36534
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• stp4trick
    1. a progiban nézd meg amit MET is említ
    2. eseménynaplóban is megnézheted, ha van TCP/IP hiba vagy figyelmeztetés, akkor tuti sok az egyidejű kapcsolatok száma, ami okozhat problémát
  • Met
    aktív torrentek száma mennyi?
    a maximális kapcsolatok száma mennyi?
  • akyyy
    Segítenétek?
    uTorrent 1.6-ot használok, és az a gondom, hogy monjduk fut 3 feltöltésem, viszi is szépen rendesen, mindegyik 20-kval megy felfelé.

Nos ha látok vmi jó cuccot és le akarom szedni, letölti, megnyit, és csak ott van bent. nem jön semmivel se le, se fel. pedig van seeder meg leecher is jósok.

persze később rájöttem, hogy ha megállítom az eddigi feltöltéseimet, akkor szépen elindul normálisan. aztán ujra el kell indítanom a leálított feltöltést h az is menjen de van mikor csak 1 indul el a 3 közül, és nem értem miért:(

lehet port hiba, de hiába cserélem ki másikra ugyanazt csinálja, régen nem volt ilyne gondom, és nincs fent semmi tüzfal.S
  • 12346
    kösszentyű:) bár ilyenről még nem hallotta, hogy jutalmaznák vhol.
  • velexer
    Gondod van az arányoddal?
    Torrentezz szerverrel! ;)
    részletekért írj!
  • Agy Halott #12194
    en meghivora gondoltam, hogy szerezzen egyet...
  • fifi
    sztem oda se lehet regelni? vagy igen?
  • Agy Halott #12192
    ... még mindig ott van a bitKAPU magyar sorozatos oldal... ott van fent majdnem 200 sori.
  • fifi
    nehezen...
    ami tuti oldal, oda csak úgy nem fognak beengedni/értsd meghívóval csak/, de azért a többivel is el lehet karcolni. Bár konkrétan a Helyszínelők nehéz ügy lesz...
  • deetee
    Sziasztok!

Most kezdetem el foglalkozni a torrent-el. Hogyan vagy honnan tudok olyan torrent címekhez jutni, amellyekkel pl.magyar nyelvű filmeket tudok letölteni (pl, helyszínelők sorozat) Köszi!
  • Agy Halott #12189
    pontosan mit takar, mert semmi ujat nem találtam...
  • liverpool123
    hi all nem tudjátok hogy miért van az hogy 0.493 az arányom és szétkapcsolt a tracker szal csak 20 kb/s al tok letölteni help me
  • Szvj
    igen, igen, igen!!!óhh yesss.rrrr.megtaláltam.ott vannak a gépemen a fájlok, csak elrejtette őket a francba valahova.ugyanaz a mappa neve, csak amik ebben vannak, azoknak van mérete, és most csomagolok!!!haaaa.hahaaaa.remélem működni fog!!!
  • Szvj
    heló újra!
    a fszom ki van a dolgokkal most.az történt, hogy két nap alatt letöltöttem a rome:total wart, és nagyon örültem, hogy végre befejezte a letöltést.erre amikor csomagolnám ki (total commanderben a winrarokat), azt írja, hogy hiba a fájlokban.és hát igen, ha megnézem a letöltött fájlokat, azt kell látnom, hogy a legtöbb az mind 0 kb.van kb 6-7 winrar, ami 15000 kb, de az összes többi egy nagy 0.de akkor mit töltött két napig???ilyen előfordult már valakivel, mi ez?légyszi segítsetek, írjatok, mert úgy látszik, ez nekem nem megy.
  • PíszLávJuniti
    vérpistikék ellepték :C
  • nyamiag #12184
    végtelen új szabályzata

csak nevetni tudtam :c
  • mochee
    Sziasztok!
    Mindenhol kerestem már de nem találtam egy értelmes leírást arról, hogy az Azureusban (legujabb) hogy lehet a protokollt titkosítani?
    Marhára szükségem lenne egy értelmes válaszra, mer állandóan lekorlátoznak a rohadékok...
  • Max7
    Neked hogy nem szokásom leszólni az elöttem írót de ha leugatják egy olyan ember haját aki próbált segíteni (jhogy ő törölte a hozzászólást pedig semmi köze nincs hozzá) azt nem lehet szó nélkül hagyni!

De ha nem érted a magyar nyelvet akkor inkább ne irj semmit gondolom életkor az 14 körül mocorog
  • cicamisa
    Ez meg ki??
  • Serpa
    akkor inkább már "gyuccsúk" fel!!!
  • Thanatos
    dehogy! gumiba vele!!!
  • Serpa
    pedig már elég gyakran írod, h kezdesz fáradni.

egy kis pihi jót tenne.
  • precision
    emiatt nemhiszem
    meg amugysincs ahhoz jogom
  • Serpa
    nem kellene elgondolkodni egy ideiglenes topic-záráson?
  • precision
    fejezzétek már be...
  • Thanatos
    te most tényleg szellemi fogyatékos vagy?
  • cicamisa
    Látom szótagolva,vagy anélkül mindegy neked. A #12169-et kinek írtad? Én arra #12171. Így se??
  • Max7
    Ezt most elnézem neked mert nő vagy és elmondom tagoltan:

Te kérdeztél, hogy: "mit lehet csinálni?" #12163-ba

én válaszoltam hogy "sírni hogy seedeljék" #12164-ba

normális kérdésre normális válasz ha nem tudod mi az a seed akkor elmondom nelked hogy feltöltést jelent! magyarán sirsz a torrent adatlapján lévő alsó forumba hogy seedeljék!

remélem világos ha nem szívesen leírom szótagolva ha még mindig nem érted és leszólásnak nézed a 12164-es hozzászólásom!
  • cicamisa
    Te szalajtassz! Nem nekem törölték az üzenetemet baromarcú! Nekem azt írtad,hogy sírjak! Olvass vissza.És vegyél visszább hülye gyerek!!!
  • precision
    én töröltem, a miért -et pedig a fent látod...még villog is, hogy könnyebb legyen észrevenni...
  • Max7
    Nem szokásom, de ha a hülye ember szól le egy olyat aki próbált segíteni és ráadásul nem is ő törölte a hozzászólását azt nem lehet szó nélkül hagyni! Ráadásul a stílus....(hozzá képest én nagyon finom voltam)
  • cicamisa
    Valszeg ezzel nézted be!
  • cicamisa
    Tenx,majd írok,ha nem akad aki töltse.
  • Met
    második sor
  • Met
    azta, most besz@rtam
    a topic szabályai mindenkire vonatkoznak!
  • Max7
    sirni hogy seedeljék :)
  • cicamisa
    Sziasztok! Megállt a vége előtt (98,4 % )... Már két napja. Van valakinek ötlete,hogy mit lehet csinálni?
  • Max7
    Na de gyerekek azért egy lányt leökörözni :)
  • kulabácsi
    mi sem felejtünk el téged!!!
  • Thanatos
    te mekkora egy ökör vagy...