torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kontrakcio
yóóók! :D endlessröl kirugtak mert nem látogattam de a többi az tényleg yóó! csak az a baj h majom betelte... bithumen + +hivós... (+ne probálj kérni itt vkitöl mert leordítják a hajadat a fejedrõl) inkább néz körül itt---> http://bittorrent.lap.hu/

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

azt gondoljuk, hogy a torrent friss cuccokra kivalo.
es hogy tenyleg ez a 3 a legjobb magyar oldal.

Kontrakcio
hali... küld el privibe az msn-cimedet ha van... ha nincs kicsit gázosabb lesz, 1szerre fogom elküldeni a teendõdet!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
hali... küld el privibe az msn-cimedet ha van... ha nincs kicsit gázosabb lesz, 1szerre fogom elküldeni a teendõdet!

Pink Tiger
hello úgy döntöttem kipróbálom a torrentezést a bcdc-zés után
úgy olvasgattam a majomparádé az endless és a bithumen a legjobb magyar torrent siteok, ti mit gondoltok?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

HI plz vki segítsen mert feltettem az azureus-t és mindig nat hibát ir ki és nem tok normálissan tölteni plz help me!!!!!!!!!!!!!

Pharaoh
Azért, mert nem saját tarcker, hanem ha valaki talál egy jót azt beteszi ide.

Gorvik
Közben rájöttem, de azért THX :)
Elég érdekes megoldás, hogy a fórumban van a torrent

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Állítsd be a kliensben, hogy mennyihez csatlakozhat.

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Gyocsika
Miért nem csatlakozik 40 náél több peer amikor van 588

The FlashBack
sehogy
sok seeder legyen

nxfn
ügyes vagy, igen <:|

Gyocsika
hogyan lehet elérni hogy nagy legyen a letöltési sebesség?

Gyocsika
Error tracker response Error requested download is not authorized for use with his tracker in tracker http//.....
ez mit jelent
de a letöltés megy
mikor megy gyorsan a letöltés ha sok a seeder v peer

Mostmár megy!
Vmiért leállás volt

Pharaoh
Inkább az Internet Security-t kéne beállítani, hisz azzal van a baj. Mikor permitet nyomsz bepipálod, hogy többet ne kérdezze meg?

miért nem tudok belépni a gigatorrentsre ?

Ja...bocs, de nem tom mér volt nagy az arcom :(
csak válaszoltam neki ;)

Hi!
Régóta használom az Azureust. Ma letöltött egy frissítést, amit jóváhagytam, de az újraindítás után mindig bejön a Norton Internet Security worm protection ablaka és hiába nyomok permitet, vagy blockot, mindig beugrik az ablak...k* idegesítõ.<#falbav> Nem tudjátok hol kell állítani Azureusban, hogy ne legyen ilyen problem?

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

az hogy vegyél le az arcból..

De most mi van? :S

The FlashBack
néhány kliens beengedni "kívülrõl" a nem regelt usereket, és így jelentõsen lassítják a letöltést

http://www.lvllord.de/?lang=en&url=downloads&PHPSESSID=1a1d64a1a7f307604cb6ca09b304fd54

Met
c: uninstall sp2 /s<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sanyix
Hogy is kell kiiktatni az sp2 10 egyszerre kapcsolódás korlátját?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Pharaoh
A tracker része nem megy.
Itt a fórumokban van a torrent. Minden topic elsõ hozzászólása tartalmazza az nfo-t, egy-két képet a filmrõl és csatolt file ként a torrentet.

precision
meg torrent topik szabályellenes is :)

Bazinga!

[Jakuza]
Kicsit, Bithumen szabalyellenes amit csinalsz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gorvik
Mégsem tûnik jónak, sõt. A regisztrálás után még magához a letöltésekhez is kellett regisztrálni magam. Log in, majd a fõoldalon:
Torrents 0

Paraoh, ugyan egyértelmû, de ez lehetséges??? :C

Gorvik
Köszi a linkeket Paraoh, Precision

fantasticsuperclub.org nagyon nagyon jónak tûnik. :)

Gorvik
<#nyes>

Azért köszönöm:D

a jócselekedetedet pedig jóváírták (biztos forrásból tudom) :D

fifi
ha ugye nem rögtön a download oldal lenne beállítva a kedvencekben, hanem beszagolnál néha a fõoldalra akkor látnád is mi van...
de legyen jó napod, elküldöm privátban mi a helyzet :)

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tárgytalan, vak vagyok:D
Így jár az aki, egybõl a letöltés oldalt állítja be, a kezdpõ helyett :D

Sziasztok!

Kérdezném, hogy aki EL-en regisztrálva van, az most tud tölteni?
Mert a most leszedett 2 torrentet nem akarja elkezdeni, pediv van seeder, a régebben megkezdett file-t, viszon gond nélkül szedi...

Sonajk @:o)
OFF:
:DDDD

ON:
Nem biztos, hogy gond van vele. Talán csak törekednek a 0.63-ra, mert az talán mentes az elõzõ verziók hibáitól, illetve arról tudható, hogy valóban megbízhatóan mûködik.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

fifi
OFF:
tegnap 09:07-óta hogy megokosodtál ecsém... az egy nap alatt magadba szívott tudás alapján már lehet magas lóról beszélni ugye?
ON:
0.62 Comettel mi a gond? mert most olvasom, hogy tiltják azt is néhol...
nemértem-nemértem

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

lol
35 leecher van?
hát akkor ne csodálkozz ecsém :P

Sonajk @:o)
Vissza olvastam kicsit.
Ezt nem hiszem el :(
Ez már szinte fáj :(((

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Gyocsika
CSatlakozott seedek 5 (max lehetséges 5)
Csatlakozott peerek 40 max lehetséges 770)

Gyocsika
CSatlakozott seedek 5 (max lehetséges 5)
Csatlakozott peerek 40 max lehetséges 770)

Mennyi seeder van meg mennyi leecher?

Met
az nem lenne baj, inkább azért lassú mert lassú seederek vannak

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Gyocsika
maximálisona van de akkor is nagyon lassú talán mert sokan töltik?

Beállítások/Kapcsolat/Általános beállítások/Teljes maximális letöltési arány: itt állítsd amennyivel szeretnéd tölteni/persze ha van anyni aktuális seeder :/

Gyocsika
Sziasztok töltök le dolgokat BitComet-tel (nem szép dolog) de ki fogja megvenni az eredetit csak azt szeretném kérdezni miért olyan lassan jön le valakinek jön 60kb/s nekem csak 10 kbs vagy az alatt hogy lehetne meggyorsítani ? Segítsetek légyszi!!!

Pharaoh
Tudtommal magyarul is tud a mikrotorrent, nem hiszem hogy nem találod meg ezeket a beállításokat. Megsértõdsz, ha megkérdem hány éves vagy?

Tulajdonos vagy meg segítõ...stb :S

Oks...Minnyá megnézem ;)

mind