18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#639 akarom mondani wedge31, összekevertelek vkivel. :D -
#638 wesker: hol írja, hogy megkapom Lucky Stone gyűrűt? feltöltöttem a karim, de nem kaptam semmit. -
#637 Ez röhejes ,hol vannak azok a bughalom mindig ugyanolyan egyforma PB játékok egy Bioware cucchoz ? kb olyan mintha egy trabantot hasonlitanál egy ferrarihoz. -
#636 mivel a bioware csinalja kotor klón lesz gothic/risen köntösbe -
#635 ilyesmi nem lesz.... -
mike01010101 #634 Sok mindenfele video megjelent mar, de igazabol hogy mirol fog szolni a jatek (50-60 ora) az meg nem derult ki. Az nem szeretem ha vegig csak harc van. A Risenbe pl a varosi kuldeteseket (vagy 20-at) tan 2 parbajjal vegig tudtam csinali. Vagy a kolostorban a nyomozasokat harc nelkul. Ilyesmikre is szamitanek. -
#633 Tárgytalan rájöttem! -
#632 Hogyan kell feltölteni karaktert nem igen találok ilyen opciót? -
#631 Ha tényleg 5-6 éve fejlesztik, azért ennek jónak kell lennie. A magyar felirat is nagyon jól jön egy ilyen komplex és régies nyelvezetű játékhoz. -
#630 Valaki adna egy (magyar vagy angol) linket, ahol összefoglalják felsorolásszerűen, hogy mire lehet számítani. Pl. kb. hány órányi játékidő, döntési lehetőségek stb... Mennyire lesz sztori-orientált? Pl. Witcher ebben és hangulatban eddig nem talált legyőzőre nálam. Talán majd a Dragon Age Egy dologtól félek, hogy a BioWare egyetlen eddigi játéka sem tetszett. Valahogy sterilnek és hangulatmentesnek érzem az alkotásaikat. Nincs meg benne az a pezsgés ami kellene a figyelem lekötéséhez. Itt is érzek némi élettelenséget, és kissé túl szürke az egész megvalósítás. De egy jó sztori sokat dobhatna rajta. -
#629 kb. semmi értelme nincs csak "parasztvakításra" jó....
sebaj a játék már csak pár hét!
Szerintem teljesen értelmetlen volt ezt kiadni..én 3és fél perc után untam meg csak időpocsékolás ebben a formában. -
mike01010101 #628 Jo ezt a generalo program, de igazabol ez egy ugyes marketingfogas, nem tobb. Mar a keresztapa 1-ben is volt legalabb ilyen melysegu karakter keszito (sot). Ha valaki a jatek elkezdesekor fel ora alatt nem csinal maganak egy karaktert az minimum erdekes:)
Reklamra persze kituno, itt a forum latogatottsaga is megugrott emiatt.
-
#627 Egy csomó minden nem választható ebben a karaktergenerálóban. Jól látom? -
#626 Dalish Promise Ring
Intended for a Dalish elf's bethrothed, this enchanted silver band was blessed by the tribe's Keeper to ensure a long, healthy life.
Stats:
* Increased effectiveness of healing effects
* Subtract damage from darkspawn attacks
* Increase combat health regeneration
Ezt lesz amire te gondolsz. -
#625 Azt a CE-t rendelők kapnak ha jól tudom... -
#624 Irtam ,azért mert akkor kapsz egy all stat +1 Lucky Stone gyürüt. -
#623 Miért jó ha feltöltöd? -
#622 Feltöltötem a karimat a Bioware Socialra az elején jól fog jönni az a Lucky Stone gyürü all stat +1-el. -
readswift #621 Rogue törpe a durva :D Ha hátbaszúrni nem is tud remélem hátbadobni még sikerül :D -
#620 Már csak az álla egy halálos fegyver... -
#619 Arnold
-
#618 na ez ki?:D
-
readswift #617 az mitől függ hogy a skin complexion csúszka csúcsállásban +40 évet jelent vagy +5 öt (se) ? láttam már mindkettőt... -
#616 szimpatikus testnevelőtanár(titokban pedofil)
ő is gonosz csak nem olyan nyíltan:D
-
#615 Szép mívesen veszed ajkaidra drága anyanyelvünket! -
#614 na kész van utolsó geci gonosz faszfej harcosom:D
-
#613 Sajnos nem lehet gnomot létrehozni :( -
#612 nah én meguntam:) játszani akarok:P:) -
#611 -
#610 Akkor csinálok valami debil parasztot. -
#609 Igen ez a lényeg benne átvihetö majd a full játékba. -
#608 Ez a karakterszerkesztő mire jó ?Amiket itt csinálunk azokkal mehetünk is majd a játékban? -
readswift #607 dragon agendiában oly nem menő a 'törzsi' hajviselet hogy egy sincs, az azé elég gáz. -
#606 Olyan szép:
-
readswift #605 female/mystic soundset a jó :D
nekem mindig fagy... vidkártya gari -time, hehe. -
#604 Hát a Tetoválásokat se menti el a gép normálisan:(
Pár kreálmány:
A nők tényleg szépek:P -
readswift #603 szóval ha hallgattad, hallhattad
Etalon a Mass Effect féle hirtelen halálos ...Shepard..!!! -
readswift #602 Mellesleg ha a hangokat is hallgattad, nem biztos hogy a legjobb ötlet főhősnővel kaszabolni közvetlen közelről ugyanis iszonyatos rikoltozással spékelték meg a cuccot. Lehet játék közben kicsit "doppleresebb" de ez igy nem hangzik túl jól -
#601 Nem nekem simán megy. -
#600 Amugy kár volt ezt kiadni mert most még jobban játszanék vele de nem lehet