18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#1239 Én már csak nagyon ritkán pillantok rá pár másodperc erejéig. Nem akarom lelőni a poént előre így inkább kihagyom :) -
gregtom6 #1238 erre még válaszoljon vki pls:D -
#1237 http://www.wardensquest.com/main itt baloldalt írja a csapat állást...
AM ugy néz ki boss fight jön tessék nézni -
#1236 kösz csak sajna nem hozza be az élő képet:S -
#1235 Nem, ma 11-kor kezdték. -
gregtom6 #1234 Meg előtte már játszottak valahol, vagy teljesen újként most kezdték el a játékot 11-kor? -
gregtom6 #1233 Hol lehet nézni, hogy hanyadikok vagyunk? És amikor játszanak, ti honnan tudjátok, hogy éppen ki hol tart? Vagy folyamatosan nézitek? Mert én csak néha benézek. -
#1232 1 szinttel vezetünk :) -
#1231 magyarország az első viszont:P -
#1230 vagy vár, megnem mondom most mi ez -
#1229 http://wardensquest.com/enter
Nem, én most kapcsolódtam be spanyolok jáccanak éppen egy labirintusban -
#1228 itt -
#1227 mi ez? hol nézitek? -
#1226 Normálon tolják nemrég írták. Hát baszki azt hittem a nehézségről amiket mondtak kamu volt, de így elnézve milyen lesz a hard? :D -
Cat 02 #1225 Még mindig a sárkánynál van a csaj ? :D -
#1224 hát basszus , lengyelek fél másodpercenként szünetgombot nyomogatnak
ebben mit lehet élveznI??? -
#1223 Hát sztem hardon vagy ilyen baromi nehéz a játék. :D -
Cat 02 #1222 YAp, ahogy nézem mi is szenvedünk :D
epic csata közepén elkapcsol -.- ráadásul csajra aki még mindig ott tart :D -
#1221 most játszunk mi! -
#1220 Kiestek -
Cat 02 #1219 USA-val mi lett ?:o -
Harkat 89 #1218 Amúgy very hardon játszanak vagy mi, hogy ilyen nehezen haladnak néha. Vagy tényleg kőkemény lesz a játék. -
Cat 02 #1217 Szegény lengyel csaj :D -
#1216 Mert még nem frissült.
-
Csokis #1215 Képet meg lefelejtem.
-
Cat 02 #1214 NEkem nincs ott kint semmi ^^
Ám csak magyarokat lehet nézni? -
Celebrau #1213 Elsők vagyunk. Szomszédaink és USA kiesett.
És persze a sör miatt. :D
-
Csokis #1212 Frissített lista, most már frissítve lett és valóban elsők vagyunk! -
#1211 Nem frissített lista ez. 7kor mondták, hogy elsők vagyunk már. -
Csokis #1210 Harmadik helyen vagyunk, nem tudom honnan vetted az első helyet?!
-
#1209 Nem semmi. Hajrá. -
#1208 Eddig a magyarok vezetnek :D hajrá nekünk ^^ -
gregtom6 #1207 Az már csak hab a tortán, hogy ezt magyar felirattal kapjuk, és ennyi extra dolog van körítésnek(Journeys-re gondolok, melyben az azonos HUD-jával begyakorolható már most a játék).
Kinézetre, sztorira amúgy nem lehet panasz, és nekem a sztori minden játéknál játékmenet mellett a legfontosabb.
És végre egy nem multiorientált játék. Az majd addonnak jó lesz, de nem létszükség. -
gregtom6 #1206 Hát én amúgy soha nem rajongtam annyira a fantasykért. Amíg nem találkoztam a Dungeon Siege-el...ugyanis azzal játszottam a legtovább, de azt amiatt untam meg, mert a tárgyaink erejét, tulajdonságait mindig külön kellett nyitogatni, stb. Ez már a WoW-ban orvosolva volt, mellette láttad a saját, és az adott fegyó tulajdonságait, és így könnyen ki tudtad választani, melyik a jobb.
Eddig minden fantasy játékkal úgy voltam, hogy hú de tetszik, és tartott kb a játék negyedéig a lelkesedésem. Vagy az volt a gond pl a Neverwinter Nights-ban, h kopottas graf, sokat beszélnek, ami nagyfelbontáson kicsi volt stb.
Erre itt a Dragon Age. Hasonló stílusában a Baldur's Gate és Dungeon Siege-hez, könnyebb tárgyösszehasonlítás(ami nagyban könnyít a játékon, legalábbis nekem), teljesen új saga indul ezzel útjára, tehát a sztorit is elejétől, az Eredetektől(Origins) kapjuk, szóval minden jónak tűnik, hogy talán ez legyen az első Fantasy rpg játék, amit végig is viszek:D
Ja, meg mellékesen az külön jó, hogy a sárkányok nagy hangsúlyt kapnak. -
#1205 "Mi noble dwarf dps warriort valasztottunk, es eddig nem kellett csalodnunk. A jatek hangulata baromi jok, a harcok tenyleg izgalmasak, es sokkar inkabb a taktikara epit mint a sima hack'n'slash-re. A zene zsenialis, a helyszinek valtozatosak, a sztori is szorakoztatonak mondhato, vegre nincsenek olyan questek, hogy 'menj le a boltba egy liter tejert...."
Magyar csapat londonból. -
#1204 Remélem én is..., éppen megfelelő, hétfőn kapom a fizut. :) -
#1203 Valszeg a magyarországi terjesztötöl kapják az infokat mind a kiadásról mind a extrákról ugyhogy ök se tudnak többet.
Azért az jó ha tartják a nov 3-4 megjelenést... -
#1202 Remélem kedden már hozza is a postás :) -
#1201 Érdekes amit írnak a CDG-n: "Elképzelhető, hogy az előjegyzői ajándék magyar nyelvű strategy guide, vagy az ajándék dalish promise ring játékbeli kód még nem érkezik meg addigra. Ha így történik, ebben az esetben utólag lesz átvehető, illetve utólag küldjük ki mailben." Szóval a srategy quide csak egy sima pfd file lesz? Mi az hogy mailben küldik?
Amúgy azt írják, már hétfőn megérkezhet a játék! -
#1200 Bassza meg most látom, hogy BZ a magyar csapatban van. :D