743
Műholdfelvételek és Légifotók
-
#103 Tetszik ez a hurrikán. Így felülről. Mert alulról nem tetszene. :) -
#102 LOL! :D -
#101 "2004-09-20 21:05:13
Itt az egyik paca a tüzijátékunk lesz. :)"
Hát 09-20-án nehezen :P Talán egy hónappal előrébb keresd... -
#100 nem olyan nagy baj.
legfeljebb mindig frissítek :)) -
#99 Jááj! Nem gifet akartam, csak azt a legelső hurri-s képet. :/ -
-
#97 Végülis csak 1 hozzászólás, amivel Catti-Brienek is szóltam. Nem kellene egy ekkora kis kitérőért szólni, egyébként már elnézést kértem. Egyébként érdekes az oldal :) -
-
#95 Nagyon jók. Csak webcamot nem é'szaka kéne tesztelni, mert minden pic fekete. :)
De ugye ezek az oldalak mind magyar oldalak, csak itt össze vannak gyűjtve. Lehet, hogy a webcamera.lap.hu-n is megtalálhatók. -
#94 De most ez itten zavar téged? Már régen elhalt a topic. Most legalább van benne élet. Engem spec. ez is érdekel, meg az is. Vagy minden 3 hozzászólásért új topicot kéne nyitni?
Zavar a szpem? Látnád a Tibiát... de ott szabad! :) -
#93 Hát gondoltam, hogy a topiknak azért van címe, mert arról szól :) -
#92 Naés??? -
#91 Tökjó! :) -
#90 Ugye tudjátok, hogy ezeknek köze nincs a műholdfelvételekhez! -
#89 jah, én meg az EarthCam oldalán találtam meg ezt az oldalt :)
http://search.earthcam.com/mapsearch/ itt a Föld városait is meg lehet nézni kamerákon, ennél volt a link. Nagyon jó, Magyarországról 6 várost találtam, amit kamerákkal lehet megnézni. pl a debreceni főtéri kamerát irányítani is lehet, nagyon jó :) (bocs ha kicsit eltértem az alaptárgytól, aki akrja nézze meg :) ) -
#88 itt van Európa, közeledve az éjszakához
itt a kép legközepén van a mi Budapetünk
-
#87 hát igen. a legszebb képek ilyen távlatbó, amit láttam. és a részleteket is be lehet állítani :) -
-
#85 2004-09-20 21:05:13
Itt az egyik paca a tüzijátékunk lesz. :)
-
#84 Hogy én mennyit kerestem ezt az oldalt az elmúlt évben. :)
Mert már jártam itt.
Ilyen időponzokra szerettem volna visszakeresni, mint az Auzstráliai erdőtűz, meg a tüzijátékaink... -
#83 semmi felhőzet? -
#82 Európa: 2004.10.17 07:46:50
-
#81 nagyon jó! -
#80 elbaxa a képet :\
hmm... a beszuraskor meg szepen latszott... ha latom, nem folytattam volna
itt a dolog: http://www.fourmilab.com
Itt az "Earth and Moon Viewer" en belül a "Viewing the Earth"-nél az "Expert mode" a sikra kiterített képe a Földnek.
De van még több mód, pl magába normális gömbként látszik a Föld és rajta az országok.. igen király -
#79 Ez pedig úgy kibontva síkra
-
#78 Európa ma éjjel, 0:21-kor
Ez pedig a mai átmenet helye, szintén éjjel, 0:23-kor
-
Aspyrin #77 Mondom magamban megviccelem a párom, és megkérezem tőle mit gondol, mit ábrázol ez a fotó. Ránéz a monitorra és reflexből: ez az Iván Egyébként nagyon tetszik -
#76 Tudom. :) -
#75 Uhh.ez ki**** qrva jól néz ki. -
-
#73 szerintem gyönyörű! -
Műhold felvétel a Florida-i "IVAN" hurrikánról
-
-
-
-
-
Noodlee #67 Csakhoty ne legyen itt annyi OFF :)) -
-
#65 Amiket ide irkáltok. Tudod, a rövid átalában értelmetlen, témába nem illő szövegek. lsd: #62. :PP -
Noodlee #64 Miféle SPAM???