torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Sjna még újj vagyok ebben. Szóval ilyen reges, szabályos töltõoldalról még nem szedtem.
köcsög
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Darksidenak van új címe vagy behalt?
El-slre én se tudok belépni de viszont tölteni felfele tudok.
Na, az ilyen csaló gyökerek teszik tönkre a torrentezést... És még van pofája nyilvánosan cheater klienst kérni.. Szánalmas láma..
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
a skyless-rõl töltenék le, 1 seed és 4 leech van és menne egy feltöltésem is szintén a skyless-re és egy a dark-ra is de azoknál is ezt írja
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Próbálja ki mindenki aki nem elégszik meg az ingyen filmekkel és nem akar villanyszámlát fizetni<#eplus2>#eplus2><#felkialtas>#felkialtas>!
A torrent "mozgalom" addig él, amíg a letöltõk tovább osztják az ingyen kapott cuccot. Ha mindenki elkezdene csalni, akkor elõbb-utóbb te se tudnál letölteni senkitõl. Most gondolkodj el ezen, hogy tényleg ezt akarod-e!
Nieleen
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Amúgy nemtom minek szép torrentkliens. Beállítom mit csináljon, aztán áll az óra mellett az ikonja, csak akkor nézem a klienst ha állítok valamit, szóval így aztán nem kell szépnek lennie 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Bazinga!