18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Cat 02 #1159 Hát más nyelven megjelenik a játék? -
Noodlee #1158 Játszottam egy párral, de nem pont p&p RPG-re gondoltam :)
Amúgy használható csapatot nehéz szerezni, pláne jó GM-et! -
Kimi23 #1157 Magyarországról 1 ember megy, őt Chris Priestly hívta meg. A Bioware fórumán volt igen aktív a srác. -
#1156 Gondolom majd a játékba belogolsz a biowares accoddal és megkapod rögtön -
gregtom6 #1155 Üdv. A Dragon Age : Journeys-ből megszereztem az egyik letölthető tárgyat a 3 közül az Originsba. A többiből is megvan már pár, de még nem a teljes. Az elsőt honnan lehet letölteni? Vagy csak a játékból lehet majd? -
#1154 Nem semmi, hogy a 10 induló közül egyik Magyarország. -
Cat 02 #1153 Ez most h van ? 1 team = 4 ember ? Vagy nincs benn multy? -
#1152 nem is tudtam, hogy magyarok is lesznek :O -
Sith #1151 Igen szoktam multizni a lentiek közül párral.. de azért jó lenne ha lenne egy igazán jó RPG... legalábbis én hülyét kapok az "ölj meg 20 farkast aztán meg hozz 50 dinoszaurusz szívet" küldiktől amiktől hemzsegnek az MMO k
jó nem azt mondom egy ideig voltam LOTRO RP szerveren az ugy jo volt meg szép de az akkor sem az az igazán finoman kidolgozott világ más célok más célközönség -
#1150 Számomra BG és BGII olyan mint egy jó könyv.. Francomnak sem hiányzik, hogy olvasás közben valaki mindig beleugatna, hogy "mi lenne ha balra menne a főhős?"
Ergo multi alapból kizárva:D -
Celebrau #1149 Előre kérek bocsánatot, de...
...ha multiplayer RPG kell valakinek, akkor ajánlom az alábbiakat:
M.A.G.U.S.
(A)DnD
Vampire
Káosz
Shadowrun
Warhammer
MERP
...
-
#1148 Lassan indul a Wardens Quest. Szurkoljunk a magyaroknak! -
#1147 Rohadt látványos lesz a játék az biztos. :) És a képek alapján már most megelőlegezem neki, hogy baromira be fog jönni. :D -
#1146 "The reviewer also really liked the similiarities with reality.
Stans origin country - scandinavians
Guys form Antim that rule the markets - Italian mafia.
Orlen - feodal France.
And ferelden that are really connected to mabari dogs would really go as British :)"
ez de jól hangzik! újabb plusz pont, sok lesz már :D -
Deathstorm676 #1145 Diablóval még nem játszottam majd kipróbálom a 3-at. A sacred 2-vel sem játszottam sokat csak kipróbáltam de nem jött be. -
#1144 diablo is monoton mégis bejön több millió embernek:P -
#1143 Olyan tipusu van ujabb is a Sacred 2. -
Deathstorm676 #1142 Talán a hell gate london a legutóbbi rpg amiben volt multi de ha jól hallotam már bezártak a szerverek. Az a játék nem is jött be nekem nagyon mert sztem monoton volt. Inkább nézett ki mmorpg-nek mint egy sima rpg-nek. -
Noodlee #1141 "De abban lehet mulltizni...ha az kell, akkor tessék! "
-
#1140 Nem tartom kizártnak, hogy egy DLCbe később ne kapjunk multit. Addig meg lehet nyüstölni a single részt. Lesz mit ;) -
TDantes #1139 De abban lehet mulltizni...ha az kell, akkor tessék!
Amúgy sem értem mi ez a multi sírás, teljesen felesleges, ráadásul nem is lehetne valami jól megcsinálni. Nem éppen egy kifejezett multira való játék lesz a Dragon Age -
#1138 Igény sztem lenne, én szívesen venném a barátaimmal együtt.
Egy teamspeak-l nagyon hangulatos.
DE
Ahoz nem elég egy működő multi, ahoz tökéletes multirész kell.
Én sem hiszem hogy felülkerekedne az többjátékos rész az offline játék rovására ebben a crpg-ben, de ha megcsinálják, részemről lenne rá igény az biztos :) -
#1137 Soroljam fel az összes MMORPG-ét ? azokal darálj ha közöségben akarsz rpg-ét tolni.
Ilyen NWN ,BG / NWN2 viszonylag uj a kiegekel / szintü multi már évek ota nincs valszeg mert jelentös igény sincs már rá.Talán ha a Fable 2 kiadják pc-re azon multizhatsz.
Az utobbi idök nagy rpg cimeiben nem volt multi.
Csak akkor volna jogos a kritikád ha igérték volna a multit de mivel az elejétöl nem volt róla szó nem értem miért hiányolod... -
Noodlee #1136 Remélem én is, hogy jó lesz!
Ezer éve nem jött ki hasonló jellegű, igényes játék. -
#1135 Jah, az egymás ellen time stop csak hab a tortán...nem kell ide multi,..zsíros lesz ez anélkül is :) -
Noodlee #1134 Igen, valószínú, hogy ezért hagyták ki a multit belőle, mert igény, az biztos lett volna rá, hiába van csiliárd mmo játék a piacon. Baldurban is elég sok probléma volt a multiban, pláne a space-es megállítgatás :) -
Noodlee #1133 Ezt a kommentet gondold át mégegyszer.
Amúgy a COD elég messze ál az RPG-től ;) -
#1132 Nem lenne rossz persze, de az nem kicsit bonyolítja meg a játékot, 'mesélő' nélkül valszeg körökre osztottra kellene módosítani a játék harcrendszerét.
De nem kizárt hogy később megoldják, ettől a játéktól elsősorban az offline sikert várják el (a készítők és mi is)...későbbiekben pedig elképzelhető egy többjátékos lehetőséget elérhetővé tevő patch. -
TDantes #1131 Úgy hogy nincs se az Oblivion-ban, se Morrowind-ben, se a Gothic-okban, se a Witcher-ben, és amennyire emlékszem egy Bioware játékban sincs...hát csak így lehet kihagyni.
Úgy, hogy az RPG-kben nem szokott multi lenni, ha multi kell, ott a COD sorozat, játssz azzal.
Most komolyan, csak 80% mert nincs benne multi? Hány multis RPG-t ismersz?! -
#1130 Nem rossz, de szerintem ebbe a játékba nem igazán kivitelezhető megfelelően. -
Noodlee #1129 Neverwinter, és a Baldur sorozatokban simán volt multi, és mennyire jó volt.
Amúgy ha már ott van rá más, akkor mondj nekem egy újabb RPG játékot, ami jó, és van benne multi is. -
#1128 De mondom ,arra ott van más ,a Bioware nem a multi támogatásárol hires. -
Noodlee #1127 Ne mondd, hogy nem élveznéd jobban a játékot vállvethe pár haverral tolni, mint egyedül? -
#1126 Szerintem csak neked hiányzik ebböl a multi. -
Noodlee #1125 Multi nélkül én tuti nem adnék 80 pontnál többet a játéknak.
A fejlesztők között ezért ki is osztanék pár headshot :S
Hogy lehet kihagyni egy RPG-ből multit?? -
#1124 Brutál jók a képek. -
#1123 A töltési idő legyen a legnagyobb baj. :) -
#1122 orosz review képekkel
Some more screenshots that came with another Russian review.
They gave the game a 92.
Only cons is too muhc blood on characters, bad looking blood spills under the fallen mobs, some other small texture flaws.
Everything else is great as in other reviews.
The reviewer also really liked the similiarities with reality.
Stans origin country - scandinavians
Guys form Antim that rule the markets - Italian mafia.
Orlen - feodal France.
And ferelden that are really connected to mabari dogs would really go as British :)
there were a few story spoilers (atleast for me :( ) but i'm to lazy to translate them.
képek -
#1121 Korrektnek hangzik. -
#1120 na először hallani a töltésről :p
Jöjjön már! :D