áll az óra mellett az ikonja, csak akkor nézem a klienst ha állítok valamit, szóval így aztán nem kell szépnek lennie 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Duddits
Nálam is ugyan ez van.

EvilDevil
az azureus lehet hogy szép de a kezelõfelülete iszonyatosan szar...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Yossarian
benéztem, bocs! Ott volt *.txt-ben is és azért volt jó.

Nieleen

Yossarian
akkor fura. nekem meg sima *.lang és jó 😊

Nieleen

Met
nekem .txt és jó

Yossarian
Sztem töröljétek a .txt-t a végérõl! Csak utorrent.exe.lang legyen a neve.

Nieleen

Met
elindítod és se nem dob hibaüzit, hogy nem jó a lang file, se nem magyar? érdekes

Nem. Maradt az angol.

precision
link --> bittorrent kliensek rész, van pár

Bazinga!