18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • balee4
    Azért milyen meglepő, hogy a Bioware Community vezet. :D De mi vagyunk a 3. helyen.
  • Sir Quno Jedi
    És lehet bármelyik résztől nézni, ami már elmúlt és felvették.
  • gregtom6
    ja ok:D
  • gregtom6
    és meddig fog tartani?
  • TDC Geronimo
    Van időd, mivel 24 órás :D
  • gregtom6
    mind1, most nem lesz időm nézni, majd valahonnan megnézem...
  • TDC Geronimo
    11 óta megy
  • gregtom6
    Mi az Isten, jól látom, hogy most kezdődött a Warden's Quest, és élőben megy?
  • TDC Geronimo
    Írtam a minap levelet cdgalaxisnak megjelenéssel kapcsolatban, mert ugye 3-4 van írva az oldalon még mindig. Jött is válasz : "A játék várhatóan már a hét elején megérkezik és kapható lesz. Amint
    megérkezett, a honlapunkon feltüntetjük és előjegyzőinket e-mailben
    értesítjük."

Így legyen :)
  • TDC Geronimo
    Konzolon nagyon macerás lenne úgy az irányítás. RTS is borzalom ott. Ez a TPS nézet pont a konzolokra való, rendesen kézre áll. Aki régi motoros az úgyis PCn fogja tolni, konzolosoknak meg nem fog hiányozni.
  • GodBadka
    Az miért van, hogy itt a fórumon a release date FireFox alatt november6-hoz számol vissza, explorer alatt meg november 3-hoz? Akinek IE-je van előbb megkapja a játékot? :)
  • Pretorian
    Monoton, meg ocsmány, statikus környezet, zéró hangulat. Most meg itt ez a Borderlands, ez nagyon faszájos játék lehetett volna, ha az RPG-vonalat jobban megnyomják a fejlesztők, meg tolnak bele TPS-módot, és kicsit rágyúrnak az itemek modolhatóságára. De hát nem igy lett sajnos, bár igy sem lett szar a játék.
  • Kandurex
    Mondjuk szerintem ez óriási visszalépés szegény konzolnak...én biza piszkosul elégedetlenkedtem volna, ha kihagyták volna...
  • TDC Geronimo
    Az csak PCn lesz
  • Harkat 89
    Arra van esély hogy Xbox-on is lesz izometrikus nézet?
  • TDC Geronimo
    ja ez az eleje, ezt sok helyen mutogatták. Ezzel az ogreval nem nagyon bírnak ahogy elnézem :D
  • Cat 02 #1183
    Ez a rész már volt egy videóban, legalábbis ami ~ 30 perce ment ^^
  • balee4
    Kár, hogy itt a munkahelyi gépen nem tudom nézni, jó lehet. :D
    De mondjuk nem is vmi jó előre megnézni a játékot...
  • BEAST #1181
    en nem :/
  • TDC Geronimo
    valld be hogy te is remegsz! :D
  • BEAST #1179
    najo xD
  • TDC Geronimo
    Most volt a harc az ogreval. Istenem ennek a játéknak minden szegletéből árad a vérprofizmus -.-
  • BEAST #1177
    Jatszani sem jo :p csatak elejen megallitod hogy korulnezz, ha valami varatlan jon akkor is... de ez hogy minden masodpercben allj, nem tudom ,en igy nem tudnam elvezni a jatekot :/
  • Sir Quno Jedi
    Nézni nyilván szar úgy, de így hatékony. De van mikor tps nézetből tolják keményen ríőltájmban! Kutya haláli, csak vele an aki szétkommandóz mindenkit! A cut scene-ek meg pazarak.
  • BEAST #1175
    te menjel enni :D
  • TDC Geronimo
    nubvagy! :D
  • BEAST #1173
    Amugy csak engem idegesit ha valaki ugy jatszik hogy 2-3 masodpercenkent megallitja az idot? :/ Vagy az hogy a combat animok mintha lassuak lennenek? :D
  • Sir Quno Jedi
    Huhhh! Lengyel gyerekt láttátok! ELég profinak néz ki a szakállgép! :D

De a magyar csókánk is nagyon jól hozza, az élen lehet valahol.
  • TDC Geronimo
    párszor elhullottak azért :D
  • TDC Geronimo
    Jó volt az azért. Emlékszem jó kis IWDs lanokra is. Azért reménykedem, hogy később belekerül :p
  • BEAST #1169
    mert jo volt?
  • Davidus
    de minek?
  • MrStokes
    Tevedes, BG reszeket lehetett multiban tolni.
  • TDC Geronimo
    Áh nembírom nézni, játszani akarok :(
  • TDC Geronimo
    na végre valaki aki izometrikus nézetbe tolja. Bár ezek nem ilyen régi motorosok szal nem is meglepő :D
  • Cat 02 #1164
    De utálom mikor próbálnak poénkodni, de azért vicces. Remélem játszanak is majd, nem csak isznak :D

Mondjuk twitteren mintha az lett volna írva h only female, pl USA úgy is ment.
  • TDC Geronimo
    na itt a csapatunk :D
  • Sir Quno Jedi
    Nono, az embernek arra van ideje, amire valóban akar szakítani. Ha valamire nem "tudsz" szakítani időt, akkor az nem is érdekel valójában eléggé, csak magaddal is elhiteted, vagy még abban a hitben élsz, hogy még mindig fontos neked, pedig már rég nem. Tapasztalat. Ha elég elkötelezett vagy és erőt veszel magadon, bármire képes vagy szinte. AZ más kérdés, hogy ez jó, avagy rossz... :DDD
  • Noodlee
    Volt olyan party, ahol csak a karakterek megalkotása, összecsapott háttértörténettel kb. 6-8 óra volt :P
    Az ilyen maratoni játékokra nekem sincs időm :(
  • Celebrau
    Tudom, de kihagyhatatlan volt. :)

A második állítással pedig egyetértek. Én még gimnázium első éveiben játszottam rendszeresen, de ott nagyjából úgy nézett ki egy csapat, hogy kráni varázsló + kráni pusztító + kráni fejvadász + én, tökmindegy mivel, mert az első három mellett úgyse volt mit csinálni. :D
    Pár évvel később bekerültem egy társaságba. Nagyon jó mesélő és játékosok, viszont maratoni jellegű játékalkalmakban gondolkodtak, ami nekem sok volt.
    Utána csak próbálkozások voltak, de valahol mindig elbukott a dolog.

Szóval maradtak a cRPG-k, ami azért nem ugyanaz, de jó. :)