torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
nekem bitcomet van és tök jol müködik

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
nálam mióta 1.4 va azóta nem ritka 30-50 ös sebesség pedig csak 600 Kilós a netem

Serpa
nálam mindig max az up, mind az 1.3nál volt, mind az 1.4 nél most.

csak ugye kell aki töltse.

Egy kis utorrent tapasztalatok 2048/248 adsl mellett:
1.3.2 beta1 volt fent a gépen megjelenése óta (kb 1-2 hét) minden fasza, csak seedelek - és így max 35 kbyt/sec re is felugrott a feltöltési sebességem grafikonja, gyors arányváltozás stb.

1.4 béta óta csak max 27, annál jobb soha nem volt...

Mi a pöcs, stop 1.4 és start azonnal 1.3.2, lõn csoda megint "egekig" a feltöltésem... Biztos ami biztos, többször is cserélgettem, naponta többször, és ugyanaz a szitu: 1.4 esetén max 27 kbyte/sec, 1.3.2 esetén 35 kbyte/sec is...

De lehet, hogy beképzele és vmi progi alatta pont akkor asználja még a sávomat, lehet. Vagy csak nálam van! De ha vki még kipróbálja....

Nos, mind a Skyline mind az Endlessen volt élõ accountom, erre összeolvadtak, semmi gond, pár napja visszont érdekes dolgok vannak:) Endless kiirja nincs jogosultságom az oldalhoz, jo rendben, akkor Skyline accountot élesitem, arányom elég szar 0,435 ös volt... erre ki irja hogy törülték a 0,3 alatti arányos usereket, semmi gond, de engem is törültek:) Majd ez megy már napok ota, hogy bejelentkezek, ki irja Sikeres bejeltkezeés minden stimmel és vissza dob a fõoldalra, a bejelentkezéshez... mi lehet a gond?! Van itt valami fõ user a két tracker oldalrol?!

Elnézést a Sorokért:)

Mivel tud többet (mivel jobb a Bitcomet)? Nekem uTorrent 1.45 van fent, azelõtt 1.3.9 volt fent, és az is ment rendesen... Soha, semmi gond nem volt vele, olyasmi sem, amiket leírtatok lejjebb. Leszedtem Bitcomet-et is, a legújabbat, de nem esett jó kipróbálni még :) A lustaság... Szóval mivel is tud "többet"???

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hûtõ, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

Dying Soul
Óh, köszi.

Met
a bitcomet "motorjára" épül pár kliens

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dying Soul
De miért jó a kliensnek, hogy nem a saját nevét használja?

ja, bitspirit

jointeer
de

köcsög

Dying Soul
Csak hogy elindult az el-sl.

Met
attól függ, hogy mi, mekkora, honnan szeded, mennyi seeder van

Mert dilitet nyomtál rá véletlen<#nyes><#love11>???

marsu
jaj gyerekek, ezek a fájlok nagyon nehezen jönnek le!! 2-3 nap?? ez normális??
mellon
Nálam tutira boritékolható, hogy a következõ fél évben semmi baj nem lessz az uTorrentel <#ravasz1>.

<#wave>

fifi
<#taps><#taps><#taps>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Szega87
Nem tudom nektek mér vannak különbözõ problémáitok u torrentel de nekem minden faszán megy és oda tölti le ahová mondom <#ravasz1>

lck
Egy korábbi Beta-ban tapasztaltam ilyet, de másnapra javították. Ha a Beállítások > Tulajdonságok > Mappabeállítások > Új letöltések helye - kipipál - kijelöl - így is ?
mellon
A rack ventije pörgött, és nem csak, hogy felpörgött, úgy is maradt.

A Beállításokban kijött a kis ablak, ahol a ki tudom tallózni, hogy hová is rakja a letöltendõ fájlokat, de ahogy rányomtam a x meghajtón belül a Downloads mappára beütött a ménykû. Érdekes volt, mert csak a háttérképemet láttam. Gondoltam, hogy az explorer.exe ki lett lõve, de nem. A Feladatkezelõben ott virított. Ekkor indítottam újra a gépet, és ezután nem látta a meghajtót.

amikor a "sajatgepet" vagy hasolno ablakokat megnyitsz , akkor megporgeti azokat a vinyok periferiakat a windoz es utana dobja ossze a listat a meghajtokrol.

mellon
Hogy ne kanyarodjunk el az uTorrentrõl, én is hozzászólok.
Tegnap feltelepítettem az 1.4 es verziót kipróbálás céljából. Eddig ez volt a 3. uTorrent kliens a gépemen. Az ezelõtiek nem sokat voltak a gépemen.
Feltelepítettem, beizzítottam a nyelvi fájlt (müködött :)), majd pedig belemásztam a beállításokba. Be akarom állítani, hogy hova rakja a leszedni kívánt fájlokat, de abban a pillanatban ahogy rányomtam a célmappára, HOPP a rackben lévõ HDD-t hütõ ventillátor eszméletlenül felpörgött, majd a Windows nem látta azt a vinyót (erre a HDD-re mentek volna a fájlok). Erõs fagyás közepedte újraindítottam, de akkor sem látta. Leállítottam a gépet, vinyót ki, ventillátort hatástalanítani (nagyon pörgött), majd vissza, és indítás. Ezek után már hál égnek nem volt semmi. Késõbb visszadugtam a ventillátort. Már nem pörgött. Ismét jól ment minden. Velem ilyen még nem történt, hogy egy egyszerû program használata közben a vinyóm totálisan használhatatlan lett (mivel ott sem volt :)). És mindezt pontban akkor, amikor uTorrentben rányomtam a letölteni kívánt fájlok mentési helyére. Számomra érthetetlen <#nemtudom>.

vaaa
uTorrent nem akarja megjegyezni az alap letöltési könyvtárat és így mindig a documents be kezdi el <#falbav>

hi

Met
akkor kájnepánik
törölgesd ami nem kell:D

Dying Soul
NTFS :)

Met
Nekem az 1.4-es u van a lentebb linkelt nyelvi file-al.
Amikor nem ugyan az a verziójú volt a 2 file akkor induláskor dobott egy hibaüzit, hogy nem jó a nyelvi file, de ennek ellenére magyar volt.

Met
vigyázz, ha FAT32-es partícióra akarsz másolni 4 gigás file-t azt írja, hogy nincs elég hely

Dying Soul
Utóbb megkérdeztem haveromat, õ is ezt mondta, hogy nincs elég hely, pedig volt, vagy másfél giga, de végülis töröltem, leállítottam, és utána már nem jelent meg..

fifi
azért itt vagyok már egy ideje, nem kunyizgatok én :)
na mind1

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Serpa
van elég hely a winyón?

precision
ja ok, azthittem kunyizni jöttél, sry
máskor fogalmazz tisztábban, félreérthetõ volt :)

Bazinga!

fifi
mi van a bannerral?

fifi
mivel valószínûleg félreérthetõ voltam; sry
én küldeni nem tudok az emberemnek, de már utánanéztem, és persze az 1hónapos várakozás miatt nem tudok...na mind1

Dying Soul
Bitcometben mit jelent a task elõtt egy piros x?

Pont ezért, ftp-s torrent, torrentes ftp. <#smile>
Yossarian
miért lett volna felemás? Úgy mûködött mint egy fizetõs FTP, csak torrent klienssel lehetett letölteni. Csak az seedelt, akinek olyan kedve volt :)

Nieleen

precision
banner?

Bazinga!

Duddits
Nem.

Na és itt vajon mennyi lehetett a min. ratio? Gondolom semennyi. <#wow2>
Kicsit felemás lehetett az a rendszer.
Amúgy én se tudom, miért kéne ezért fizetni, néhány jobb reges oldal elég és nem sok minden van, amit ne lehetne letölteni.
Yossarian
nemrég volt egy cikk egy lebuktatott német torrent oldalról. 30-120 eurot kellett fizetni a tagságért. Mondjuk az is hülye aki fizetett érte...

cikk

Nieleen

precision
"Vagy ez is olyan, ahol publikus trackerek torrentjeit adják pénzért?"

Volt már rá példa, smsweben voltak az amugy ingyenes trackerek torrentjei :) Szánalom...

Bazinga!

Akkor az hogy egyeztethetõ össze az elvvel? Azzal fizetünk, hogy visszatöltjük (már aki), amit leszedtünk. Ha fizetés, akkor már ftp, lúzereknek smsweb...
Vagy ez is olyan, ahol publikus trackerek torrentjeit adják pénzért? <#gun>
repvez
Köszi, de nem értek angolul és ez az azureusbol van és a feltoltés gyorsitására ha jol láttam pont amit én nem szeretnék.Egyébként ez a gép egy routeren keresztül meg van osztva egy másikkal és azon a másikon ua a fálj ugyan onnan jön 100k-val le és 9k-val fel ahogy kell.Majd megprobáltam nálam is és nekem épphogy csak tölt, de felfele tolja mintha muszály lenne.Tehát nem attol van mert megvan osztva, mert most pl. be sincs a másik gép kapcsolva és mégse jo.
Bemásoltam oda, ahol a progi van és már magyar is volt. Igaz a nyelvválasztásnál csak angol volt, de az angol volt a magyar. :D
Duddits
Nekem még a Language se adja be a magyart. :-( Csak az angolt.

Örüljünk, de nekem nem mûködik <#szomoru2>

Miért változna a neve? A progi letölti a legfrissebb programverziót és felülírja a régit, utána újraindítja magát és megy is. Ennyi. A magyarítás meg így van megcsinálva, szerintem örüljünk, hogy valaki megcsinálta. <#vigyor4>
Visszatérve az utorrent nyelvi file-ra.
1, A program indításkor nem ad hibaüzenetet. Viszont az exe az 1.3.2 béta exéje, nem az 1.4 verzióé. Amikor kijött az 1.4, rendben frissített, de az exe neve maradt a régi. Ez lehet gond ?
2, Ugye a Options/Preferences/Appearance menüpontban kell a nyelvet választani, máshol nem kell állítani semmit ?
3, Nálam a utorrent.exe.lang.txt fileban csak angol és magyar van. Ez normális ?