torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Thank you so much

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pharaoh
Általánosságban: Ha tilos akkor, baj lehet belõle. Vagy az is lehet hogy le van tiltva az egész. Vagy szabad és mehet ami a csövön kimegy. Vagy ha csak nem nézik jó szemmel, akkor lekorlátozva mehet.

Sland
Általánosságban kérdezem...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pharaoh
Bazz, szerinted mi ott dolgozunk?

Sland
baj lehet belõle?

ivjoe
Attól függ milyen a rendszergazdi.
Pharaoh
Ez a munkahelyi szabályoktól függ.

Sland
hi

lenne egy kérdésem

az egyik családtagomnak a munkahelyén 100/100 as net van. ha bemennék a munkahelyére akkor ott tudnék torrentezni? nem lenne az gáz, tehát nem történne semmi gond?

Yossarian
nem

Nieleen

Kontrakcio
szevasztok! ha feltöltöttem egy filmet egy x nevezetû oldalra ahonnan töltenek rólam és felakarom rakni egy y oldalra ugyan azt a filmet az nem gáz, ugye? sztem nem , csak gondoltam elötte +kérdezem.... jóbb az ovatosság! elõre is köszi!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

fifi
valahol van ilyen opció, hogy feladatok törlése kilépéskor, vagy vmi hasonló.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sland
el-sl bejön nektek most? nekem nem...

Yossarian
áh, már azt is próbáltam.
Valamiért 2Byte-os lesz mindig a resume.dat amikor kilépek. Most megpróbáltam azt, hogy kilépés elõtt átmásoltam, majd kilépés után felülírtam a fájlt ezzel a másolattal. lekopogom, de most jó...

Nieleen

precision
talán megtelt a vinyo?

Bazinga!

Duddits
Mi az, hogy Disk Overloaded? Mert ha 100%-on van, akkor marha lassan tölt az uTorrent... És eléggé zavar. + még soha nem találkoztam ilyennel.

precision
melyik utorrented van? ha a legujabb, akkor olyat is probálhatsz, hogy törlöd az application data-bol az utorrent könyvtárat, ugyis létrehozza magának megint a következõ indításnál...hátha

Bazinga!

Yossarian
na mostmár van resume.dat, a beállításokat reseteltem és most sem maradnak meg a torrentek. Nézem a resume.dat-ot, abban benne vannak az infók, de a utorrent nem törõdik vele. Pedig nem akarok áttérni másik kliensre :(

Nieleen

Yossarian
nekem abban nincs resume.dat. valszeg ez lesz a gond

Nieleen

precision
documents and settings/'user'/application data/utorrent
itt van settigs.dat, meg resume.dat...bár annyira nem értek ehhez, de sztem ebben tárolja a beállításokat

Bazinga!

Yossarian
A utorrent valamiért minden kilépés után elfelejti a futó torrenteket. Kézzel kell beadnom neki, utána meg várhatom a hashelést. Nincs vkinek tippje mi lehet a gond?
Már azt is próbáltam, hogy a regedittel kiszedtem minden utorrenthez tartozó bejegyzést és újra felraktam, de akkor sem változik. Sõt még a beállítások is ugyanúgy megmaradtak.
Nem tudja vki, hogy hol tárolja a beállításait?

Nieleen

Torrent already exist in the system / na most a jó:) még egy kódot is kellet beírni.. a Nive try= az csak szép próba lehetett, azt hiszem
Köszönöm mindenkinek aki írt!

Most már nem azt írta ki, hogy INVALID TRACKER, hanem NICE TRY

Remélem most már jó lesz! Köszi!
precision
Chello topikban biztos meg tudják mondani...öszintén szolva nemtom, pedig én is chellos vagyok

Bazinga!

Szerintem nem off, ha rákérdezek: mi a CHELLO IP cím tartománya? Érdekelne, mert sose tudok a korlát alatt maradni, viszont illik vissza seedelni, amit letöltök. Így legalább a Chellosoknak tudnék segíteni a hónap végén.
Pharaoh
Trackernek álltalában annak az oldalnak a tarckereét érdemes megadni, amelyik oldalra töltöd fel a torrent filet.

Ha thepiratebay-ra akarsz feltölteni, elõbb regelned kell, majd klikk az uploadra, ott elég egyértelmû minden, és a tracker cime is ott van, mit kell megadni a torrent file létrehozásánál (http://tracker.prq.to/announce)

nxfn
töltsd le azt a torrentet, amit elõzõleg feltöltöttél az oldalra, majd azt seedeld.

precision
gondolom a piratebay -en van egy olyan link hogy FAQ, ott nézd meg, 100% hogy le van írva, hogy mit kell beírni trackernek...stb.

Bazinga!

Sziasztok! Segítséget kérek!

Én is töltögetek le torrent oldalakról ( pl. thepiratebay.org )A letöltéssel semmi gondom nincs! Bitlord 1.1-es programot használok. Ha egy adott albumot leszedek ( 100% ), akkor utána átrakom seed-re, és mûködik a feltöltés is.

Viszont nem értem, hogy tudok feltölteni mondjuk egy saját albumot egy oldalra.
EZT ÍRJA KI: INVALID TRACKER

Szóval a Bitlord programban van egy olyan opció, hogy torrent létrehozása..
És ott nem értem egészen mi az a tracker,és kiadó URL, nem tudom mit írjak oda.
De létrehozom, és nem engedi feltölteni a thepiratebay.org oldalra.
A seedler.org oldalra már feltöltöttem a torrent fájlt, de haverommal kipróbáltuk, és nem mûködött, hiába raktam seed-re, õ pedig hiába kezdte el a töltést. MI LEHET A GOND?
mellon
Klikk az oldal tetején található bannerra.

Sziasztok.Kezdõ vagyok.Hol találok az Azureus -hoz torrent fájlokat? Pár példát mondanátok?Konkrét weboldalt.Eddig az eMule-t használtam,az más volt teljesen.ÜDV

Amse
Azt hiszem igen.Régen más volt a neve, de szerintem erre változott.

LegionarR
Ezt a "megnyitom kész forrásként" hogy tudom megcsinálni?

"Fájl - > Megnyitás - > Torrent fájl.... csak követés" ?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Amse
elvileg igen.bezárod a bittorrentet és azureusban megnyitod kész forrásként a torrent file-t és megadod a célt (ahol a félkész file van).
ha így csinálod akkor elvileg folytatja, de nem hiszem, hogy kliens függõ lenne a sebesség.Lehet amikor azureusban próbáltad több seederhez csatlakoztál.

LegionarR
Még valami... ez a cucc amit töltök, a bittorrentel, de megnéztem az azureus-al és mintha jobban menne... azt amit a bittorrent eddig megcsinált, át tudom rakni az azuerus-ba hogy az folytassa a bittorrent helyett?

LegionarR
kösz az infót

Amse
a torrent-el való letöltési sebesség nem a sávszélességeden múlik hanem azoknak a feltöltési sebességétõl akiktõl szedsz.
a gyors letöltés lényege a sok seeder.ha nincs akkor általában lassú (kivéve ha kifogsz valami sokmegabites emberkét) és ilyenkor csak a türelem segít.

LegionarR
Sziasztok... Tud valaki segíteni hogy mi lehet a probléma? A gondom az hogy a letöltésem nem gyorsul fel 10 KB/s fölé (azaz de csak iszonyatosan ritkán), pedig ha nem torrentrõl töltök, akkor simán felmegy 60 KB/s körülire (BITTORRENTET használok és kb. egy napja töltök valamit, de nem változik a helyzet). Lehet valamit buherálni hogy jó legyen?

Köszy

Fyrex
bannerra katt és keresgélj FAQ után :)

Avanti Crociati!

Pharaoh
Az azureus egy bittorent kliens. Egészen már mint az emule. Bittorrentnél http weblapokon lehet keresgélni torrent file-k után, amiket aztán meg lehet azureussal nyitni és letölteni a kívánt dolgot.
Jobban jársz, ha elõbb valami FAQ-t olvasol el a témában.

Tisztelt haladó felhasználók!

Én teljesen kezdõ Azureus használó vagyok.Telepitettem az Azureus-t de nem tudom még használni.Ha elindítom,akkor alul látom,hogy 900000 felhasználó van rajta,meg különbözõ színü körök vannak,zöld is tehát él a dolog szerintem.De azt nem tudom,hogyan kell keresni filmet vagy zenét,ill. aztán letölteni ami érdekel.Egy hete kezdtem az egész letöltési hobbyt,egy hete eMule-t használok,de kiváncsi lennék milyen az Azureus.Melyik talál több zenét,filmet?Az Azureus vagy a eMule?Teljesen más hálózaton szervereken van a két program ,igaz ez?Bocs hogy hosszú voltam.Aki tud segitsen.Elõre is köszönöm akár privátba akár itt a választ.Tisztelettel

Megoldódott!

BitComet 0.63

Pharaoh
Attól függ mit használsz

Hol tudok portot cserélni? :S

HoL?

Pharaoh
A 6881 port titltva van, nem kéne potrot cserélned?

Nektek megy a GigaTorrents-en a seedezés :( nekem ezt írja: Error: Tracker Response Error:Port 6881 is blacklisted. in Tracker
De sõt!
Nem csak a gigatorrents-en :S

Igen töltjük!
Én bithumenrõl, osztálytársam endlessrõl!

tölti valaki az elder scrolls IV : obliviont ? és ha igen honnan ?

(nemakarok faket tölteni egy évig )

Pink Tiger
köszi srácok, körülnézek
anno a bithumenre volt egy regem de már nagyon rég volt még a kezdeti idõkben és már nem él..

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)