36534
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Max7
    Mindent ki lehet kerülni még a tiltásokat is csak tudni kell a módját hogy hogy álcázd egy adot program porthasználatát! Amúgy meg meg kell nézni a netszerződésed hogy van-e benne valami korláttozás és perrel fenyegetőzni ha nincs!
  • Hellsing47
    nekem is mikrohullámú ráadásul tudja is a szolgáltato hogy torrentezem

nálam csak a feltöltéssel volt a gond még a nyáron de egy winfos reinstall segitett :DD
  • Reyes
    Akkor basszák meg:)

Makdnem egy évig nem volt baj, de most hirtelen az lett...
  • tomo
    mikros szolgaltatok nehezen viselika torrentezoket, es megteszik a megflelo lepeseket a visszaszoritasukra. ( ha van egy csop eszuk )
  • Reyes
    Ha eddig normálisan ment, akkor valszeg igen.:-/
  • Pharaoh
    Tűzfalon ki van engedve a port amit az utorrent használ?
  • Reyes
    Na jó, a feltöltés megy rendesen, de a letöltés tényleg csak ilyen 5-10 k, pedig van bőven seeder:S
  • Reyes
    Egy kis segítség kéne nekem is:S

Már korábban írtam, hogy hogy aszfalton, végtelenen, de még a publikus torrenteken is ha töltök le, akkor piros lesz a nyíl:S--->szétkapcsolt(időtúllépés)
    Azt kérdezném, hogy ennek mi lehet az oka?

Mikrohullámú netem van, windows sp2-es tűzfallal, uTorrent1.6-tal 1Mbit/1Mbit nettel.

A le/feltöltés megyeget, de az is ilyen 0-10 k-val max:S

Esetleg a szolgáltatóm bvaszott ki a torrentezőkkel, vagy mi van?
  • Pharaoh
    A So..rion oldallal tudja valaki mi van? Nem tudok belépni, hogy rossz a jelszó. de új jelszót napok óta nem küld az emlékeztető. Beregeltem megint, de a megerősitő mail se jon meg.
  • liverpool123
    10 seed 8 peer
  • kulabácsi
    semmi!! attól függ h mennyi a seeder, és h mennyivel udnak ők feltölteni...kevesebben csatlakoznak hozzád ennyi
  • liverpool123
    cső mindekinek anno lehúztam egy dvd flmet és miközben szedtem kb 10 kb al
    ment felfelé is most meg amikor lejött má ilyen 2-3 kb/s al jön valaki meg tudná mondani hogy mi erre az orvosság? kb 15 kb al kéne jönnie
  • kulabácsi
    van!
  • REALista
    Szasztok!van itt valaki aki bevan regisztrálva a legnagyobb magyar sorozatletöltő torrent oldalra?
  • ffxi
    Visszaszívtam!
  • ffxi
    Hali!
    Banánzabálónál nem akar seed-elni semmi se.
  • öregharcsa
    talán az új stargate rész bemutatója????
  • mandm
    Lebukik az oldal
  • Met
    eljönnek az ufo-k :)
  • kulabácsi
    vki meg tudná mondani h a sorozatos oldalon az az óra miért számol vissza??
    ha letelik az idő itt a világvége??:DDDDDDDDD
  • Max7
    És ismét előjön az hogy a letöltési sebesség nem a klienstől függ! Olvas vissza keresd a Peer To Peer hozzászólásom!
  • saba30
    kicsit más téma: a flashget 1.8 beta is kapott torrent támogatást, kinézetre nagyon fapados, memot eszik, procit nem, viszont nekem eddig a leggyorsabb kliens, igaz csak 3 órás tapasztalatom van vele. hangsúlyozom NEM privát (publikus, DHT) torrenteket a max sebbeség 90%-val tölt, nekem a mikro ezt kb 50-60%-on töltötte. 2 MB/s -es az ADSL-em.
  • Max7
    Haladás monkey már kiirja hogy nagy a terheltség! A törlés meg akkor sem demokratikus lenne! Amint már említettem 0.3 volt a szabályban akkor azt kell tartani! És ha modosítanak akkor legalább 2-3 hét haladékot kell adni mert mondjuk 100giga letöltésnél és 30 giga feltöltésnél nehéz hirtelen 20 gigát felnyomni!
  • ffxi
    Jsah jó van, azt hittem...
  • kulabácsi
    eddig is megjegyezte!!!
    az h nincs kiírva nem jelent semmit...
  • ffxi
    Banán zabálón érdemes seed-elni? Megjegyzi ilyenkor az arányomat?
  • kulabácsi
    nah hát akkor csak kiderűl h egyre gondolunk, csak nagyon szélsőségesen beszéltünk a dologról:DDDD
  • mandm
    Én se mondtam, hogy lehetetlen.
    Igen 0,7 körül lehet tartani. És 0,5 alá tényleg a nagyívű belesz@rással lehet csak levinni az arányt. Azért ezt sem nehéz elérni
  • kulabácsi
    énsem azt mondtam h ilyen kell h legyen mindenkinek, csak azzal nem értek egyet h színte lehetetlen elérni, mert én nem figyeltem oda soha h mennyit seedelek, az oké h éjjel nappal megy a gépem, de bátyám használja a szaros dc-t, az is eszik a feltöltésből + vagy 4 oldalon vok még regelve, és mindenhol 1-es fölötti az arányom, kívéve betonon, de ott is 0.7....szal azért nagyon kis odafigyeléssel simán lehet egy 0.7-0.8-as arányt tartani....
  • mandm
    Nem kell ironizálnod!
    Én az átlagról beszélek. Mindenkinek nem lehet 1,3-as aránya!

Esetetben, ha mindenki, aki tőled lechelt szépen visszaseedelte volna legalább 0,8-ra, akkor neked nem lenne 1,3.
    A te sebességeddel (aminél a feltöltés: 256 KBit/s vagyis 32 Kbyte/s) a 90GB-ot kb 104 óra alatt tudod leszedni (full sebességgel). A 90Gb 1,3-szorosát kb. 1065 óra folyamatos, teljes sebességű seedeléssel éred el.
    De ugye eltekinthetünk a teljes feltöltési sebességtől, hisz azt eleve visszaszabályozzuk a kliensben.
    Szal ezeket az időpaaramétereket (és hozzá az ideális sebességeket) nem sokan tudják tartani!

Amúgy, kélek olvasd el a teljes hozzászólásomat az utolsó mondatig. És, ha úgy érzed nyugodtan vedd magadra is!
  • kulabácsi
    hát akkor én nem is értem h hogy lehet 1.3 as arányom 90giga letöltés mellett, egy átlagos 2Mbites nettel:S
    biztos vmit rosszúl csinálok.....
  • mandm
    Ez az. Végre vkinek feltűnt, hogy nem lehet mindekinek 1 az aránya. De még meg sem közelítheti az 1-et. Pont ez a torrent lényege: több embertől töltöm le az én egy egész anyagomat.
    Ha pl. fent van 5 peer, akkor átlagban mindegyiknek 0,2-es arányt csinálok azzal, hogy én 1-et töltök le. Ahhoz, hogy mind az 5 ember 1-es arányt csináljon, 5 ember kell, hogy töltsön tűlük. De ez az öt leecher, egymástól is elkezd tölteni, tehát nem fogják összehozni az 1-es arányt az 5 seedelőnek.
    A kiemelkedően magas arányú userek pont a nagyon szar arányúak révén "szerezték" arányukat.
    Szal, egy jól működő torrent közösségben ha 0,5-ös az átlag az jónak mondható.
    Erre akár egy matematikus jó kis modelleket és képleteket dolgozhatna ki!
    Megjegyzem: vannak akik, úgy szerezték a jó arányukat, hogy éjt-nappalá téve hónapokon át seedeltek. Tiszteletem nekik!
  • Met
    beszerzés nem beszerelés
  • rothfb
    A majom beindult, mint állat! :-) Hajráá Majom!!!
  • rakodo
    Nekem most a maom nagyon megy
  • kulabácsi
    hát sztem pénz pénz és pénz a kulcsa a dolognak...
  • Max7
    Nalátod akkor márcsak tyúként kell viselkedni! Ülni kell a tolyásainkon és várni! :) Bár azt nem értem hogy mi tart ennyi ideig egy server beszerelésén mert nálam kb 20 perc kell egy server összerakásához kb 1 óra a megfelelő rendszer feltelepítéséhez és kb 2-3 óra beüzemelni a bixben szal nem értem miért kell heteket várni a severre de ez már kulisszatitok :)
  • kulabácsi
    főoldalon kiírás: "2006-11-20 - Sajnos kiderült, hogy ez a szerver nem megfelelő az oldal rendes futtatásához, folyamatban van egy normál szerver beszerzése, ezért mindenkitől elnézést és még egy kis türelmet kérünk. Köszönjük!"
  • Max7
    Nem tudom hogy most milyen vasmag van a majom alatt de elsőnek ha nem tudnak servert szerezni akkor nekik is kicsit modosítani kéne a forráskodot legalább úgy mint a bithumen (bizonyos fiunkciókat ki kéne venni mint pl forum de úgy kökeményen adatbázisből is!) De mondom leginkább egy új server tenne jót a majomparádénak mert nem visszafejlődni akarnak hanem előre!
  • fifi