18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Kindred Blades #559 [x]Crash Forums
[x]Crash Servers
[ ]Crash Community Site
Alakul a checklist :D -
#558 Már attól meghalt a szerverük, hogy mindenki a download linket keresi az oldalon :) -
#557 jó lassú a bioware fórum is már :D -
#556 nem soká fent lesz a torrent oldalakon -
#555 De holl lehet majd tölteni?:) -
#554 # Character Creater Release:
in 0 minutes
Na merre van :D -
#553 Elvileg 6 óra van. :D -
Kindred Blades #552 Ja, bocs, fáradt vagyok, nem látok ki teljesen a fejemből :)
A hivatalos oldal november hatodikát ír Európára, bár nem tudom, mikor frissítették utoljára. -
#551 Galaxison is 3-4 szerepel. -
#550 Azt tudom, ezt nem is arra írtam, hanem az #524-re :) -
Kindred Blades #549 De bizony,
ez csak egy karakterszerkesztő, kedvcsináló, nyáltermelést-beindító előzetes programocska lesz, amit elvileg ma megjelentetnek. -
#548 A crasht az borítékolhatjuk kb.:P -
#547 Európai megjelenés nem nov 6? -
#546 *csatlakozik -
Kindred Blades #545 Aztán majd megindul 6Kbyte/sec sebességgel, úgy le lesz terhelve :D -
#544 Ez a karakter generáló hol lesz elérhető és kiknek? -
#543 *remeg :D -
#542 Na még másfél óra. -
Kindred Blades #541 Mm, elolvastam, korábbi kérdésem tárgytalan, elő is rendeltem :) -
#540 angolul -
#539 új review
vigyázat francia:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!95%
-
Kindred Blades #538 A teremburáját!
Nem tudjátok, egy CE előrendelést meddig tartanak meg? Mármint általában.
Eddig életemben talán kétszer, ha előrendeltem valamit, nem vagyok járatos a témában.
(2.) Ugye jól emlékszem, az itthoni verzióban választható lesz angol nyelv is? Mondjuk ezt majd meglesem, ha odáig eljutok :)
No csak merthogy mielőtt kifizetem, szeretném megnézni ingyenes demo verizóban (amit ugye szinte bárhonnan be lehet szerezni, viva la internet), hogy nincs-e valami hardware-ütközés.
A Mass Effect óta inkább megyek biztosra, ott volt többeknek problémája, külön technical self-help topic is nyílt a témáról. Mondjuk azt szerencsésen megúsztam, de ilyesmi előfordulhat bármikor...
nem mintha annak nem rendeltem volna elő a második részét :) -
#537 tnx. magyar CE lesz előrendelve :) -
#536 jó lesz az ötnek is:P -
#535 300 körül -
#534 hány mega lesz a karakter generáló? -
#533 sima verzió mellé is adják a stone prisoner DLC-t + a blood dragon armort
mondjuk ez a minimum fél éves csúszás után:P -
#532 Már a karaktergenerátort is magyar nyelven nyomatják, illetve a Collector's Edition is játszható lesz magyarul, pedig az tartalmazza az egyik DLC-t, amit a sima változat vásárlói külön tölthetnek le. Ráadásul választható lesz a felirat nyelve telepítéskor, szóval igazából választani sem kell, hogy angolt vagy magyar vegyél.
De meg kell nézni: a C&C3-hoz is jöttek azonnal a magyar patchek, egy időben az angollal. Ezeket a magyar EA képviselet intézi, ahogy gondolom a honosítást is, szóval szerintem halál nyugodtan vedd meg. -
#531 # Character Creater Release: in 2 hours, 58 minutes
-
genory #530 Én csak a magyar verzióval fogok játszani! Ha már megjelenik magyarul,naná,hogy úgy játszok!:) -
#529 Egy olyan kérdésem lenne, hgoy szerintetek javasoljátok a magyar verzió megvételét? Azért kérdem, mert ugyan az EA azért jobban támogatja a felhasználókat, de Ők is megcsinálják azt, hogy kiadják a játékot magyarul, aztán utána NULLA támogatás. Se patchek a magyar verzióhoz, se DLC-k. Angolul is tudok, de jobban szeretem a magyart, mivel kifejezőbb nyelv és azért hamarabb olvasom/értelmezem mint az idegent. -
#528 az szerintem GMT -
#527 a visszaszámláló 5 órát és 43 percet mutat, ami szerint délután 4-kor nyomják ki. -
#526 10am Mountain Standard Time on Tuesday October 13
még 8 óra. -
#525 Pont mire letelik a munkaidőm.:) -
#524 Nov 3-4. -
Nos #523 itt a visszaszámláló a karagtergen kidobásához:
http://greywardens.com/
és az oldalon nagyon sok ingame infó van (kb. az összes eddig megjelent)
na már tényleg csak NÉHÁNY óra -
Dili Doki #522 kicsit le vagyok maradva, mikor jön ki a játék? -
rexsimus #521 Szerintem Amerikához fognak igazodni, lehet, hogy az már nekünk holnap lesz :( -