torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
es hogy tenyleg ez a 3 a legjobb magyar oldal.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
úgy olvasgattam a majomparádé az endless és a bithumen a legjobb magyar torrent siteok, ti mit gondoltok?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Elég érdekes megoldás, hogy a fórumban van a torrent
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
ez mit jelent
de a letöltés megy
mikor megy gyorsan a letöltés ha sok a seeder v peer
Vmiért leállás volt
csak válaszoltam neki ;)
Régóta használom az Azureust. Ma letöltött egy frissítést, amit jóváhagytam, de az újraindítás után mindig bejön a Norton Internet Security worm protection ablaka és hiába nyomok permitet, vagy blockot, mindig beugrik az ablak...k* idegesítõ.<#falbav>#falbav> Nem tudjátok hol kell állítani Azureusban, hogy ne legyen ilyen problem?
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Itt a fórumokban van a torrent. Minden topic elsõ hozzászólása tartalmazza az nfo-t, egy-két képet a filmrõl és csatolt file ként a torrentet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Torrents 0
Paraoh, ugyan egyértelmû, de ez lehetséges??? :C
fantasticsuperclub.org nagyon nagyon jónak tûnik. :)
a jócselekedetedet pedig jóváírták (biztos forrásból tudom) :D
de legyen jó napod, elküldöm privátban mi a helyzet :)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Így jár az aki, egybõl a letöltés oldalt állítja be, a kezdpõ helyett :D
Kérdezném, hogy aki EL-en regisztrálva van, az most tud tölteni?
Mert a most leszedett 2 torrentet nem akarja elkezdeni, pediv van seeder, a régebben megkezdett file-t, viszon gond nélkül szedi...
:DDDD
ON:
Nem biztos, hogy gond van vele. Talán csak törekednek a 0.63-ra, mert az talán mentes az elõzõ verziók hibáitól, illetve arról tudható, hogy valóban megbízhatóan mûködik.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
tegnap 09:07-óta hogy megokosodtál ecsém... az egy nap alatt magadba szívott tudás alapján már lehet magas lóról beszélni ugye?
ON:
0.62 Comettel mi a gond? mert most olvasom, hogy tiltják azt is néhol...
nemértem-nemértem
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
35 leecher van?
hát akkor ne csodálkozz ecsém :P
Ezt nem hiszem el :(
Ez már szinte fáj :(((
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae