torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
csak ugye kell aki töltse.
1.3.2 beta1 volt fent a gépen megjelenése óta (kb 1-2 hét) minden fasza, csak seedelek - és így max 35 kbyt/sec re is felugrott a feltöltési sebességem grafikonja, gyors arányváltozás stb.
1.4 béta óta csak max 27, annál jobb soha nem volt...
Mi a pöcs, stop 1.4 és start azonnal 1.3.2, lõn csoda megint "egekig" a feltöltésem... Biztos ami biztos, többször is cserélgettem, naponta többször, és ugyanaz a szitu: 1.4 esetén max 27 kbyte/sec, 1.3.2 esetén 35 kbyte/sec is...
De lehet, hogy beképzele és vmi progi alatta pont akkor asználja még a sávomat, lehet. Vagy csak nálam van! De ha vki még kipróbálja....
Elnézést a Sorokért:)
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hûtõ, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Beállításokban kijött a kis ablak, ahol a ki tudom tallózni, hogy hová is rakja a letöltendõ fájlokat, de ahogy rányomtam a x meghajtón belül a Downloads mappára beütött a ménykû. Érdekes volt, mert csak a háttérképemet láttam. Gondoltam, hogy az explorer.exe ki lett lõve, de nem. A Feladatkezelõben ott virított. Ekkor indítottam újra a gépet, és ezután nem látta a meghajtót.
Tegnap feltelepítettem az 1.4 es verziót kipróbálás céljából. Eddig ez volt a 3. uTorrent kliens a gépemen. Az ezelõtiek nem sokat voltak a gépemen.
Feltelepítettem, beizzítottam a nyelvi fájlt (müködött :)), majd pedig belemásztam a beállításokba. Be akarom állítani, hogy hova rakja a leszedni kívánt fájlokat, de abban a pillanatban ahogy rányomtam a célmappára, HOPP a rackben lévõ HDD-t hütõ ventillátor eszméletlenül felpörgött, majd a Windows nem látta azt a vinyót (erre a HDD-re mentek volna a fájlok). Erõs fagyás közepedte újraindítottam, de akkor sem látta. Leállítottam a gépet, vinyót ki, ventillátort hatástalanítani (nagyon pörgött), majd vissza, és indítás. Ezek után már hál égnek nem volt semmi. Késõbb visszadugtam a ventillátort. Már nem pörgött. Ismét jól ment minden. Velem ilyen még nem történt, hogy egy egyszerû program használata közben a vinyóm totálisan használhatatlan lett (mivel ott sem volt :)). És mindezt pontban akkor, amikor uTorrentben rányomtam a letölteni kívánt fájlok mentési helyére. Számomra érthetetlen <#nemtudom>#nemtudom>.
hi
Amikor nem ugyan az a verziójú volt a 2 file akkor induláskor dobott egy hibaüzit, hogy nem jó a nyelvi file, de ennek ellenére magyar volt.
na mind1
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
máskor fogalmazz tisztábban, félreérthetõ volt :)
Bazinga!
én küldeni nem tudok az emberemnek, de már utánanéztem, és persze az 1hónapos várakozás miatt nem tudok...na mind1
Nieleen
Kicsit felemás lehetett az a rendszer.
Amúgy én se tudom, miért kéne ezért fizetni, néhány jobb reges oldal elég és nem sok minden van, amit ne lehetne letölteni.
cikk
Nieleen
Volt már rá példa, smsweben voltak az amugy ingyenes trackerek torrentjei :) Szánalom...
Bazinga!
Vagy ez is olyan, ahol publikus trackerek torrentjeit adják pénzért? <#gun>#gun>
1, A program indításkor nem ad hibaüzenetet. Viszont az exe az 1.3.2 béta exéje, nem az 1.4 verzióé. Amikor kijött az 1.4, rendben frissített, de az exe neve maradt a régi. Ez lehet gond ?
2, Ugye a Options/Preferences/Appearance menüpontban kell a nyelvet választani, máshol nem kell állítani semmit ?
3, Nálam a utorrent.exe.lang.txt fileban csak angol és magyar van. Ez normális ?