18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#519 Ha valaki vágja, hogy hány órakor dobják ki a karaktergenerálót, akkor legyen olyan jó és közölje! :) Mert kb. jobban várom, mint a karácsonyt... -
genory #518 Van már valami magyar nyelvű oldal, hogy milyen karakterek lesznek meg leirás, hogy miről fog szólni a történet. Tök jó lenne ha lenne ilyen, mert úgy még jobban bele tudnám élni magamat a történetbe, hogy már a megjelenés elött vágom, hogy mi van!:) -
Dns5000 #517 ez vicces volt
Nincs igazán gonosz és jó választás a játékban.
Pl A király megkér, hogy mentsd meg a lányát a sárkánytól sok pénzért.
A parasztok az mondják, hogy a király kizákmályolja őket a lánya meg egy szemét dög és ne mentsük meg.
riporter: Meg lehet menteni a királyányt, átvenni a jutalmat aztán megölni a királylány és emlemnni a parasztokhoz, hogy meghalt a királyány ?:P
Válasz: ööö látom egy tapasztalt szerepjátékos vagy :P -
#516 Ja ,sárkánygyik... -
#515 nah elővétel.....:P -
#514 szerintem is gyík:P:) -
#513 Úgy, hogy a konzolos változatban nincs madártávlatos nézet, csak nézdahátam. -
#512 -
readswift #511 ...kritikán aluli. -
#510 Vál feletti nézetből analog stickel. Használható skillekből meg 4et ki lehet rakni x,y,b,a gombokra stb. Volt fent videó konzolos verzióról. Persze, hogy egérrel meg billel ezt egyszerűbb, de konzolon se lehetetlen, főleg, hogy emiatt késett fél évet a game. -
#509 Probálj meg egy rts gamepadal vért fogsz izzadni... -
#508 Mindent lehet kontrollerrel irányítani.
-
readswift #507 ezt konzolosok hogyan fogják játszani ? -
#506 video -
#505 :y -
#504 a sárkányos CG tréler lesz csak +45 másodperc új jelenettel -
#503 Ez alapján ma 6kor lesz valami új trailer. -
#502 ja több mint egy nap -
Nos #501 pár óra múlva tölthető a karakterkészítő :) -
Nos #500 kicsit egyébként visszatérve pár kommenttel régebbre
(csak mert most olvasok a világról, meg a történelméről)
én is inkább az vagyok, aki mire kijön a játék sokmindent elolvas, nem pedig az, aki mindenre a játékban szeret rácsodálkozni
ennél a játéknál szerintem (meg az rpg-k jó részénél) nagyon jó megismerni előre a világot, mert a karakter, akit irányítasz eleve ott él, eleve ismeri
így jobban bele tudom élni magam a történetbe, ha tudom, hogy mi történt
a story lényegét meg úgysem lövik le -
#499 -
MrAndree #498 Tehát a Mass Effect egy igazi RPG és ez a kamu??????? Félre ne érts, imádom a Mass Effect, négyszer vittem végig de ez a megjegyzésed röhejes. -
#497 Volt egy lengyel lapba is review egy hónapja, ahol hátrányként ilyeneket soroltak fel, hogy old school meg hogy néhány harc nehéz :DD Ilyen szerencsétlenek tolják már vele mi meg csak a nyálunkat csurgathatjuk még 1 hónapig :p -
#496 Itt is egy kicsit régebbi review -
#495 Akik a Bioware játékokat a Jade Empire és a ME után ismerik ez tényleg lehet hogy lassabb lesz.
Én személy szerint örülök hogy visszanyultak egy kicsit a gyökerekhez / BG ,NWN KotOR1 / -
#494 fenntartja az egyensúlyt -
Nos #493 a grafika szerintem sem a legjobb, inkább az elmegy kategória, ezt kicsit sajnálom is
de attól még az év játékának érzem
aztán majd 2 hónap múlva tapasztolatokkal bővelkedve meglátjuk -
#492 ühüm -
#491 interjú egy pókhasú bioware arccal -
#490 ne légy ellenséges, d3ra egy rossz szót sem szóltam
csak a grafikára meg a blizzardra :) -
readswift #489 (HW Insider) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! A Holland Röfögős játékrivjú állatkacsapat óta régen volt már ennyire hangulatos játékbemutató. Kevésbé a Dragon Age, inkább a két fickó adja a hangulatot. Lám, lehet igazán jó körítéssel is játékot bemutatni! MÁSZTSZÍ!!!!!!!!!
azé ez se semmi, rohamosan szakad lefelé az ingerküszöb a HW-nél. Milliószor viccesebb átlagembör kommentátorok vannak youtubon mint ez a kettő. -
#488 ha egy topikban valakik valamit hypeolnak akkor te menetrendszerűen megjelensz és nekiállsz fikázni:D -
#487 ez addig nézett ki jól amíg olyan volt mint a mass effect csak más modellekkel
most egy szarakodós agyonlassított kamurpgnek elmegy
zzz -
readswift #486 Me-től függetlenül nekem kb az tetszett volna ha 1x lesérül a party akkor a 3 csapattag térdreállva körülveszi a varázslót az meg a legjobb tudása szerint nem zöld gennyet lövöldöz hanem vmit enchantol. Az ellen meg nem birka módjára szaladgál hanem betolnak ballisztát -
#485 Á ,nem vagyok elfogult nekem is nagyon bejött a ME háromszor toltam végig és mielött kijön a folytatás mégegyszer a dlc -ék miatt.
Csak az összehasonlitás nem állja meg a helyét szerintem egész más stilusban kell ezzel játszani mint a ME.
-
readswift #484 mellesleg az a preferált skill tree elrendezés ötletesnek tünik , ha valamiért akkor azért ki fogom próbálni. Remélem nem feltétlen kell az idézett szolgákat nélkülözni . -
readswift #483 Ok, de engedd meg hogy kérdőre vonjalak, szerinted a fedezékrendszer miért nem tartogat taktikai lehetőségeket? A meglepetés, orvtámadás nem az? Elfogult vagy, és a rossz irányba. Orvtámadás után az első dolgod LENNE visszahúzódni , nem pedig 2liter hp potiont benyalni , amit a 20perces videóban nyakra főre nyomattak. Amúgy szerintem igazad van. -
#482 Látom már nálad a ME az etalon emiatt félö hogy ez nem lesz a te játékod... -
readswift #481 hát nekem jobban tetszet volna a 20perces vidi hogyha ilyen lángkard idézést csinált volna , mert ha ezek a kis szintü varázslatok ennyire nem menők már kis szinten sem, akkor az olyan mintha nem is állnának másból csak egy ikonból meg egy kis részkecske effektből. Engem nem érdekel hogy leüti a varázslót a fószer, ME -ben a végén is bármi leüt ha közel ér és még be is szarsz :D . -
#480 A #462-es hozzászólásban van egy videólink, 20 perces, nézzétek végig.
Abban konkrétan elpatkol egy mágus karakter néhány ütéstől, mert a játékos kb. néhány pillanat erejéig nem figyel oda. És nem valami überdémon veri le, hanem valami jöttment bohóc. Rengeteg spell/skill van, amit lehet és kell is alkalmazni a túlélésért, egymásra építkezve, taktikusan. Aki látta a harcos videókat, az tudja ezt.