36534
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• jAsOn VoOrHeEs
    Csak egy kis figyelmeztetés, nehogy valaki ez miatt hazavágja az arányát :)

bH-n most éjfélkor véget ér a Free Leech!
  • Serpa
    ha megtennétek, h[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=979813350]itt a #8245-öt[/URL] elolvasnátok, thx.
  • Serpa
    igen, kiírta.
  • Max7
    end... címét kérte és talán azért töröltéák mert kiirta az oldal nevét bár nem vagyok már benne biztos...
  • Met
    nemtudom mi volt de nyilván nem véletlenül törölték a postod, azthiszem a #12610 neked is segít
  • fsgh
    sok jóindulatú ember:) de már megvan:) azért köszi
  • ZiP90
    De azért még a google címe még megvan remélem
  • Thanatos
    nem...
  • Agy Halott #12692
    BUÉK!
  • Gaben90
    BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!
    AZTÁN AZ ÚJÉVI FOGADALMAKAT BETARTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : )
  • Kori
    Boldog új évet Mindenkinek
  • rothfb
    Köszi!!!
    Boldog új évet Mindenkinek!
  • ivjoe
    Jan. elseje éjjfélig azt jelenti, h 2007. 01. 01. 23:59:59
  • rothfb
    Egy kérdés:
    " Egy kis karácsonyi ajándék: mostantól 2007. jan. 01. éjfélig FREE LEECH van, azaz a letöltésed nem, csak a feltöltésed könyveljük el"

Ez pontosan mit is jelent? Január elseje még szabad letöltéses? Mert január 1.-je éjfél, az 0 óra. Ami azt jelenti, hogy 1-én nap közben már számolnak. De lehet, hogy én értem félre és 1-je egész nap is benne van.
    Jó lenne...
  • jAsOn VoOrHeEs
    " Miért vagyok passzív módban?

A tracker szerint tuzfalad, vagy NAT-od van és nem tudsz bejövo TCP kapcsolatot fogadni.
    Ez azt jelenti, hogy a többi felhasználó nem tud hozzád kapcsolódni, csak Te hozzájuk. De csak azokhoz kapcsolódhatsz, akik aktív módban vannak.Két passzív módban lévo felhasználó nem tud egymáshoz kapcsolódni. Ha veled együtt sokan vannak egy torrentnél passzív módban, lelassulhat a letöltés, hiszen mindenki csak a kevés számú aktív felhasználótól tudna tölteni.

Ezért próbálj aktív módban lenni. A problémára megoldás lehet az, hogy a tuzfalon és/vagy a NAT-on a megfelo portokon (amiket a BitTorrent kliens használ, ez a legtöbb kliensnél beállítható) engedélyezed a befelé jövo TCP/IP és UDP/IP kapcsolatot."

Passzív módból aktívba való átállítás leírása
  • ffxi
    Hali!
    Mi az hogy passzív?
  • precision
    ja amugy meg #12661 ?
  • precision
    ha a vinyódról linkelsz képet azt mi nem látjuk csak te...töltsd fel valahova netre és úgy linkeld
    pl ide az sg -re a saját galériádba
  • Gaben90
    Hali.Megint én vagyok. A lent említett problémám még mindíg váltizatlan. A sárga háromszög maradt a régi a lsú sebességgel együtt.
    [IMG]D:\Bordás Gábor\névtelen 1[/IMG]

És persze az ikon nem vált zöldre. Akkor most mit kell beállítanom?????
    Ötlet? Megoldás?
  • DaemoonHunter
    Sziasztok! Elkezdtem tölteni egy cuccot(utorrentel)és egész jól jött 25-50kb/s , amikor 30%-nál járt áramszünet volt, majd miután folytatni kezdtem a letöltést csak úgy 5-15kb/s-al jött és a seedek, peerek száma is jelentősen csökkent. Mindez miért van?
  • tomo
    azert rakerdezhetsz naluk. rosszabb nem lesz
  • ffxi
    Uh, akkor szívás:(
  • taoce
    azt hittem ez is torrenttel kapcsolatos. gondoltam esetleg más találkozott már effajta problémával és gondoltam hátha elmondja a tapasztalatait. mind1. keresek más fórumot. boldog új évet!
  • precision
    azt nem mondtam hogy ne írj ide többet... de legalább témába vágó dolgot kérdeznél, ami a torrentel kapcsolatos
  • taoce
    ok bocs többet nem zargatok itt senkit!
  • precision
    és miért nem egy videoszerkesztéssel foglakozó topicban kérdezed? pl biztos van sony vegas topic is, v. vmi hasonló...
  • taoce
    Sziasztok! a segyítségeteket kérem!
    elkezdetem tölteni egy videót, de a seeder megszűnt és itt ott egy kocka hiányzik. a mediaplayer lejátsza a bizonyos pontokon előről kezdi a filmet. a gondom az, hogy részleteket szeretnék kivágni de se a sony vegas sem az after effect nem akarja megnyitni. van vmi olyan progi, ami ezeket a hibás pontokat pl egy feketeséggel pótolja ki?... SegítséG!:)
  • tomo
    sot a legtobb szolgaltato 64 kbites minimalis sebesseget garantal csupan, vagy egyaltalan semmit. szal ez az asztalborogatas szerintem nem valna be.

es igen minel kisebb egy szolgalaltato annal jobban faj neki,, ha valaki eszi a savot. hisz , ok nem annyit vesznek, hogy mindenkinek egyszerre eleg legyen a maximalais sebessegre a teljes sav. annal sokkal kevesebbet.

es ha van egy csopp eszuk beintettek neked.
  • fifi
    én is kábeles szolg.nál vagyok.
    szerződésben vmi ilyesmi van: ha az adott havi adatforgalom/gyk.: fel-le együtt/ meghaladja a 30GB forgalamat, akkor a szolgáltató a sávszélességet lekorlátozHATja... Másik kérdés, hogy eddig még sosem tették meg...

sztem nálad is ez van
  • ffxi
    Öööh..., igen. Helyi tévé kábelszolgáltatónál vok. És gondolod, hogy elegük lett és +tették? Ez esetben nem szerződés szegés felőlük?
  • tomo
    esetleg valami kis picike szolgalatatonal vagy? azok nem szeretik a tulzott hasznalatot , a nagy dsl es bandaknel nincs ezzel gond.
    ( kulonosen a radios internetszolgalatot utaljak a torrentezoket )
  • ffxi
    De de pedig úgy van Utorrent-el és Bitspirittel nyomtam és 1ik sem akar menni. Majomparádé + Piartebay + mininova stb. Teljesen hallott torrenteket lát holott a toppon vannak.
  • Thanatos
    ott a pont..., nekem anno ilyen volt kábelnetnél, egy két game nem ment neten, addig nyaggatam őket mig végül saját külön fix ip-t kaptam mert máshogy nem tudták megoldani.. :D mindezt ingyen és bérmentve :P
  • tomo
    mindamellett, en megprobalkoznek legalabb 3 klienssel, es 5-10 torrent trackerrel.( magyarral kulfoldivel, nyilttal zarttal vegyesen) , mielott messzemeno kovetkezteteseket probalnek levonni.
  • Max7
    Ez hülyeség ha én észrevenném hogy valamilyen módon is korlátoznának olyan pert akasztanék szerződés szegés miatt a netszollgáltatóm nyakába....

Nem hiszem hogy annyit tudnának fizetni a jogvédők ami megérné bármelyik netszollgáltatónak is...
  • ffxi
    Ezek xerint a Jogvédők belekezdtek a nagy munkába? Mert nekem is 2-3 napja nem jön le 50-nél gyorasbban a torrentről. Pedig a legslágeresebbet indítom el. Nem látja naon a seed-ereket. Viszont lemértem a netemet speedtest.net-ten és valós értéket kaptam. Szal lefizették a szolgáltatót?
  • Max7
    Hát tesztelni tudod! Keress egy olyan torrentet ahol gigabites feltöltő van és kevés leecher! Aztán kezd el letölteni azt a torrentet! Elvileg maximum sávszélel kell jönnie, bár ha a gigabites user is korlátozza nem feltétlenül de erre kicsi az esély!

Ha nem jön maximum sebességel akkor próbálj meg egy 100 megabites serveről leszedni valami nagyobb fájlt ami hosszab ideig jön pl smswarezról vagy atw-ről mert ők gigabiten vannak vagy mondjuk inenn az sg letöltés rovatból! Ha onnan se jön gyorsan akkor az egész neted le van korlátozva! viszont ha gyorsan jön akkor van ciki!

Ha sehonan nem jön gyorsan akkor nézd meg az internet szerződésed hogy nincs e valami havi adatforgalom korlát megszabva mert pl chello-nál szokot ilyen lenni és viszakorlátozzák olyankor a fel/letöltési sebességed!

Ha nincs ilyen a szerződésbe és sehonann nem jön rendesen akkor hívd fel őket vagy menj be és borícsd rájuk az asztalt hogy megszegték a szerződést és azonnal feljelented és bezáratod az egész kocerájt ha nem álítják vissza a netsebeséged normálisra!
  • precision
    ilyet még nem hallottam, hogy pl csak a torrent sebességét korlátozza le
    olyat már igen hogy bizonyos portokat, meg p2p programokat tilt le, de akkor le is tiltja őket, nem pedig korlátoz...szal nemtom. Elvileg lehetséges a dolog, szal technikailag megoldható, de szerintem mégsem ez történt. Bizonyítani 'földi halandónak' pedig biztos nem lehet, nincs hozzá eszköz. Csak a központban lehet vmi jel rá, logok, stb. Megkerülni meg tuti nem lehet.
  • Danecay
    Sziasztok!
    Arra lennék kíváncsi, hogy az egy internetszolgáltató, tudja e korlátozni a felhasználók torrentezésen keresztül történő adatátviteli sebességét. Minden bizonnyal a válasz igen lesz, de ha így van hogyan lehetne róla megbizonyosodni, hogy a korlátozás valóbn szolgáltatói oldalról történt? Meg lehet e ezt kerülni valahogy?
  • nyamiag #12661
    nincs véletlenül routered?