36534
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• öregharcsa
    na találtam egy hülyét...nem elég hogy dicsekszik hogy milyen oldalakon van bent, de kiírja a teljes nevüket rövidítés helyett..
    ekkora f@szt...

fórum

6239,6234-es hozzászólás....
  • rakodo
    Akkor a gépbe beteszel egy indito lemezt, majd értelemszerüen beirod: format c:.-)))
  • precision
    nálam is
  • Agy Halott #12236
    wazz, nalam eskuszom, hogy muxik a PRE!
  • paul161
    megpróbáltam bio-mechanikus-mikroorganizmust is küldeni meg budhához is imádkoztam sőt istenhez is. de csak nem akar bejönni. se az én gépemen se az öcsémén.
  • precision
    bio-mechanikus-mikroorganizmust kell a tracker felé küldeni és akkor feltámad hamvaiból
    vagy buddhához is imádkozhatsz
  • paul161
    hali!
    nekem se megy a pre! Mit kell vele csinálni?
  • akyyy
    még azt most észrevettem h a progi alján ott egy sárga felkiáltójel miszerint nincs bejövő kapcsolat... pedig van hisz hogy írnék ide?
    meg tudok tölteni, meg fel is, csak ja még egy új torrentletöltést, vagy feltöltést indítok, akkor megá, hacsak egy pillre le nem állítom az összeset:(
  • rothfb
    Per pillanat az oldal nem jön be, úgyhogy a gonosz bácsiknak pechük van. Ha valaki tudja mi van a pre-vel, az írjon... Ja és a sorozatosra is kíváncsi lennék, mikor lesz jó.
  • marcio mela
    Jelenleg a C: meg a D: meghajtónak is 17%-a szabad.Naponta biztos megnézem.Ha valamelyik 15%-ra csökken akkor törlök vagy fájlokat helyezek át.
  • Agy Halott #12229
    júúúújjjjjj ezt, de nagyon törölni fogják, sőt... a gonosz bacsiknak még csak a google-t sem kell hasznalniuk...
  • Agy Halott #12228
    nmit...
  • Frosty01
    itt ingyenes a regisztráció a hétvégén ;)
    ((nem az enyém, nem reklámozni akarom :D csak egy lehetőség azok számára, akik kihasználnák))
  • Sonajk @:o)
    thx
    gépet újrainditottam, de változás semmi :(
    nem értem, de mára feladom
    majd estére folyt köv
    HTX a segítséged
  • Agy Halott #12225
    szinten Reply
    privát ment
  • Agy Halott #12223
    nem

virag nyelven irom, angol szerint:
    http://(2)(20).(16)(18)(5).hu
    változott a címe tegnap óta?
  • Agy Halott #12221
    nálad lesz a hiba mert pont most jelentkeztem be...
    Ez különösen +lep, mert nálam nem :(
    A uTorrent is azt írja ki, hogy "szétkapcsolt (időtúllépés)
    Akkor most mi van????
  • mochee
    Hi
    Kipróbáltam a uTorrenttel a protokoll titkosítást, de nem jött be, így is látja a upc hogy mennyit töltöttem le. Valaki nem tud egy másik klienst amiben be lehet állítani a protokolltitkosítást és működik is?
  • lck #12218
    megy
    Sziasztok!
    Tud valaki a Pr_ans-ról valamit?
    Nálam sajnos nem megy.
    Tegnap este még semmi gond nem volt vele, de ma estére teljesen behalt :(
    Másnál is van hasonló probléma?
    Előre is HTX
  • akyyy
    aszfalt amugy. igaz , most eléggé lement az arányom ott, szal van limitem, de ezt ki is írja és pirossá válig. szal ami zöld marad továbbra se nem akar jönni első nekifutásra, csak ha besegítek és leállítom a többit.

ha kicsit variálok, leállítom mind, megvárom még a tracker is látja h nem megy semmim, és szép sorba egymás után elindítgatom, akkor nagy az esély h jó lesz, de van mikor ez sem segít, mert a letöltés csak nem akar elindulni...( vagy valamelyik feltöltés).

és tuti nem a sávszéllel meg kevés letöltővel van a gond.
  • kulabácsi
    a 20%-tól, de a kliensed tudja h folytatod, nem kell ugyanoda menteni, csak lestoppolod, majd reggel folytatod, ennyi....
  • thomasthomas
    Hi!

ha letöltök egy programot, ami egy részben van meg, mondjuk 20%-nál leállítom, kikapcsolom a gépet, mert nem akarom ugyhagyni....másnap ismét bekapcsolnám, és ismét elindítanám...(ugyanoda mentem el , ahova tegnap)...akkor a letöltést a legelejéről, vagy a 20%-tól folytatja?

előre is kösz a segítséget.
  • PíszLávJuniti
    használható pda progis site ot tudtok?
  • stp4trick
    vmi zabálja a vinyódat esetleg?
  • marcio mela
    Micsoda szívás!!!Figyelj!Tudom ez nem emule topic de kísérteties a hasonlóság.Sok fájlt töltöttem már le emuleval hónapokon át mert kevés forrás volt.Most egy ilyen 116MB-os fájlból a héten este nézem 110MB volt befejezve.Reggel megnézem és 0MB volt befejezve.
    Egyik fájlcserélő se tett még ilyet.
    Közös gyökere van a két esetnek?
  • kulabácsi
    sebességlimited nincs???
  • fifi
    kérdés:
    az összes torrent egy trackerről jönne? mert lehet ott telik be a kimited...
  • akyyy
    amiket felsorotál, mint 20 és 25re van állítva, semmikép sem 3-ra! :(
  • Max7
    Az a gond hogy itt növekszik a letöltött adatméret pedig hash alatt nem lenne szabad növekednie! Valószinüleg eltünt az adat a gépedről és hashelés után elkezdte újra leszedni!
  • marcio mela
    Az önmagában kiábrándító amit a bolyban látok mert tegnap már majdnem teljesen kék volt a kör most meg ilyen:
  • marcio mela
    1.Azureust hsználok (2.5.0.0).
    2.Ez a hash-elés azt jelenti,hogy összehasonlítja a letöltött adatokat azokéval akiknek megvan az egész (seeder)?
    Már többször kiléptem a programmból a gépet is kikapcsoltam makd be és elindítottam az Azureust.Most itt tart:

• stp4trick
    volt 1x nekem is hasonló, de nem ilyen durván annyira szar volt a torrent, hogy vmi 180 mb-ból 800mb-1gb körüli hash hibát gyártott
  • Max7
    2 kehetőség van!

1. Bitcomet-et használsz ás már annyira bugos hogy 1 normális csomagot nem tud küldeni!

2. Elkezdte újra hash-elni és ezért ír csal 5%-ot! indícsd el nyugodtan és majd folytatja ha kész a hash!
  • marcio mela
    Aki tudja magyarázza el mi van itt.
  • Met
    mi független?
    Ha a progiban az van beállítva, hogy 3 torrent futhat max. akkor nem fog elindítani egy negyediket.
    Ugyan ez igaz a kapcsolatok számára (kapcsolatok= peerek) ha max. 500, a 3 torrenthez fel is használja de a negyediknek már nem jut.
  • akyyy
    attól szinte független. vegyül a példámat, 3 + 1