36534

Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Mindent ki lehet kerülni még a tiltásokat is csak tudni kell a módját hogy hogy álcázd egy adot program porthasználatát! Amúgy meg meg kell nézni a netszerződésed hogy van-e benne valami korláttozás és perrel fenyegetőzni ha nincs! -
Hellsing47 #12075 nekem is mikrohullámú ráadásul tudja is a szolgáltato hogy torrentezem 
nálam csak a feltöltéssel volt a gond még a nyáron de egy winfos reinstall segitett :DD -
Reyes #12074 Akkor basszák meg:)
Makdnem egy évig nem volt baj, de most hirtelen az lett... -
tomo #12073 mikros szolgaltatok nehezen viselika torrentezoket, es megteszik a megflelo lepeseket a visszaszoritasukra. ( ha van egy csop eszuk )
-
Reyes #12072 Ha eddig normálisan ment, akkor valszeg igen.:-/ -
Tűzfalon ki van engedve a port amit az utorrent használ? -
Reyes #12070 Na jó, a feltöltés megy rendesen, de a letöltés tényleg csak ilyen 5-10 k, pedig van bőven seeder:S -
Reyes #12069 Egy kis segítség kéne nekem is:S
Már korábban írtam, hogy hogy aszfalton, végtelenen, de még a publikus torrenteken is ha töltök le, akkor piros lesz a nyíl:S--->szétkapcsolt(időtúllépés)
Azt kérdezném, hogy ennek mi lehet az oka?
Mikrohullámú netem van, windows sp2-es tűzfallal, uTorrent1.6-tal 1Mbit/1Mbit nettel.
A le/feltöltés megyeget, de az is ilyen 0-10 k-val max:S
Esetleg a szolgáltatóm bvaszott ki a torrentezőkkel, vagy mi van?
-
A So..rion oldallal tudja valaki mi van? Nem tudok belépni, hogy rossz a jelszó. de új jelszót napok óta nem küld az emlékeztető. Beregeltem megint, de a megerősitő mail se jon meg. -
liverpool123 #12067 10 seed 8 peer -
semmi!! attól függ h mennyi a seeder, és h mennyivel udnak ők feltölteni...kevesebben csatlakoznak hozzád ennyi -
liverpool123 #12065 cső mindekinek anno lehúztam egy dvd flmet és miközben szedtem kb 10 kb al
ment felfelé is most meg amikor lejött má ilyen 2-3 kb/s al jön valaki meg tudná mondani hogy mi erre az orvosság? kb 15 kb al kéne jönnie -
van! -
Szasztok!van itt valaki aki bevan regisztrálva a legnagyobb magyar sorozatletöltő torrent oldalra? -
Visszaszívtam! -
Hali!
Banánzabálónál nem akar seed-elni semmi se. -
talán az új stargate rész bemutatója???? -
Lebukik az oldal -
eljönnek az ufo-k :) -
vki meg tudná mondani h a sorozatos oldalon az az óra miért számol vissza??
ha letelik az idő itt a világvége??:DDDDDDDDD -
És ismét előjön az hogy a letöltési sebesség nem a klienstől függ! Olvas vissza keresd a Peer To Peer hozzászólásom! -
saba30 #12055 kicsit más téma: a flashget 1.8 beta is kapott torrent támogatást, kinézetre nagyon fapados, memot eszik, procit nem, viszont nekem eddig a leggyorsabb kliens, igaz csak 3 órás tapasztalatom van vele. hangsúlyozom NEM privát (publikus, DHT) torrenteket a max sebbeség 90%-val tölt, nekem a mikro ezt kb 50-60%-on töltötte. 2 MB/s -es az ADSL-em. -
Haladás monkey már kiirja hogy nagy a terheltség! A törlés meg akkor sem demokratikus lenne! Amint már említettem 0.3 volt a szabályban akkor azt kell tartani! És ha modosítanak akkor legalább 2-3 hét haladékot kell adni mert mondjuk 100giga letöltésnél és 30 giga feltöltésnél nehéz hirtelen 20 gigát felnyomni! -
Jsah jó van, azt hittem... -
eddig is megjegyezte!!!
az h nincs kiírva nem jelent semmit... -
Banán zabálón érdemes seed-elni? Megjegyzi ilyenkor az arányomat? -
nah hát akkor csak kiderűl h egyre gondolunk, csak nagyon szélsőségesen beszéltünk a dologról:DDDD -
Én se mondtam, hogy lehetetlen.
Igen 0,7 körül lehet tartani. És 0,5 alá tényleg a nagyívű belesz@rással lehet csak levinni az arányt. Azért ezt sem nehéz elérni
-
énsem azt mondtam h ilyen kell h legyen mindenkinek, csak azzal nem értek egyet h színte lehetetlen elérni, mert én nem figyeltem oda soha h mennyit seedelek, az oké h éjjel nappal megy a gépem, de bátyám használja a szaros dc-t, az is eszik a feltöltésből + vagy 4 oldalon vok még regelve, és mindenhol 1-es fölötti az arányom, kívéve betonon, de ott is 0.7....szal azért nagyon kis odafigyeléssel simán lehet egy 0.7-0.8-as arányt tartani.... -
Nem kell ironizálnod!
Én az átlagról beszélek. Mindenkinek nem lehet 1,3-as aránya!
Esetetben, ha mindenki, aki tőled lechelt szépen visszaseedelte volna legalább 0,8-ra, akkor neked nem lenne 1,3.
A te sebességeddel (aminél a feltöltés: 256 KBit/s vagyis 32 Kbyte/s) a 90GB-ot kb 104 óra alatt tudod leszedni (full sebességgel). A 90Gb 1,3-szorosát kb. 1065 óra folyamatos, teljes sebességű seedeléssel éred el.
De ugye eltekinthetünk a teljes feltöltési sebességtől, hisz azt eleve visszaszabályozzuk a kliensben.
Szal ezeket az időpaaramétereket (és hozzá az ideális sebességeket) nem sokan tudják tartani!
Amúgy, kélek olvasd el a teljes hozzászólásomat az utolsó mondatig. És, ha úgy érzed nyugodtan vedd magadra is! -
hát akkor én nem is értem h hogy lehet 1.3 as arányom 90giga letöltés mellett, egy átlagos 2Mbites nettel:S
biztos vmit rosszúl csinálok..... -
Ez az. Végre vkinek feltűnt, hogy nem lehet mindekinek 1 az aránya. De még meg sem közelítheti az 1-et. Pont ez a torrent lényege: több embertől töltöm le az én egy egész anyagomat.
Ha pl. fent van 5 peer, akkor átlagban mindegyiknek 0,2-es arányt csinálok azzal, hogy én 1-et töltök le. Ahhoz, hogy mind az 5 ember 1-es arányt csináljon, 5 ember kell, hogy töltsön tűlük. De ez az öt leecher, egymástól is elkezd tölteni, tehát nem fogják összehozni az 1-es arányt az 5 seedelőnek.
A kiemelkedően magas arányú userek pont a nagyon szar arányúak révén "szerezték" arányukat.
Szal, egy jól működő torrent közösségben ha 0,5-ös az átlag az jónak mondható.
Erre akár egy matematikus jó kis modelleket és képleteket dolgozhatna ki!
Megjegyzem: vannak akik, úgy szerezték a jó arányukat, hogy éjt-nappalá téve hónapokon át seedeltek. Tiszteletem nekik! -
beszerzés nem beszerelés -
rothfb #12043 A majom beindult, mint állat! :-) Hajráá Majom!!! -
rakodo #12042 Nekem most a maom nagyon megy -
hát sztem pénz pénz és pénz a kulcsa a dolognak... -
Nalátod akkor márcsak tyúként kell viselkedni! Ülni kell a tolyásainkon és várni! :) Bár azt nem értem hogy mi tart ennyi ideig egy server beszerelésén mert nálam kb 20 perc kell egy server összerakásához kb 1 óra a megfelelő rendszer feltelepítéséhez és kb 2-3 óra beüzemelni a bixben szal nem értem miért kell heteket várni a severre de ez már kulisszatitok :) -
főoldalon kiírás: "2006-11-20 - Sajnos kiderült, hogy ez a szerver nem megfelelő az oldal rendes futtatásához, folyamatban van egy normál szerver beszerzése, ezért mindenkitől elnézést és még egy kis türelmet kérünk. Köszönjük!" -
Nem tudom hogy most milyen vasmag van a majom alatt de elsőnek ha nem tudnak servert szerezni akkor nekik is kicsit modosítani kéne a forráskodot legalább úgy mint a bithumen (bizonyos fiunkciókat ki kéne venni mint pl forum de úgy kökeményen adatbázisből is!) De mondom leginkább egy új server tenne jót a majomparádénak mert nem visszafejlődni akarnak hanem előre! -