torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
lenne egy kérdésem
az egyik családtagomnak a munkahelyén 100/100 as net van. ha bemennék a munkahelyére akkor ott tudnék torrentezni? nem lenne az gáz, tehát nem történne semmi gond?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Valamiért 2Byte-os lesz mindig a resume.dat amikor kilépek. Most megpróbáltam azt, hogy kilépés elõtt átmásoltam, majd kilépés után felülírtam a fájlt ezzel a másolattal. lekopogom, de most jó...
Nieleen
Bazinga!
Nieleen
itt van settigs.dat, meg resume.dat...bár annyira nem értek ehhez, de sztem ebben tárolja a beállításokat
Bazinga!
Már azt is próbáltam, hogy a regedittel kiszedtem minden utorrenthez tartozó bejegyzést és újra felraktam, de akkor sem változik. Sõt még a beállítások is ugyanúgy megmaradtak.
Nem tudja vki, hogy hol tárolja a beállításait?
Nieleen
Most már nem azt írta ki, hogy INVALID TRACKER, hanem NICE TRY
Remélem most már jó lesz! Köszi!
Bazinga!
Ha thepiratebay-ra akarsz feltölteni, elõbb regelned kell, majd klikk az uploadra, ott elég egyértelmû minden, és a tracker cime is ott van, mit kell megadni a torrent file létrehozásánál (http://tracker.prq.to/announce)
Bazinga!
Én is töltögetek le torrent oldalakról ( pl. thepiratebay.org )A letöltéssel semmi gondom nincs! Bitlord 1.1-es programot használok. Ha egy adott albumot leszedek ( 100% ), akkor utána átrakom seed-re, és mûködik a feltöltés is.
Viszont nem értem, hogy tudok feltölteni mondjuk egy saját albumot egy oldalra.
EZT ÍRJA KI: INVALID TRACKER
Szóval a Bitlord programban van egy olyan opció, hogy torrent létrehozása..
És ott nem értem egészen mi az a tracker,és kiadó URL, nem tudom mit írjak oda.
De létrehozom, és nem engedi feltölteni a thepiratebay.org oldalra.
A seedler.org oldalra már feltöltöttem a torrent fájlt, de haverommal kipróbáltuk, és nem mûködött, hiába raktam seed-re, õ pedig hiába kezdte el a töltést. MI LEHET A GOND?
"Fájl - > Megnyitás - > Torrent fájl.... csak követés" ?
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
ha így csinálod akkor elvileg folytatja, de nem hiszem, hogy kliens függõ lenne a sebesség.Lehet amikor azureusban próbáltad több seederhez csatlakoztál.
a gyors letöltés lényege a sok seeder.ha nincs akkor általában lassú (kivéve ha kifogsz valami sokmegabites emberkét) és ilyenkor csak a türelem segít.
Köszy
Jobban jársz, ha elõbb valami FAQ-t olvasol el a témában.
Én teljesen kezdõ Azureus használó vagyok.Telepitettem az Azureus-t de nem tudom még használni.Ha elindítom,akkor alul látom,hogy 900000 felhasználó van rajta,meg különbözõ színü körök vannak,zöld is tehát él a dolog szerintem.De azt nem tudom,hogyan kell keresni filmet vagy zenét,ill. aztán letölteni ami érdekel.Egy hete kezdtem az egész letöltési hobbyt,egy hete eMule-t használok,de kiváncsi lennék milyen az Azureus.Melyik talál több zenét,filmet?Az Azureus vagy a eMule?Teljesen más hálózaton szervereken van a két program ,igaz ez?Bocs hogy hosszú voltam.Aki tud segitsen.Elõre is köszönöm akár privátba akár itt a választ.Tisztelettel
De sõt!
Nem csak a gigatorrents-en :S
Én bithumenrõl, osztálytársam endlessrõl!
(nemakarok faket tölteni egy évig )
anno a bithumenre volt egy regem de már nagyon rég volt még a kezdeti idõkben és már nem él..
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)